Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

hangi yüzle tv başına çıkıyor ? hatalarını saysa programın süresi bitmez boş konuşmaya çıkıyorsa çıkmasın he ben batırdım ben çıkarırım hatalarımı anladım güçlü yönetimi dağıttım ali dürüst gibi güçlü futboldan anlayan yöneticilerimi geri alıp seçime gireceğim futbolada karışmayacağım futbolun başına ali dürüst transfer komitesine sözleşmelere profesyonel ekipler getireceğim batırdığım gibi çıkaracağım diyecekse eyvallah yoksa yok efendim geldiğimdede 300m dolardı borç şimdide değişen birşey yok felan diye boş konuşacaksa biri hatırlatsın geldiğinde dolar 1.50 iken şimdi 2.20

beyaz tvyemi çıksın telegole mi rıdvanın yanınamı stadyum işte iyi program. gs tv olsa herkes izleyemezdi

başgan dzeko ile anlaştığımızı söylicek

Kanal berbat. Neler diyecek bakalım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ne lan :D

gervinho-nun-bu-goruntusu-saskina-cevirdi-4799655.Jpeg

üç sene önce yaptıklarıyla bilinen prof.dr mehmet helvacıoğlu'nun adı geçiyor kimsede demiyorki aga bu ne Ünal Aysal gitsin helvacı gelsinde rahatlayın

Türkiye'de artık futbol dendi mi şu özdeyiş akla geliyor: Parayı veren düdüğü çaldırır!

kim ne konuşursa konuşsun önemi yok....

Son dönemde takımın aldığı kötü sonuçlarla birlikte yine türeyen mevsimlik kuşlar her geçen gün daha da artmakta forumda.
öyle konular açılıyor öyle yorumlar yapılıyor ki antuda dahi yazılmaz yazılamaz.
Bu forumu yönetenler açılan konulara mesajlara dikkatlice bakar incelerse görecektir bu kuşları.
Ve inanın forumun hem kalitesi çok düşüyor hem de çekilmez bir hâl alıyor.
Sonuçlar ne olursa olsun takım bu kadar aşağılanmaz.
Galatasaray bu kadar espri malzemesi yapılamaz hemde bu forumda!!
Eğer bu kuşlar istediği gibi yazıp çizmeye devam edecekse forumun adını
Beyaz Forum olarak değiştirin daha anlamlı olur.

Galatasaray Spor Klübünün başkanı hakkında böyle abuk subuk laflar etmeye kimsenin hakkı yok. Saygı göstermek zorundasınız...

Geri
Üst Alt