Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
rıdvanı spor bakanı mı yapacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek Yürek @TekYurekcom 46 dk
ÖNEMLİ | Geçen gün belirttiğimiz Yargıtay konusunu ve yeni özel bir bilgiyi bu akşam paylaşacağız. Yine şaşırmayacaksınız..
Yanlış düşünüyorunuz , bu feneri aklamak değildir , bu kişilerin davasıdır , yani aziz ve çetesinin davası
İşte herkesin zihnine nasılda sokmuşlar bunu FB davası oldugunu , halbuki bu kişilerin davasıdır.Fenere ceza vericek kurum Uefa ve TFF'dir .
Yani burdaki durum Aziz Yıldırımı aklama davasıdır !
o zaman bunu kırmakta G.Saray taraftarının elinde renkdaş. bu algı yıkılmalı. G.Saray bu ülkedeki en büyük sivil güçtür. Hiçbir konuda fb den aşağı kalır yanımız yok hatta fazlamız var. Zor oyunu bozar her zaman. G.Saray taraftarı zoru oynayacak veyahut G.Saraylı bir lideri olan parti bulunacakaman ha bdp falan demeyin düşer bayılırım yemin billah...
Şahsen ben spora siyaset sokmaktan yana değilim. Spor spordur. Her türlü mücadele sportif alanda verilir.
Siyasetten elbet yardım alınır ama yapıcı anlamda olabilir. Bazı bürokratik engelleri aşmak için olabilir. Ama popoyu kurtarmak için olmaz o iş.
işte bende onu diyorum renkdaş. G.Saray hiçbir zaman fb gibi siyasete alet olan bir kulüp olmadı. Her kesimden insan destekleyebilir G.Saray'ı bunda hemfikiriz. ama sizin söylediklerinize cevap veya çözüm önerisi olarak yazdım o yazıları. siyasetten öte özellikle mevcut iktidarın güçlenmesi bizim işimize gelmiyor çünkü bizim üzerimize oynayacaklar. fener odaklı bir lig oluşturmaya çalışacaklar. çözüm nedir bilemiyorum. ben elimden geldiğince yazdım birşeyler. Memleketimin ve G.Saray'ımın sonu hayrolsun başka birşey diyemiyorum.
Bizim işyerinde cihan abi var.
Yaşca büyük baya.
Kendisi koyu AKP'lidir ve iyi bir Galatasaraylıdır.
Adama aylardır anlatmaya çalışıyorum, Bu adamlar fenerbahçeyi koruyor, fenerbahçenin düşmemesi için herşeyi yapıyorlar diye.
Adam anlamıyor.
Yarın bunu diyim bakalım ne diyecek.
Üzücü olan nokta medyamiz. Hicbiri dürüst degil. Bi aralar Ahmet Cakar Aribogan'in esinin ve bizim banka ilisikilerimiz sorguluyordu canli yayinda. Ama gel görki Fenerbahceli Ridvan ve basbakan Erdogan iliskisini konusamiyorlar canli yayinda.
Bu insanlar sayesinde cok igrenc bir ülke diyebiliyorum bugün. Ben rahat edemiyorum arkadas. Ahmet Cakar kim diyebilirsiniz, ama cikip Ridvan ve basbakan niye görüsüyorlar demesini bekliyorum. Bir televizyon kanalinin bunlari konusmasini istiyorum.
Cakar ciksin canli yayinda bizim ruslar ile iliski kurdugumuzu iddia etsin, ama göz göre göre yapilanlardan söz bile edilmiyor. Valla bunu düsününcü elim ayagim titriyor, birseyler yapmak istiyorum ama ne yapabilirim?!
Twitter'dan yazalim diyoruz deger bile vermiyorlar.
Bu konuyu gündemde tutmaliyiz arkadaslar. GScimbom olarak toplanalim hepimiz BeyazTV'ye twit atalim. Objektif BeyazFutbol bu konuyu konussun.
Söyle 200-300 kisi toplasak süper olur.
Üzücü olan nokta medyamiz. Hicbiri dürüst degil. Bi aralar Ahmet Cakar Aribogan'in esinin ve bizim banka ilisikilerimiz sorguluyordu canli yayinda. Ama gel görki Fenerbahceli Ridvan ve basbakan Erdogan iliskisini konusamiyorlar canli yayinda.
Bu insanlar sayesinde cok igrenc bir ülke diyebiliyorum bugün. Ben rahat edemiyorum arkadas. Ahmet Cakar kim diyebilirsiniz, ama cikip Ridvan ve basbakan niye görüsüyorlar demesini bekliyorum. Bir televizyon kanalinin bunlari konusmasini istiyorum.
Cakar ciksin canli yayinda bizim ruslar ile iliski kurdugumuzu iddia etsin, ama göz göre göre yapilanlardan söz bile edilmiyor. Valla bunu düsününcü elim ayagim titriyor, birseyler yapmak istiyorum ama ne yapabilirim?!
Twitter'dan yazalim diyoruz deger bile vermiyorlar.
Bu konuyu gündemde tutmaliyiz arkadaslar. GScimbom olarak toplanalim hepimiz BeyazTV'ye twit atalim. Objektif BeyazFutbol bu konuyu konussun.
Söyle 200-300 kisi toplasak süper olur.