Başkan Dursun Aydın Özbek’in, Ali Koç’a Cevabı

Az bile demiş. Daha halen Donk faul yapmadı ayağına basmamış, kırmızı kart yok, algı yapiyorlar diye heryerde ağlıyorlar.

Bu ibişlere NEF'te en az 3 farkla koyup şampiyonluğu ilan etmek lazım. Sonra yalı çocuğunu angut taraftarıyla başbaşa bırakmak lazım. Birbirlerini kemirsinler...

dursun%C3%B6zbek-galatasaray.gif

VAR kayitlari ne oldu baskann ne olduu allloooooooi laleee istifaaa nerdee alllooooooiii

Bu güzel açıklama sebebiyle eşrefcilikten tekrar dursunculuğa geçiş yapıyorum

Bi kaç saat içinde 5 yıldızlı fona sahip bi kağıda fetö jokerini çekerler

Dursun Özbek başkanımız her zaman ki klas üslubuyla Lale Orta başta olmak üzere Sahada kazanmak isteyip olayı ısrarla masaya cekmeye çalışan takıma ve başkanına haddini bildirmiş. Gerek maddi gerekse manevi anlamda Galatasaraya seviye atlatıp düzgünce savunan bir başkana sahibiz şükürler olsun
InCollage_20230321_164610583.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kendi taraftarina dayilanan tribunden atlayan adamin seviyesine inmem demis Dursun baskan

Galatasaray tarihinin en iyi yönetimi olduğunu düşünmüyorum. Yönetimde Adnan Öztürk tadında bir yönetici eksikliği var. Projelerini dedikleri gibi yaparlarsa Galatasaray'ın ekonomik özgürlüğü ve tekrar Avrupa'nın en iyi kulüpleri arasına girme yolunda başlangıcı yapan yönetim olarak anılacaklardır.

Galatasaray tarihinin en iyi yönetimi olduğunu düşünmüyorum. Yönetimde Adnan Öztürk tadında bir yönetici eksikliği var. Projelerini dedikleri gibi yaparlarsa Galatasaray'ın ekonomik özgürlüğü ve tekrar Avrupa'nın en iyi kulüpleri arasına girme yolunda başlangıcı yapan yönetim olarak anılacaklardır.
Bankalar birliğinden çıkabilirsek daha sert tavırlar sergilenecektir.

Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları kandırmaktan, manipüle etmekten vazgeçin. Köhnemiş bir zihniyetle, kendi taraftarınızı kandırmak, onlara iyi görünmek için uğraşmaktan vazgeçin.”

Ayiptir soylemesi sokmus cikarmis. Bu kadar kibarca boyle agir laf sokmak meziyettir.

Geri
Üst Alt