Başkan Dursun Özbek'ten Transferleri Hemen Bitirin Talimatı

Yıllığı 4 milyon Euro’dan 5 yıllık sözleşmelere hazır olalım

Öncelik 8 numara dilimizde tüy bitti. Lütfen ve de lütfen ilk olarak 8 numara gelsin. Artık.

Onu da Okan hoca yapsın...

Muhtemelen ilk yarı bittikten sonra falan tamamlanır gibi

O ekibin yapacağı transferler beni fazlasıyla ürkütüyor.

Tıpkı Feghouli, Oliveira kontratları gibi senelerce kurtulmaya çalışacağımız kazık kontratlar ve verimsiz performanslara hazırlıyorum kendimi. Umarım yanılırım.

Dursun Özbek evvela çıkıp bir konusmali ve ısı tatliya bağlamalı.Buyukluk bunu gerektirir.Hissiyatli davrandı beni yanlış anladı vs demeli .Transfer ondan sonra gelecek iş daha var.

O ekibin yapacağı transferler beni fazlasıyla ürkütüyor.

Tıpkı Feghouli, Oliveira kontratları gibi senelerce kurtulmaya çalışacağımız kazık kontratlar ve verimsiz performanslara hazırlıyorum kendimi. Umarım yanılırım.
Ben oyuncu gelmiyor 4 yıl kontratı görmeden lafinada katılmıyorum asla belhanda gelmiyorsa melhandayi getir.Birvpozisyon için tek secenegimiz var ise vah halimize.Menejerlerin esiri olmayalım artık.O devir kapansın.

Barcelona’nın genç yıldızı Gavi; “Real Madrid maçında Kroos durmaksızın beni uyarıyordu. Her hareketimde her koşumda birşeyler söylüyordu. Devre arası yanına gittim. Sanıyordum ki psikolojik üstünlük kurmaya çalışıyor. Sinirli bir şekilde maksadını sordum. Önce güldü, sonra da “Dizilişinize göre sen benden, ben senden sorumluyum. Mevkini bırakma. Kademeni kesinlikle boş bırakma. Sorumlu olmadığın yerlere koşu atma. Kendini yoruyorsun. Sakin davran ve heyecanlanma. Topu aldığımda seni karşımda göremiyorum çünkü yoruluyorsun. Alanını sakın boşaltma.” dedi. Mahçup bir şekilde teşekkür ettim. Maç sonunda da formasını istedim. Hemen çıkardı verdi. Çok büyük futbolcu”.
Sporda Değerler Eğitimi filân..Bu gözler böyle futbolcu görmeye hasret ki ne hasret

Geri
Üst Alt