Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: "Sabaha kadar Narcos dizisini izledim"

Sizi ne ara karşıma aldım Güray bey farkında bile değilim. Demek ki çok önemli bir mevzu değilmiş. Ezilme konusuna hiç girmiyorum rencide etmek istemiyorum. Ayrıca adını anmak istemediğim o zatı muhterem ile olan işbirliğiniz gözümden kaçmıyor bunu bilin istedim.

İyi forumlar.

Biz Güray'la yaklaşık olarak 3 yıldır aynı takımdayız zaten daha yeni mi fark ettin ? :)

Çok yaşlandı ya..
Niye böyle oldu ki?
:(

Ya hacı abi geçenlerde bir belgeye ulaştım seninle ilgili, garip geldi açıkçası bana

Alnitak Alnilam Mintaka
Hacı abi mi? Böylesine entelektüalizmin dibine vurup sekmiş bir üyemize bu üslubu yakıştıramadığımı belirtmek gereksinimi duyuyorum.

İyi forumlar.

Hacı abi mi? Böylesine entelektüalizmin dibine vurup sekmiş bir üyemize bu üslubu yakıştıramadığımı belirtmek gereksinimi duyuyorum.

İyi forumlar.
Gece 12'den sonra fular takmamaya özen gösteriyorum, ondan oluyor aslında.

Alnitak Alnilam Mintaka

Valla dikkatli ol bundan sonra çıkan ilk kavgada sende kaynarsın ona göre

Zaten Kürşat'ı hiç sevmezdim ekstra gıcığım var.
Şu forumda beni ilk defa Sarper ile aynı noktada buluşturmayı başardın ya büyük iş tebrik ediyorum. Kürşat adamdır, çekemeyen anten taksın.

İyi forumlar.

Şu forumda beni ilk defa Sarper ile aynı noktada buluşturmayı başardın ya büyük iş tebrik ediyorum. Kürşat adamdır, çekemeyen anten taksın.

İyi forumlar.

Farklı dünyaların insanları olduğumuz gerçeğine karşı birbirimize saygı duyarak iletişim kurabiliyoruz.

İyi forumlar.

Geri
Üst Alt