Basın Toplantısı Düzenlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ntvspor müthiş yahu. yayyinin sonunu getirdi. birde yarisini plaj futboluna açmişlar rezil herifler.

Özet geçecek olursak; bu arkadaş hala sporu terörize edebiliyorsa bunun ilk sorumlusu hukuk tanımayan devlettir dedi.

olaya bak adamlar ilk iki macı görmezden gelip her türlü çirkeflike başvurup şampiyonluk elimizden alınıyor diye ağlayıp tehdit savurup hakemleri federasyonu etkilerine alıp bir anda herşeyi lehlerini çeviriyorlar ne bicim bir ülke ne bicim bir federasyon var iğreniyorum sonra fener niye sevilmiyor ağla sızla tehdit et çirkeflik yap taraftarı tahrik et sonra mac kazan şampiyon ol kalkmış aziz federasyon başkanına laf soyluyo adam senelerdir fenere çalişiyo turgay denilen adamm!!! yazık bizde dürüst olacaz onların seviyesine inmicez diye fenerin her çirkefligine göz yumuyoruz adamlar arkalarında hakemler federasyon başbakan medya siyasiler her gücü bulmuş şikede yapsak nasılsa ceza almıyoruz diye yapıyolar

Bunlara sporun yüz karası demek dahi övgü gibi , bunlar artık sporun terörist pislikleri ,

bunları koruyan kollayan güçlendiren şahsiyet ise belli o yok olduğu gün bunlarında soyu hızla kuruyacak ,

her gün , her günün her saatinde , her saatin her dakikasında aklıma geldikçe şunları gördükçe haklı bedduamı ediyorum bu Allahsız şeref yoksunlarına , artık nefreti dahi geçtim başka birşey bunlara hissettiğim , kolayına can veremesinler istiyorum , bunları destekleyenlerin başına gelenlere dahi artık acımıyorum beter olsunlar diyorum ...

Hükümet bunlara yüz vermeye devam eder her alanda kollamaya devam ederse

Bu olaylar daha hiçbir şey kalır olacakların yanında

Yönetim gereken tepkiyi veriyor ama taraftarın da destek olması lazım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LpuOH_LYA48[/media]

Daha fazla tapelerden gitseydik daha etkileyici olurdu. Süreç o kadar y.vşadı ki ben engin kennermanın tapelerini unutmuşum bile.

Videosu yok mu toplantının?Serefli medya kanallarında izleyemedik?

Galatasaray'ın bu uA denen oluşumdan kurtulması lazım.Veysel Giley yine saçmalamış yancıları da bize basın toplantısı değil icraat lazım falan demişler.Şu ortamda hükümet yalakası bir grubun bu kulüpte işi yok.Yönetimi eleştiriyorlar da kendileri napıyorlar?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=E5HVKuiAY5I[/media]

Oy kaybedeceğim diye her türlü pozisyonda yalayan siyasiler gitmeden bu terör bitmez!!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7FDuivs3yIg[/media]

Yinede Ergin hoca ne kadar söz verirse versin bizi şampiyon yapmayacakları o kadar net ki. Gecmisten beri bize karşı brans farketmeksizin calınan o kadar şampiyonluk, kurulan o kadar kumpas gördüm fakat bunun kadar net ve şahsen bu kadar inandığım hiçbir operasyon görmedim ben bize karsı. Ayrıca olacakları bildiğim için tekrarları haricinde bu seride hicbir macı da canlı seyretmedim(seyretmeyecemde). Bu süreçten sonra hocamızı,ruhumuzu,onurumuzu kaybetmetmeyeceksek giden bi lig kupasının hicbir önemi olmaz. He olduda herşeye rağmen şampiyon olduk, yine seviniriz o ayrı fakat sizede bu kadar şartlanmamanızı önerim. Ne kadar şartlanırsak o kadar üzülecez bu işin sonunda.

[attachment=10920:ImageUploadedByTapatalk1402822105.964782.jpg]

Yavaş yavaş itin pislikleri ortaya çıkıyor. Bu işte muz olayına benzeyecek. Daha kim bilir ne fotograflar vardır bu satılmış basında.

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1402822105.964782.webp
    ImageUploadedByTapatalk1402822105.964782.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 85
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt