Başbakan Yıldırım'dan Macaristan Başbakanı'na Galatasaray Jesti!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
DDguOnmXYAAeUgO.jpg

Başbakan Binali Yıldırım, futbol tutkunu olan ve Galatasaray'a ilgisi olduğu bilinen Macaristan Başbakanı Viktor Orban’a Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma ve topu hediye etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Macaristan Başbakanı Viktor Orban onuruna akşam yemeği verdi. Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen yemek öncesinde futbol tutkunu olan ve Galatasaray'a ilgisi olduğu bilinen konuk Başbakan'a Galatasaraylı futbolcuların imzaladığı forma ve topu hediye etti.
DDgu9rdWsAApayr.jpg

DDgu9reWsAAAbiN.jpg

İHA

Guzel gelismeler.

Semih, Donk filan da mı imzaladı şimdi? Ayıptır lan. Kandırıyorsunuz adamı.

@Emre Saykal

Herhalde şampiyonluğu aldık bu sene diye düşünüyorum. Ne dersin?

Hep diyorum Riva ve Florya'nın ödülü olarak Dursun'a şampiyonluk hediyesi verebilirler.

Dursun varken Galatasaray şampiyon olursa, 2011'de rezil olan Fenerbahçe'den daha karaktersiz bir camia oluruz ve derhal tüm ilişiğimi keserim.

evet banada bu sene dursunu şampiyon yapıp poposunu kurtarıcaklar gibi geliyor bir 3 yılımızı daha rehin alıcak böylece durshun

Hep diyorum Riva ve Florya'nın ödülü olarak Dursun'a şampiyonluk hediyesi verebilirler.

Dursun varken Galatasaray şampiyon olursa, 2011'de rezil olan Fenerbahçe'den daha karaktersiz bir camia oluruz ve derhal tüm ilişiğimi keserim.

Ben böyle saçma bi düşünce yapısı görmedim

Tüm dünyada Türkiye'yi ve Türkleri sorsaniz ATATÜRK cevaplarda birinci gelir, ikincisi Galatasaray olur.

Böyle pislik bi ligde öylesine şampiyon olsak ben sevinirim. Tek doğru bizmi olcaz len bizene

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt