Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Herhalde aday olmayacağım dedi yanlış duymadıysam. Bir umut. Bırakması çok kötü olacak. Alp Yalman denilen eleman 2011'de neredeydi yahu. Neden şimdi.

Boyle bir insan hayatta daha donmez, adam artik bu pislikten bunalmis bikmis, daha ozetli: ben burada napabilirim demek istiyor, ne yapmak istesem bi taraftan engelleniyorum, bana camur atiyorlar, ailemi isin icine cekiyorlar diyor. Adam artik (hakli olarak) Belcika ya gider. Rahatina kavusur tekrar..

sizce hiç tekrar aday olma şansı yok mu yaa? gerçekten bırakırsa boku yeriz o kadarını söyleyeyim

Ünal Aysal ın dediğne göre Alp Yalman ın yönetimi vasat. Faruk Süren aday olmazsa en rezalet kongresi olabilir tarihin.

Terimciler niye seviniyor ki? Terim gibi bir bombayi bir daha getirirler mi saniyorsunuz?

Umarım taraftardan ve camiadan destek gelir ve bu aday olmama durumundan vazgeçer...

Etrafımda gördüğüm herkes yıkılmış durumda herkes biliyor daha iyisinin gelmeyeceği...

Aysal'ın son doğru hamlesi yürüyen egoyu takımdan göndermesiydi. Ondan sonra yaptığı her hamle takımı kötüye götürdü. Bence doğruyu yaptı, sorumluluktan çekildi.

Ya arkadaş kimi sevsek gidiyor hey Allahım umarım o heralde kısmı ağır basarda kalır taraftar olarak her zaman arkasındayız

Aslında Alp Yalman'in aday oldugu gun başkanın aday olmayacağı kesinlesmisti gibi. Baskan kongre uyelerinin bu tavrina cok kırılmış belki adaylar cikmasaydi gorevine devam ederdi ama olmadi ne yazikki:(

Ben bi umut ters kose yapip adayim der diye düşünmüştüm ama yanildim.

★★★》☆

Terimciler tayyipçiler vs... zil takıp oynayın şimdi köçek gibi!! Fasulyeden Galatasaraylılar sizi!!

Ertemlerden, serhatlardan, rasimlerden hiçbir farkınız yok gözümde!!

Anladığım kadarıyla en çok Divan Kurulunda ikili oynayanlara içerlemiş.

Bende olsam bırakır giderdim. Kendince doğru kararı verdi. 73 yaşına gelmiş ne uğraşacak tüpçüsüyle, subjektif medyayla. Üzüldük. Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum. O bataktan çıkardı, bugünlere getirdi. Ne diyelim, hakkımızda hayırlısı.

Açıkçası Ünal Aysal'ın saydığı 4 sebepten ziyade futbolda başarılı olma ihtimalimiz neredeyse hiç olmadığı için ayrıldığını düşünüyorum. Bu noktada kendisini inandırıcı bulmuyorum. Takım bu kadar ümitsiz halde olmasaydı asla bırakmazdı, 2-3 hafta sonra taraftar baskısı ile gitmek zorunda kalacağını bildiği için uzatmadan bitirdi işi. Saydığı gerekçeler bahane. Özetlersem, Ünal Aysal'ın kaçtığını düşünüyorum ki bu kendisine yakışmadı hiç.

Yazıklar olsun, bu taraftarada, bu medyayada, bu federasyonada, bu ülkeyede..

Galatasaraya hiçbir başkan bu kadar yakışmadı. Bu adamın başını yedik.
Bu taraftarda biraz akıl varsa, bu adamı yol yakından kararından geri döndürür.
Böyle birşey olamaz ya !!! Resmen medya ve federasyon yüzünden bırakıyor adam. Buna seyirci kalınmaması lazım..

Allah askına şu aşağıdaki adam mı olacak benim Galatasaray'ımın başkanı ?

13604-baskan-unal-aysal-stadyum-programinda-trt1-canli-alp_yalman46.jpg

Bu ne lan ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt