Başbakan Erdoğan, Mahmut Uslu ve Rıdvan Dilmen ile görüştü

Bc8PRJpCEAAZLTT.png
:DDrıdvanın surata bak

Her taraf şikeci takim taraftariyla dolu. Siyasetçiler, baronlar, bürokratlar, belediye baskanlari. Içinde Galatasaray sevgisi olan her Istanbullu yerel seçimlerde yapmasi gerekeni biliyor. Parti ayrimi gözetmeksizin "kişi" etrafinda toplanmali.

Ne kadar pis bir camia bu şikeciler.

Birde bunlar düşmesin yoksa ligin tadı kaçar diyenler var, inşallah kompile kapatılar bu iğrenç kulüpü

böyle bir görüşmenin yapıldığını uefa ve fifaya maillerle bildirmek lazım.. nasıl bir memleket arkadaş.. hırsızlar baştacı edilir, hırsız hırsızı mıknatıs gibi çeker..

Pisliklerinizde boğulun.

Sonra tribüne siyaset karıştırmayın diye ıslıklarlar. Abi sen Galatasaraysın sen veren ayarı siyasete.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rezillik, kepazelik diz boyu ya.... ama hiç bir zaman allahın adaleti şaşmaz, ben ona güveniyorum, bunların hepsi figüran

3. dünya ülkesinden herkese selamlar

bu arada hayırlı işler tayip qanqim

Başbakan bizim başkana nerdeyse 3 senedir bir randevuyu vermedi. Ona göre Acun ve Ridvan gibi tipler daha saygideger Aysal'dan. Nerdeyse her hafta toplanti yapiyorlar.

Bu Başbakan degilmi Arena nin tapusunu verdirmeyen. Yabanci sinirinin degişmesine engel oldu. Tüpçü nün def edilmesine engel oldu. şike yapanlari cezalandirmaktan kurtardi. Bugün yine şike yapiliyor. Bunlara çanak tutan RTE'dir. RTE'nin futbol camisindaki ikizi ise Terim'dir.

bu zamana kadar akp ye oy verdim bundan sonra 1000 oyum bile olsa birini vermem bu kadar göz göre göre adaletle oynanmaz artık ben bu ülkenin yargısınada güvenmiyorum topunuzunda Allah belasını versin.tayyip seni adam sanmıştım ben ben senin çıraklığını sevmiştim ama artık bir tarafların kalkmış sana verdiğim oylarda haram olsun

gec uyanmıssın

Vatandaşların geleceğinden çalınmış 2 altta (Senin yorumunun) yorum yapmış yine biri Başbakanımız bilir diye. Allah'a havale ediyorum sizi hepiniz bu günahın ortağısınız. İki elimiz yakanızda bilesiniz.

Helal olsun bu yorumuna değil de daha önceden ekonomik verileri tahmin edişine, nakit akışını 2 ay önce yakalamıştın renktaş.:encouragement:

Geri
Üst Alt