Başbakan ve TBMM Başkanı'ndan G.Saray'a Kutlama

Melih Akan

Berlin Panteri
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek'ten Galatasaray Kadın Basketbol takımının başarısına kutlama.

Avrupa'nın en büyük kupasını Türkiye'ye getiren Galatasaray Odeabank'a Başbakan ve TBMM Başkanı'ndan kutlama mesajı geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı:

"Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonası’nda ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank takımını gönülden kutluyor gurur duyacağımız yeni başarılara imza atmaları temennisiyle tüm ekibe sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in mesajı:

"Bayan Basketbol takımınızın Euroleague final maçını kazanarak şampiyon olması yüreğimizi coşturdu. Türk milletine yaşattığınız sevinçten dolayı sizlerle gurur duyuyoruz. Bu başarıların bütün branşlarda devam etmesini diliyor, şahsınızda teknik heyetinizi ve bütün oyuncularınızı kutluyorum."

Allah razı olsun.

Sporculara verin ödül !

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı:

"Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonası’nda ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank takımını gönülden kutluyor gurur duyacağımız yeni başarılara imza atmaları temennisiyle tüm ekibe sevgi ve selamlarımı sunuyorum."
GSC forum sakinleri olarak Başbakanımızın tebrik mesajını yayınlamak zorundayız ama saygı duymak zorunda değiliz, saygı da duymuyoruz.

Ayakkabı kutusunda gönderin ödülü :2aloh1:

Tebrik etmese daha iyi olurdu sanki.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray düşmanlarıyla işimiz olamaz. Canaydının kemikleri sızlıyor.

Kilit.

Azize kadar üzülmüştür şikebahçesi bize yenilince.

Kutlama yapilmasaydi sıkıntıydı, yapilmiş yine sıkıntı

Geri
Üst Alt