Başkan İstifa Ediyor İddiası!

Helal olsun Duygun baskan, tam yerinde guzel bir aciklama..

Copy paste yapıyorum Emre Saykal'ın konusunda yazdığımı . Şimdi senelerdik Hukuk Profesörü olan bir adam böyle bir açıklama yaptıysa doğruluk payı olabilir. Ama bu Fb'nin şike yaptığı gerçeğini değiştirmez. Azize gelince tabi ki yalanlayacak, ne yapsın öyle oldu desin gene mi hapse girsin mantıklı olun biraz. Zamanı gelince neler açıklayacağım diyen de Aziz değil mi? Birazcık bekleyin olay çözülür. Bir çoğunuz gaza gelmiş o ihraç edilsin , o gitsin filan diyorsunuz 2-3 paragraflık bir haberi okuyarak. Biraz chill, netleşsin herşey ondan sonra kesin yorum yapın

Her ne kadar talihsiz bit açıklama yapmışsa da seçime kadar istifa etmemeli ha seçim erkene alınır o ayrı zira çoğu ekip listesini hazırladı halihazırda Adnan Öztürk,Turgay Kıran aday ve muhtemelen bir iki aday daha çıkar ama istşfa edip giderse tam takım düzelmişken bu sefer toparlayamayız

Sony Xperia

Ünal baskan bize komplo yapti

Demirörenle görüsürken onun gerçek yüzü de ortaya çikti

aysal-demiroren.jpg

Ünal Başkan Ali Sami Yen'den sonra Galatasaray'ın başına gelmiş en iyi başkandır.
Maalesef yönetim anlayışımız alaturka olması sebebiylen öylesine değerli bir insanı kaybettik.
Kendisi şikeye karşı çıktığı için bugün başkanımız değil.

Ünal Başkan Ali Sami Yen'den sonra Galatasaray'ın başına gelmiş en iyi başkandır.
Maalesef yönetim anlayışımız alaturka olması sebebiylen öylesine değerli bir insanı kaybettik.
Kendisi şikeye karşı çıktığı için bugün başkanımız değil.

Ünal Aysal sorumluluktan kaçan, Kulübün maddi durumumun içine eden ve tüm hatalarini TFF'ye sallayan sinsi baskanimizdi.

Terim kovduktan beri yaptigi neredeyse tüm hamleler dogru degildi.

Sonra bildi bu takimdan cacik olmaz diye, hemen kaçti. Madem o kadar sikeye karsi, O FOTOGRAF NEDIR

Onu ASY'le kiyaslamak, Ali Sami Yen'e hakaret etmektir.

Son düzenleme:
İstifa etsin tabi ki orada oturduğu her saniye zarar... Ayrıca olsa da olur olmasa da olur sportif açıdan etkilenmeyiz...

Ünal Aysal sorumluluktan kaçan, Kulübün maddi durumumun içine eden ve tüm hatalarini TFF'ye sallayan sinsi baskanimizdi.

Terim kovduktan beri yaptigi neredeyse tüm hamleler dogru degildi.

Sonra bildi bu takimdan cacik olmaz diye, hemen kaçti. Madem o kadar sikeye karsi, O FOTOGRAF NEDIR

Onu ASY'le kiyaslamak, Ali Sami Yen'e hakaret etmektir.

Öffff 3 Temmuz'u baştan anlatamıyacağım, Şükrücüm.
Tamam senin dediğin gibi olsun.
Ben böyle düşünüyorum.
iyi günler.

Geri
Üst Alt