Başkan Duygun Yarsuvat'tan Açıklama

Bu dede kim? Neden Galatasaray hakkında böyle ahkam kesebiliyor?

Son düzenleme:
başkan olayın farkında değil herhalde, başka maçı izlemiş olabilir.

Şu kulüpte zaten iş işten geçmeden hamle yapıldığını hiç görmedim. Gördüysem hemen akabinde bunu telafi ettiler sağolsunlar

B1oTvI8CQAE9-aG.jpg

"Roma hocasını kovdu mu" şeklinde bir beyanat bekliyordum ne yalan söyleyeyim. Ha bir de "bunlar futbolun güzelliği" demesini.

Yaklaşık bir sene öncesine kadar bu takımın başkanı Ünal Aysal, teknik direktörü Fatih Terim, forveti Drogba falandı ya lan! :(

sans simdi ana avrat duz giderdimde....prandelli iki hafta daha kalirsa o stadi basiniza yikariz.

Sen dur hele baskan. Abdürrahim hangi delikteyse o çiksin konussun.

şu 2 Şl ligini 4 yemeden atlatalım da gerisi önemsiz benım için 4 gol daha yersek Türk takımları içinden ŞL de en cok gol yiyen takım olacaz

Gs kimin tavuğuna kış demiş de Allah başımıza bunları gönderdi acaba?

Finalde taraftar gidip dovecek Prandi'yi galiba adamlar dalga geçer gibi tahrik ediyorlar.

-Tapatalk-

Birde dik durucaz masalına kanıp kongrede oy verdiler bu amcaya ilk günden gitti demiröreni yaladı, kendi düşen ağlamaz

Iyice yaşlanmiş ihtiyari başkan yaparsan oyle olur.

brb

Adam Prandelli kalacak diyor, sinirden yerimde duramıyorum.

Kimi bulacakmış, git 80 yaşındaki Kalli' yi getir, bundan iyi oynatır takımı. Şaka yapmıyorum!

maç esnasında sızdı herhalde dede ne 2-1 i meşalelerin daha ne zaman atıldığının farkında değil belkide görmemiştir yanındakiler söylemiştir geldiğiniz gibi gidin açık açık aysalın ihanetinin devamı niteliğindesiniz yazıklar olsun

Geri
Üst Alt