Başkan Aysal'ın Zafer Yılları

2016dan sonra devam ede bilir galiba.
secilirsem diye aciklama yapmis belcika basinina

2016'da bskan 75 yasında olacak

gönül isterr ki bi dönem daha devam etsin ama artık esine cocuguna ve kendisine zaman ayırmak isteyecektir

sıhhat mühim

Secilir. inan kirac arkasinda oldugu sürece ve kulübü batirmadigi sürece secilir.
yada fiyasko sonuclar almali secilmemesi icin.
soruna gelince, bilmiyorum :D
Bence seçilemez çünkü her ne kadar başarılı olsa da çok yıprandı. Terim ve federasyon olayları , taraftarların (büyük çoğunluğunun) FT'yi gönderdiği için nefret etmesi Aysal'ı bıraktıracak gibi. Zaten 75 yaşına gelmiş , hayalinde bile göremeyeceği kupalar kazandırmış artık stop eder diye düşünüyorum. Eğer yönetimi baya güçlü kişilerden oluşursa , 4. yıldızı aldırırsa ve kendini hazır hissediyorsa yeniden seçilir. Ama zor tabii yine de.

Hersey sampiyonluga bakar. Takim iyi gitsin, iflas filan dinlenmeden baskan aninda secilir.
Bana kalirsa her halikarda kalmali, sadece tek istedigim, düzgün, is bilen, saglam ve uyumlu bir yönetim.

Bence seçilemez çünkü her ne kadar başarılı olsa da çok yıprandı. Terim ve federasyon olayları , taraftarların (büyük çoğunluğunun) FT'yi gönderdiği için nefret etmesi Aysal'ı bıraktıracak gibi. Zaten 75 yaşına gelmiş , hayalinde bile göremeyeceği kupalar kazandırmış artık stop eder diye düşünüyorum. Eğer yönetimi baya güçlü kişilerden oluşursa , 4. yıldızı aldırırsa ve kendini hazır hissediyorsa yeniden seçilir. Ama zor tabii yine de.

fatih terim meselesi o zamana kadar unutlulur 1-2 sampionluk ile taraftarin büyük bölümündeki simdi bile kimse gikini cikartmiyor artik.
Bu yönetim kadrosu ile her gün ince cizgide yürüyor, ama bu benim fikrim sadece tabiki
Bence kalmamali zaten. Türkiyedeki bu ortamlari daha iyi bilen Ali dürüst benim adayim ki bence ilerde baskan olacak.
Sport yöneticiligide Türkiyede en iyisi.

fatih terim meselesi o zamana kadar unutlulur 1-2 sampionluk ile taraftarin büyük bölümündeki simdi bile kimse gikini cikartmiyor artik.
Bu yönetim kadrosu ile her gün ince cizgide yürüyor, ama bu benim fikrim sadece tabiki
Bence kalmamali zaten. Türkiyedeki bu ortamlari daha iyi bilen Ali dürüst benim adayim ki bence ilerde baskan olacak.
Sport yöneticiligide Türkiyede en iyisi.
Unutulacağını sanmıyorum ftnin. Her ne kadar unutmak istesek de bazı ft trolleri her kazanamayaşımızda ftye ağıt yakıyorlar başkanı ve tdyi gönderiyorlar filan. 2016'ya kadar 75 yaşını geçmiş olacak. İşler daha da büyüyecek. Bence riske atmayıp , yerini genç bir isme bırakmalı. Ali Dürüst olabilir mesela.

valla baskanın secılmesı ıcın sampıyonluk sart...bu sene sampıyon olamazsak hele hele fener fılan olursa o stadı yakarlar sımdıden soyleyelım...basarıya hıcbı zaman doymayan ve doymayacak bı ruhumuz var..ıyıdır kotudur tartısılır ama gercekler boyle..bu sene sampıyon olamazsak da 2 sene ust uste sampıyonlugu kıme mal edılecegı de malum..

attachment.php

Yeni Ünal basganimiz simdiden hazir :D

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 158
Geri
Üst Alt