- 10 Nisan 2013
- 58.933
- 42.309
- 3.943
Ünal Aysal döneminde kazanılmış kupalar için resmi Youtube kanalımızda yayınlanan güzel bir video.
https://www.youtube.com/watch?v=r_g3ox45oKA&list
https://www.youtube.com/watch?v=r_g3ox45oKA&list
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak ?2016dan sonra devam ede bilir galiba.
secilirsem diye aciklama yapmis belcika basinina
Seçilemez bence bir sonraki seçimlerde. Ayrıca Anderlecht'e yatırım yapacağına bize neden yapmıyor ?
Seçilemez bence bir sonraki seçimlerde. Ayrıca Anderlecht'e yatırım yapacağına bize neden yapmıyor ?
Bence seçilemez çünkü her ne kadar başarılı olsa da çok yıprandı. Terim ve federasyon olayları , taraftarların (büyük çoğunluğunun) FT'yi gönderdiği için nefret etmesi Aysal'ı bıraktıracak gibi. Zaten 75 yaşına gelmiş , hayalinde bile göremeyeceği kupalar kazandırmış artık stop eder diye düşünüyorum. Eğer yönetimi baya güçlü kişilerden oluşursa , 4. yıldızı aldırırsa ve kendini hazır hissediyorsa yeniden seçilir. Ama zor tabii yine de.Secilir. inan kirac arkasinda oldugu sürece ve kulübü batirmadigi sürece secilir.
yada fiyasko sonuclar almali secilmemesi icin.
soruna gelince, bilmiyorum![]()
Bence seçilemez çünkü her ne kadar başarılı olsa da çok yıprandı. Terim ve federasyon olayları , taraftarların (büyük çoğunluğunun) FT'yi gönderdiği için nefret etmesi Aysal'ı bıraktıracak gibi. Zaten 75 yaşına gelmiş , hayalinde bile göremeyeceği kupalar kazandırmış artık stop eder diye düşünüyorum. Eğer yönetimi baya güçlü kişilerden oluşursa , 4. yıldızı aldırırsa ve kendini hazır hissediyorsa yeniden seçilir. Ama zor tabii yine de.
Unutulacağını sanmıyorum ftnin. Her ne kadar unutmak istesek de bazı ft trolleri her kazanamayaşımızda ftye ağıt yakıyorlar başkanı ve tdyi gönderiyorlar filan. 2016'ya kadar 75 yaşını geçmiş olacak. İşler daha da büyüyecek. Bence riske atmayıp , yerini genç bir isme bırakmalı. Ali Dürüst olabilir mesela.fatih terim meselesi o zamana kadar unutlulur 1-2 sampionluk ile taraftarin büyük bölümündeki simdi bile kimse gikini cikartmiyor artik.
Bu yönetim kadrosu ile her gün ince cizgide yürüyor, ama bu benim fikrim sadece tabiki
Bence kalmamali zaten. Türkiyedeki bu ortamlari daha iyi bilen Ali dürüst benim adayim ki bence ilerde baskan olacak.
Sport yöneticiligide Türkiyede en iyisi.