Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Bu saatten sonra maç izleyen net salaktır.

Çok iyi bir Terimci olarak resmen bir kez daha soğudum adamdan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türk milleti kadar pis bir millet yok
utanıyorum resmen! Profesyonel durust insanları yedik hep!

Yemin ederim çok sinirliyim ana avrat düz gidicem böle şeref yoksunlarinin istedikleri oluyor ya zoruma gidiyor. Arkadas

Fatih Hoca konusunda aklı biraz çalışan adam suçun Ünal Aysal 'da olmadığını anlar adam 2 sene üst üste şampiyon olmuş adamı gönderir mi Fatih hocanın gereksiz egoları ve kolayı seçmesi yüzünden oldu her şey zaten devam etse de ligi alamazdık değişim iyi oldu ancak Mancini gereken başarıyı sağlayamadı.

Şu anti-aysalcılar ortaya çıkıp bir iki göbek atsın lan! Çıkın hadi çıkın çekinmeyin sahne sizin! Siz kıvırmasını da iyi bilirsiniz! Ortaya çıkın da bir kıvırın bakalım! Şerefsizlere haysiyetsizlere yem ettiniz güzelim başkanı! Güzel güzel kıvırın sonra gidin helvacı tarzı divan üyelerinin elini öpün! Hatta onları da yanınıza alıp halaya kalkın... :mad::mad::mad:

Beni Galatasaray'ım dan da soğuttu en sonunda içimizdeki mermer kafalı irlandalılar!!

vay bee baskana baak ,adami resmen kusturduler ve istifa ettirdiler resmen , diyorki satir aralarinda siyaset yedi bitirdi beni diyor :(

Bu arada başkan baya federasyona giydirmeye başladı. Yarattıkları ortamdan bahsediyor.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt