Başkan Ünal Aysal, GSTV'de Tarihi Bir Açıklamada Bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç zannetmiyorum hatırlanacağını.Hatırlansa bile nasıl bir etki yaratır, karşıdaki bunu nasıl algılar? Karşımızda bunu anlayabilecek insanlar olsa, tamam çıkmayalım.Unutulacak gidecek, belki de yıllar sonra üzerinde bir kaç kelimeyle üzerinde durulmadan bahsedilip geçilecek.Bu tepkiyi koyma sebebimiz bir şeyleri değiştirmekse bunu daha başka silahlarla yapmak daha mantıklı.

Bence uzun vadede bile çok önemli etkileri olacaktır.Bu maça neden çıkılmadığını araştıranlar bu şikecilerin bir başka haysiyetsizliğine de şahit olacak nasıl ki şike lekesi asla silinmeyecek üzerilerinden buda ona benzer bir etki yaratacaktır.

Sahaya çıkmamak en iyisi. Bu takım zaten benim ve pek çok taraftarımızın gönlünde şampiyon, o kıytırık kupaya ihtiyac yok. 1 kupa ile büyüklüğümüzden birşey kaybetmeyiz ama o sahada yaşanacaklar bizim içinde olmamamız gerek olaylar olacak. Bazıları gibi yerlerde sürünen bir marka değerimiz yok. O şebek dolu sahada yaşanacaklardansa bu karar en doğrusu olur

bence maça çıkıcaz ama başkan alayına sayıp dökücek.yapılan tüm pislikleri kamuoyuna duyurucak.

1 saati var daha beklemeyin hiç.Şarkılar gebertiyor adamı.:dispirited:

Hiç zannetmiyorum hatırlanacağını.Hatırlansa bile nasıl bir etki yaratır, karşıdaki bunu nasıl algılar? Karşımızda bunu anlayabilecek insanlar olsa, tamam çıkmayalım.Unutulacak gidecek, belki de yıllar sonra bir kaç kelimeyle üzerinde durulmadan bahsedilip geçilecek.Bu tepkiyi koyma sebebimiz bir şeyleri değiştirmekse bunu daha başka silahlarla yapmak daha mantıklı.

Bence uzun vadede bile çok önemli etkileri olacaktır.Bu maça neden çıkılmadığını araştıranlar bu şikecilerin bir başka haysiyetsizliğine de şahit olacak nasıl ki şike lekesi asla silinmeyecek üzerilerinden buda ona benzer bir etki yaratacaktır.

yalnız bu golden sonra aglamıstım, kendimi yerlere vura vura aglamıstım

Neyse, öyle inanıyorum ki koca koca adamlar bunun analizini daha iyi yapacak ve doğru kararı alacaklardır.Çıkmama kararı alırsak da destekleyeceğim orası ayrı tabi.

lan en kritik kurtaris diye sectiklerine bak

Bu ne yaa aciklama yok ama haber Siteleri hemen yazmış cıkmıyorlar diye

fenerlil mallarin ne düşündügü umrumda degil. daha 3gün önce tapelerini gösterdigimiz recebi bizim maça vermişler. 2. maçin 3 lüsü bizim maça verilmiş. hala oynamazsan umurlarinda degiln diyorsunuz. birinin ettigi lafa göre hareet edersen işimiz var.

tbf ben bunlari yaptim sende paşa paşa uyacan diyor. recebide veririz enginide diyor. bizi piyonmu yapsinlar. bu heriflerle orda maçi yenmen zor. herifler 7 sayi önde olunca ona buna hücum faul çalip lehimize faul vermediler. son 4 saniyede marconun eline bariz smaç yapan mcclebe sen vur bişey olmaz diyip maçi yendirdiler. en azindan gündem olur bu. fenerliler bizimle ilgi nezaman iyi düşünmüş şimdi düşünsünler. şampiyonlugu alip aziz mahmut turgay 3 lüsü grup yapabilir.

3 temmuzu sakin unutma baskan..soze oyle baslamalisin..biliyorum forumu ve ozellikle beni takip ettigini!!!

Sene'ye artık alman liginde oynacağız dese keşke :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt