Başıma Gelen İlginç Olay

Ben sevgilimden ayrılmıştım 3 gün önce.

Gece uyudum ve çok kısa bir sure sonra ev arkadaşım yatagimin ucuna gelmiş bana anlamsız şeyler söylüyordu anlamadığım bir dilde. Sonra yattım vurdum kafayı. Kafayı çevirince arkadaşım yoktu ve yerimden kalkamiyordum üstüme bisey oturmuş gibiydi. Tavana baktığımda gölgeler gördüm. Ve birden hepsi kaybolmuştu.

3 gündür uykularimin içine etti inançsız biri olmama rağmen

Ben sevgilimden ayrılmıştım 3 gün önce.

Gece uyudum ve çok kısa bir sure sonra ev arkadaşım yatagimin ucuna gelmiş bana anlamsız şeyler söylüyordu anlamadığım bir dilde. Sonra yattım vurdum kafayı. Kafayı çevirince arkadaşım yoktu ve yerimden kalkamiyordum üstüme bisey oturmuş gibiydi. Tavana baktığımda gölgeler gördüm. Ve birden hepsi kaybolmuştu.

3 gündür uykularimin içine etti inançsız biri olmama rağmen

Dogaüstü bir şeyler mi diye düsünmeden edemiyor insan

bende bazen sanki uyanık gibiyim yani anlamıyorum tam olarak uyuduğumu ayağımla duvara vurmuşum. vurduktan hemen sonra tam anlamıyla irkilip uyanıyorum. olur yani bazen böyle şeyler.

Arkadaşların da dediği gibi Karabasan'dır muhtemelen.

Uyku konusunda en çok yaşadığım şey otobüs yolculuklarında düşme hissiyle uyanmam, çok hoş oluyor :D

karabasan basmış sıkıntı yok :D ama eline verme işini çözemedim olmaması lazım öyle birşey senin karabasan niyeti bozmuş belli :drunk::drunk::drunk::drunk:

Arkadaslar benjamin geçecekler yazmazsa sevinirim. Öncelikle kesinlikle rüya görmedigimi ve uyuyor olmadıgımı belirteyim. Uyumadan önce koltukta yatıyordum orada uyuyacaktım yani. İyice mayışmışken elimi bir şeyin tuttugunu ve kulaklarıma inanılmaz bir basınç hissettim. Kalkmak istedim kalkamadım uyanık olduguma emindim elimi sıktıkca sıkıyordu. En sonunda kalkabildim ve şoka ugramıstım. Böyle korkutugmu hatırlamıyorum. Yatmadan önce her zaman dua ederim,inanclı bir insanım. Bu ne olabilir, nedir? Var mı bir fikri olan, yanlıs bir şey mi yapmısımdır?

banada bazen her gece oluyordu önce korkuyordum korktukça daha cok dusunuyorsun ve daha cok oluyor,şimdi uzun zamandır olmuyor,bende yatarken önce oda soğuyor (6,his) sonrada ustume karabasan geliyordu vucudumu hiç bir şekilde hareket ettıremıyorum gözlerımı açmaya çalısıyorum acamıyorum kotu bir durum,sonra bırı karabasanı iki elinle yakalarsan altın bırakır dedı(hürafe)o zamandır yakalamaya çalışıyorum artık o yuzden sanırım gelmiyor, bana gelen biraz pinti karabasan:)

Kardeş bu karabasan piskolojik bişey beyinde olup bitiyor vücudunu hareket etmen için gereken uyarılar beyin tarafından gönderilemiyor kısa süreli bir kilitlenme yaşıyorsun çok yorgun olduğun zamanlarda yada biraz irkildiğin vakitlerde olabilir bi ara haftada bi başıma gelirdi şimdi yok Allaha şükür genelde uykuda başına gelir ama o esnada vücut uyanık olabilir gözün açıktır bişey yapamazsın yarı uyanık gibi değişik bi durum

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karnima oturmasin diye sirtustu yatmayin da aman o zaman daha kotu seyler yapabilir derler.

$

Bağırırsın, kimse duymaz.

Kalktıktan sonra annen gilin yanına gider "niye kimse yardım etmiyo, ölüyodum" diye bağırırsın.

Şaşkın şaşkın suratına bakarlar.

Nokia 3310

Aşırı yorgun bir şekilde koltukta uyuyakaldığım zamanlar da çok oluyor

Geri
Üst Alt