Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.565
- 64.744
- 3.473
mesela ortasaha alcam deyip 3 sene sonra alsam yalan soylememis sadece vaadimi zamaninda gerceklestirememis oluyorum ha
İyiymis
İyiymis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk etabı yaptın sattın oradaki gelirle 2. Etabı yaptın sattın, sonra oradan gelen gelir ile 3. Etaba başladın... Bu sayede geliri parça parça alarak hiçbir derde deva olmadan projeyi bitirdin. Arada gelirler bb ye de gitti.Bu süreci ET açıkladı, 15 senede 80 milyar liralık değer yaratan kişi benim için referanstır bu sektörde.
İlk etap maliyeti bizim üstlenmemiz gereken, onu sattığın anda ki Galatasaray adıyla hemen satabilirsin, sonraki süreci zaten finanse etmiş olursun ve gelen her şey fona girmeye başlar. Buradaki süreç birinci etap satışlarının tamamlandığı ana kadar risk taşır, sonra yürür gider.
X firmaya gel yap dediğimizde o inşaatların bitiş süresi, kar realizasyonu onların kontrolünde olacak bunda hemfikirizdir. İlk seçenekte sende olma ihtimali var ee fon oluşturamıyorsan Florya’yı niye satıyorsun zaten.
Valla bu noktada da yılda 7 milyar lira geliri olan bir şirket total 70 m euro olan BB borcunu bir şey satmadan da ödeyebilir diyorum.İlk etabı yaptın sattın oradaki gelirle 2. Etabı yaptın sattın, sonra oradan gelen gelir ile 3. Etaba başladın... Bu sayede geliri parça parça alarak hiçbir derde deva olmadan projeyi bitirdin. Arada gelirler bb ye de gitti.
Gerçekten ortada bir bb gerçeği olmasa söylediğinizi harfiyen katılıyorum. Ama şu borç işleri allak bullak ediyor.
Borcun üzerine borçlanmak bana saçma geliyor. @Can Erden e de diğer konuda yazdığım gibi küçülmeye gitmeden çok zor...
Aga saha içi alımlarını mı söylüyorum ben. Bahsedilen projelerden örnek veriyorum. Ayrıca geçen sezon limit olaylarını falan da Erden bey açıkladı. Kimleri limit yüzğnden alamadığımızı da sen daha iyi biliyorsun benden. Dayı dan sonra limit bitti. Cl ye yetiştirmek için de son gün ndombele bombası patladı.mesela ortasaha alcam deyip 3 sene sonra alsam yalan soylememis sadece vaadimi zamaninda gerceklestirememis oluyorum ha
İyiymis
30 milyon faiz 50 milyon da oyuncu giderleri vs. Transfee için ayrılan bütçe. Bilmiyorum şayet ödenecek olsaydı baştan bu borç olmazdı bence...Valla bu noktada da yılda 7 milyar lira geliri olan bir şirket total 70 m euro olan BB borcunu bir şey satmadan da ödeyebilir diyorum.
2.5 milyar borç için Florya’yı satmamalıyız. Fon oluşturabileceksek satmalıyız.
6-7 milyar gelire geçen sene ulaştın zaten. Bugün faiz %50 seviyesinde olmasa faiz yükün de yüksek değildi.30 milyon faiz 50 milyon da oyuncu giderleri vs. Transfee için ayrılan bütçe. Bilmiyorum şayet ödenecek olsaydı baştan bu borç olmazdı bence...