Basın Bunu da Yazsın

Mete Alparslan

10 Numara!
Bx60F4UCYAEwEri.jpg

Hala şu Selçuk'un geri kazanılacağını düşünenler varmış demek ki bitti kardeşim adam bitti
benim için geçen sene formayı Tugay Kerimoğlu'na verdiğinde bitti,bu adam yeniçeri tayfasının başıdır,menajerine Melo için söylettikleri vs
defolup gittiğin günleri göreceğiz Selçuk.Mustafa Sarp'ı bile senden daha çok benimsedim adam formasını yırtıyordu sahada resmen yeteneksiz filandı ama.Arada sırada arka direkte tamamladığı toplar da vardı.sen ne yapıyorsun hiç

yazmaz satılık kalemler ama bizim birlik olmamız lazım tamam kötü ama yınede tam destek olalım ilk yarı bitene kadar toparlanma sürecine bakalım zaten basın tff üstümüze gelmeye yer ariyor kendı kendımıze kaşınmayalım bide seçim çıktı zorla kendı kendımızı aşiyoruz

Biz birlik olamiyoruz ki. Onlar bizi istedigi gibi kullaniyor..

Selçuk'un menajeri ne demiş de Selçuk düşmanı Galatasaraylılara malzeme vermiş? Ben kaçırdım herhalde.

serdar dinçbaylı dediki selçuk artık yedek kalamaz
kalırsa hepten biter dedi bence doğru söylüyo
yorumlarını seviyorum bu adamın

en iyisi göndermek devre arası falan

Selçuk'u satmak, Nuri'yi sezon sonu kiralamak, ondan sonra da satin almak lazim

serdar dinçbaylı dediki selçuk artık yedek kalamaz
kalırsa hepten biter dedi bence doğru söylüyo
yorumlarını seviyorum bu adamın

en iyisi göndermek devre arası falan
Selçuk bitmiyor zaten. GS bitiyor. O paralari cebe indiriyor. GS ile beraber taraftar bitiyor.

Devam devam pohpohlamaya devam.Belki düzelir.Hatta 1 milyon euro zamda yapsın yönetim.:asd22:

Basın bunu neden yazsın ,
şu foruma kabaca bir gözgezdirin ,
Galatasaray düşmanı diye adledilen medyadaki pavalı köpeklerden daha fazla " kan alıyor " kendi taraftarımız ,
niye yazsın yani pavalı medya görmek istediklerimizi !
Bir tane neden yazın , artık şu medyaya karşı en ama en ufak bir kızgınlığım dahi yok kalmadı bitti !

Selçuk'un gelmesi milattı şimdi gitmesi milat olucak

Geri
Üst Alt