Başıma Gelen Trajikomik Konu

onlara da kendi beyinsizlik seviyelerinde biri akıl vermiştir ,ondan oluyordur bu.

ayrıca bu mal insan grubu muhtemelen geri ödeme sorumluluğunun sende olacağını düşünmüş ve direk seni gondiklemek istemiş olabilir.

sürünsün şerefsiz

bunlarin her biri iste o malum sahsin birer ucuz kopyasi. yoksa biz de biliriz hülooooog demeyi k.c yalamayi. Fakat bu kafa yapisi ülkedeki bircok insani oldugu gibi gurbetteki cogunlugu da bozdu.

konuyu okudum geçmiş olsun diyorum ama sana da eleştirim var hem kendin türkle alışveriş olmaz diyorsun hem de yapıyorsun ?
bizim millet böyledir. mesela ben bir ürün alırken alternatif yabancı ürün varsa kesinlikle ondan almaya çalışırım bizim millet mutlaka çalar çırpar arkasında durmaz bir bok yer yani.

söz açılmışken ben de anlatayım .

birkaç ay önce x marka çamaşır makinesi almak için bayiye gittim. adam alladı pulladı neyse sonunda bir modele karar verdim parasını ödeyip siparişi verdim sözleşmeyi aldım . eve geldim akşamına bayi beni aradı . efendim elimizde istediğiniz modelin kapalı kutusu kalmamış size sağlam teşhir ürününü yollayalım dediler. fiyatta hiçbir indirim yok ! la havle dedim kabul ettim . çamaşırları bok götürüyor makine şart . neyse eve getirdiler. kurdular gittiler denemediler ama .
sonra makineyi açtım baktım dijital kısmında rakamlar okunmuyor göstergesi arızalı. telefon açtım gelin değiştirin dedim adamlar beni servise yönlendirdi . servis geldi baktı parça değişimi yaparız makine değişimi teşhir ürünü olduğu gerekçesiyle yasak dedi.
lan üçkağıda bak !
adama güzelce bu makinenizi alın değiştirin ben başkasına benzemem mahkemeye giderim dedim . hiç umursamadılar buyrun gidin dediler. ben de evrakları hazırladım tüketici haklarına başvurdum birkaç ayın ardından makine değişimi kararı geldi. adamlara ulaştım karar elimde size de aynı nüshası gelecek yasal süreniz 15 gün değiştirmezseniz dosyayı avukata havale edip sizi hacze vereceğim dedim . ( makine değişimini istemiyorum artık )
beni defalarca aradılar 3 gün olmadı değişim yapalım ne zaman müsaitsiniz dediler ? ben de yarın için gün verdim.

istisnalar kaideyi bozmaz """

Bazen insanları anlamakta güçlük çekiyorum.

O parayı sana hangi nedenle verdikleri ortada, yani insan o parayı başka şeyler için harcarken bunun sonradan yaratacağı sorunları hiç düşünmez mi yahu. Yani ne bekliyorlar parayı harcadıktan sonra imzaladıkları anlaşmanın yok olacağını mı sanıyorlar.

Gerçekten tam türk işi. Geçmiş olsun.

Benim dedem de hep der Türklerle iş yapılmaz zararlı çıkarsın diye.

sent via GSC

Avrupa'nın bağrında bir şark kurnazına denk gelmeniz kötü olmuş. Anlamadığım elemanın bu şartlardan falan haberi yok muydu sözleşme imzalamasına rağmen ? Ne zannediyordu yani, devletin verdiği parayı yiyecek size de ''beni idare et hacı para yoh çoh sığışığım valla'' mı çekecekti?

Bu arada devlete bak anasını satayım. Sosyal devletliğin dışkısını çıkarmış.

Avrupa'nın bağrında bir şark kurnazına denk gelmeniz kötü olmuş. Anlamadığım elemanın bu şartlardan falan haberi yok muydu sözleşme imzalamasına rağmen ? Ne zannediyordu yani, devletin verdiği parayı yiyecek size de ''beni idare et hacı para yoh çoh sığışığım valla'' mı çekecekti?

Bu arada devlete bak anasını satayım. Sosyal devletliğin dışkısını çıkarmış.
Yemin ediyorum tam su yazdigini zannediyor ve benim (Türküm ya Elhamdulillah) onu idare edecegimi dusundu galiba. Baska aciklamasi yok

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarın mahkemede ben parayı elden verdim bu yapmadı demezse bende birşey bilmiyorum.

Bence sen kontratına bir tazminat maddesi ekle böyle durumlarda sana atıyorum 2000 euro tazminat ödesinler.

Yada en basitinden parayı peşin al işini yap ve onlar devletten gelen parayı beklesin.

Gscimbom Mobile

Yarın mahkemede ben parayı elden verdim bu yapmadı demezse bende birşey bilmiyorum.

Bence sen kontratına bir tazminat maddesi ekle böyle durumlarda sana atıyorum 2000 euro tazminat ödesinler.

Yada en basitinden parayı peşin al işini yap ve onlar devletten gelen parayı beklesin.

Gscimbom Mobile
Banka seylerinden paraciklari nerede cektigi ortaya cikar rdas. O konuda bi sikinti yok

Geri
Üst Alt