Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Biri demiş bana diyorlar niye çok küfür edıyorsun şiirlerınde demiş

Ya bu ülkede bu kadar çok oldumu gelde etme

Tamamen haklısınız sadece küfür falan edersek görüşümüzü savunamadan bizim başımız derde girer bu adamlar zaten şeytan gibiler her haltı lehine çevirmeye çalışıyorlar sen 100 mantıklı cümle de kursan biri küfür olsun bak münafık küfür ediyor derler olan yine sana olur sorun bu.

Keşke herkes belli ortak paydalarda buluşsa bu konular güzelce konuşulabilse sonuçta aynı ülkede yaşıyoruz sağcısı solcusu vs. iyi kötü her şeyden biz etkileniyoruz ama adam akıllı iki lafın belini kıramıyoruz.

Tamamen haklısınız sadece küfür falan edersek görüşümüzü savunamadan bizim başımız derde girer bu adamlar zaten şeytan gibiler her haltı lehine çevirmeye çalışıyorlar sen 100 mantıklı cümle de kursan biri küfür olsun bak münafık küfür ediyor derler olan yine sana olur sorun bu.

Keşke herkes belli ortak paydalarda buluşsa bu konular güzelce konuşulabilse sonuçta aynı ülkede yaşıyoruz sağcısı solcusu vs. iyi kötü her şeyden biz etkileniyoruz ama adam akıllı iki lafın belini kıramıyoruz.

Bence hersey düşünememekten iyiyi kötüyü ayırt edememe konusuna gelmiş

İnsanlar o kadar basıt bı sekılde kandırılıyor ki anlayamazsın

Sayısız örnek var

Şaka falan yapmıyorum sağlıklı beslenmeyen ,ekonomik güçlükten beslenemeyen insanların sonuçları bu

bu zamana kadar akp ye oy verdim bundan sonra 1000 oyum bile olsa birini vermem bu kadar göz göre göre adaletle oynanmaz artık ben bu ülkenin yargısınada güvenmiyorum topunuzunda Allah belasını versin.tayyip seni adam sanmıştım ben ben senin çıraklığını sevmiştim ama artık bir tarafların kalkmış sana verdiğim oylarda haram olsun

Peki kardeşim lütfen dürüst ol,bunca zaman oyunu neden akpye vermiştin?

Yargitay karari ne olursa olsun sonuc degismez...Uefa gerekli cezayi verecek...Yargitay kararinin tek önemi Tr´de sürecin sonuclanmasidir.Tr´deki kurumlar süreci degisteremez yalniz uzatabilir.

[attachment=6232:fenerin_unlu_yildizini_basbakanla_bulusturdu13539399650_h956845.jpg]

Bu buluşmanın sebebide ortaya yeni cikti. Habere bakarsak sow başbakanın hayraniymis yok ebenizin nikahı

Olayın aslı vergilerimizle alınan sowu şeytan Rıdvan Başbakanla tanistirmaya götürmüş

Ekli dosyalar

• fenerin_unlu_yildizini_basbakanla_bulusturdu13539399650_h956845.webp
    fenerin_unlu_yildizini_basbakanla_bulusturdu13539399650_h956845.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 190
Yakında Rıdvan dilmen tff başkanı olacak görürsünüz

Burda amacımız siyasi propaganda yapmak degil Başbakandan isteğimiz her kulübe eşit mesafede olması, belli bir kesimin Başbakanı olmaması, spora siyaseti karistirmamasi

Ridvan kim ya Basbakanla istedigi zaman görüsebiliyor. Nasil bir ülke bu? Ozaman herkesin Basbakanla 2 saat görüsme hakki vardir, bende görüsmek isterim.

uefa-fifa öyle bi koysunki doğrulamasınlar bi daha!bunlar son çırpınışlar.devam edin siyaseti spora karıştırmaya.platini yılbaşında bile mesajı verdi.devam edin.

Fb i ve TEMİZ kavramını yan yana kaç kere gördünüz bu hayatta....

Bu işin sonu siyasetin futbola müdahalesi nedeniyle tüm takımları men etmeye gidecek

Millet zırt pırt başbakanla görüşüyor, bizi bizim mahallenin muhtarı bile çağırmıyor.

''Bilgin Gökberk''

muhtemelen yargıtay ın vereceği kararlar konuşuldu.başbakan fb için elinden geleni yapcak formalite den yarın bizden de birieriyle görüşecek

Geri
Üst Alt