GSC Haber Başkan Dursun Özbek, Okan Buruk ve Muslera, Basın Toplantısı Düzenledi

1747899618143.webp
1747899641845.webp

Okan Buruk konuşuyor

Şampiyonluk kupasını TFF Başkanı mı takdim edecek?

Dursun Özbek: "Herhangi bir bilgimiz yok. Kupanın kimin tarafından verileceği yönünde bir bilgi gelmedi."

Dursun Özbek: "GS Plus indiren taraftarlarımız, Yenikapı'ya giriş yapabilecekler. GS Plus Premium olan taraftarlarmız ise Yenikapı'da özel alana girebilecek."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Galatasaray taraftarının artık Yenikapı’ya bile sığmayacağını düşünüyorum. Tüm taraftarımıza çağrı yapıyorum: Yenikapı’da buluşalım, büyüklüğümüze yakışır şekilde 25. şampiyonluğumuzu orada kutlayalım.

GsPlus
GsPlus Premium
Sonraksinda
GsPlus Lux

Blackmirror bolumu gibi gider o is. Yenikapiyi pazarlarken organizasyona dair aktivite listesi ve tanitimi hala yok. O olacak bu olacak diye dolduruluyor.

Once bunu yap, altinda belirt bunlari. Program bile yok ortada

Kayseri macinda bir seyler olacak diye beklentiye girip sadece suat atesdagli winamp listesi vardi 5 tane drone ve yildiz...

Ornek:

Ozel icerik diye 3 5 video yeterli degil pazarlamaya.

Tranafer sureclerinde yonetim bunu kullanmali mesela- insanlari bu ceker. Sadece editlerin oldugu yerde "ne gerek" modunda oluyor insanlar.

Uzerine passo olmasa hadi buradan bileti kulup kendi pazarlasa onada eyvallah. Eksik kaliyor bana gore boyle platformun icerigi

Okan Buruk: "Üst üste üçüncü şampiyonluk, çok mutlu ve gururluyuz. hep beraber başardık. Mayıslar bizimdir. İnşallah dördüncü ve beşinci şampiyonluğa yürüyeceğiz."

Okan Buruk: "Üst üste üçüncü şampiyonluk, çok mutlu ve gururluyuz. hep beraber başardık. Mayıslar bizimdir. İnşallah dördüncü ve beşinci şampiyonluğa yürüyeceğiz."
Hocam rekor pesindeyizde araya biraz Avrupa hedefi koyuver yav...

Mesela premium (ayda 190 mi neydi yanlis gormediysem yillik abonelik yaparsan) bilet onceligi demis

Mesela gsparalilarada oncelik var

Nasil ayarlayacaklar bunu meraktayim.

Passo entegreside yapmislar ama araya ne kadar baglanti koyarsan o kadar zor alirsin diye dusunuyorum. Buraya baglanacaksin, burdan paso dataninokeylicek oyle siteye baglayacak falan..

Bu icardi kadar ilginç bir futbolcu dünya futboluna az gelmiştir. Herifte yıldız tozu var resmen, takımda olduğunda ekstra bir güven veriyor etrafa.

GsPlus
GsPlus Premium
Sonraksinda
GsPlus Lux

Blackmirror bolumu gibi gider o is. Yenikapiyi pazarlarken organizasyona dair aktivite listesi ve tanitimi hala yok. O olacak bu olacak diye dolduruluyor.

Once bunu yap, altinda belirt bunlari. Program bile yok ortada

Kayseri macinda bir seyler olacak diye beklentiye girip sadece suat atesdagli winamp listesi vardi 5 tane drone ve yildiz...
O Bölüm cok iyidi ya

Geri
Üst Alt