Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Artık şikeyi geçtim birde üste çıktılar artık öyle bir yapılanma kuruyorlar ki bizim için kkaranlık günler gözüküyor

1. Tff = fenerin

2.medya = fenerin

3. Lig tv = fenerin

4.Hükümet= fenerin

Bu yapılanma içinde akp olduğu sürece 5 yıla kadar Galatasaray biter .

Artık şikeyi geçtim birde üste çıktılar artık öyle bir yapılanma kuruyorlar ki bizim için kkaranlık günler gözüküyor

1. Tff = fenerin

2.medya = fenerin

3. Lig tv = fenerin

4.Hükümet= fenerin

Bu yapılanma içinde akp olduğu sürece 5 yıla kadar Galatasaray biter .

CHP'de fenerin dostum

Bu nedir ya nefret ettim ülkemden artık.. Rıdvan kim ki hangi sıfatla bu ülkenin Başbakanıyla görüşüyor..

martta görüşürüz tayyip efendi o zaman halkın adaletini göreceksin işte

Yargıtay şike davasını yeniden yargılarsa gidip TFF binasını yargıtay binasını basmalıyız başka türlü çözülmeyecek yoksa .

AKP CHP fenerbahçe MHP beşiktaş BDP Galatasaray :)

Sikeyi biz yapsaydik,fb yönetiminden tutun taraftarina kadar ayaklanirdi ceza almamiz icin.ama bizim yönetim ve taraftar sus pus,trabzon dahil

Yargı engellenecek kesinde Rıdvan ne alaka bu görüşmelerde?

G.Saray'ın hiçbir siyasi partinin desteğine ihtiyacı yok olmamıştır. "Devlet her zaman G.Saray'ı destekler" lafı da külliyen yalandır. AynalıKanaryamgillerin uydurması hedef saptırmasıdır. Önemli olan önümüzdeki seçimlerde bu üzerimize oynayan iktidarın tasfiye edilmesidir. Yoksa bu süreçten daha da güçlenerek çıkarlarsa pervasızca bizim üzerimize oynayacaklardır. Normalde al birini vur ötekine ama ben Sarıgül faktöründen dolayı CHP derim ki CHP'nin hiçbir zaman bizim üzerimize oynayacağını sanmam. Hatta şu şike süreci daha bile adil yönetilebilirdi.

Baslik acin sosyal medyada sesimizi duyuralim.akp fb isbirligi falan filan oy vermeyelim diye.belki tirsar tayyip :D

Ultraslan falan cagri yapsa oy vermeyelim falan diye,kesin birseyler olur,en azindan yabanci sinirini kaldiririz :)

Alt yapı hazırlıyorlar.

UEFA'da görsün artık şu pis işleride gerekeni yapsın neyi bekliyorlar ki, hala TFF'den mi medet umuyorlar.

Geri
Üst Alt