Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Uluısoy gider yapar,güçlüdür ama Ünal Aysal kadar vizyonlu değil...Aysal haluğu istiyormuş söylentileri var
Sent from my iPhone using Tapatalk
Haluk Uluısoy gider yapar,güçlüdür ama Ünal Aysal kadar vizyonlu değil...
Vizyon + Güç lazım bize...
Faruk Süren bu manada iyidir...
Haluk Uluısoy gider yapar,güçlüdür ama Ünal Aysal kadar vizyonlu değil...
Vizyon + Güç lazım bize...
Faruk Süren bu manada iyidir...
Benim bu kararı almamdaki en büyük neden türk sporundaki kirli düzendir demedi mi? Yani konuyu saptırmayın. Söz verdiği hiçbirşeyi yapmadı mı? Yukarıda paylaştığım başarı tablosunu da görmedin mi? Burak ve Selçuk'a sözleşme imzalattı doğrudur. Öyle bir yerli oyuncu yokluğu var ki şu selçuk ve burak dahi değer ediyor bu ülkede napsın adam? Bu bir hata ise ki bana göre de hatadır tek hatası bu olsun. Stanculara culiolara zapatalara 15 milyon avro vermekten iyidir. Şikeciler ve rüşvetçiler el birliği ile fener için kurdular tezgahı! Yabancı sınırını dahi o şikeci takıma göre düzenliyorlar. Ne yapsın bu adam? Aziz denen haysiyetsiz şerefsiz gibi mafyalık mı yapsın?
Sabit fikirlisiniz kabul edin artık! Daha farkında değilsiniz ama çok arayacaksınız bu adamı demedi demeyin... :red:
çoluk çocuk yorumu yapma ya.karakterını ortaya çıkartma.takım basarılı olsaydı tum GS lılar FT mın lafını etmezdı.unutulup gıderdı.isyan basarısızlıga yapılan yanlış ışlere.aysalın gıtmesını ısteyen her GS lı bunun 3.haftada olmaması gerektıgını bılıyor..sene sonuna kadar görevde kalması gerektıgını de bılıyor.neredeyse hıç taraftar protestosu yapılmadı farkındaysan.FT tmm gönder Ali Durust albayrak adnan özturku neden yolladın.Bizim bu fatihcilere yıldırım Demirören gibi şerefsizler layık! Karaktersiz insanlar.. Kına yakın..
Cem Uzan aslında bunlarla da iyi uğraşırdıPara da var sağlam.
ne adnan polatmıs arkadas..Galatasaray eşittir adnan polat mı yanı.akepe gıbı bız gıdersek eskı turkıyedekı gıbı krızler cıkar hastanede kuyrukta beklersınız demekten farkı var mı bunun.unal aysaldan once basarımız yok muydu? Galatasaray ı unal aysal mı Galatasaray yaptı cok abartıyorsunuz bazı seylerı
FT bu saatten sonra konuşsa nolur konuşmasa nolur? Geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye... :red: Şu noktaya gelmemizdeki temel sebeplerden biridir kendisi bu artık su götürmez bir gerçek. Kimse kusura bakmasın ama benim için imparator diye birşey yok artık.
He bu durumdan tek bir şekilde kurtulabilir; Mevcut siyasi iktidar ve onun başındaki adam bana baskı yaptı, tehdit etti ve elimden birşey gelmedi diye açıklama yaparsa tekrar gözüme girebilir. Aksi için benim için artık yok denecek kadar az... Gitsin tayyibistan milli takımının imparatoru olsun banane?
Bu kirli düzeni değiştirebilecek bir tane adam söyle bana? Bırakın abi bu işleri. Federasyon düşecek dediğinde siyasi gücün bu derece arkasında olduğunu bilmiyordu. Bunu da daha sonradan ima etti zaten. Alp Yalman, Faruk Süren ve Haluk Ulusoy'un bu düzeni değiştirebileceğine gerçekten inanıyor musunuz?
Şikeci ve rüşvetçi lobisi başkanı yedi işte bu kadar basit. Adamda bu ülkeden ne köy olur ne kasaba dedi çekti gitti işte... Şimdi ayıklayın pirincin taşını... Hiç Ünal Aysal'a suç bulmasın kimse...
baskan ekonomının bu kadar kotu oldugunu bılmıyordu , baskan sıyası ıradenın tff nın bu kadar ardında oldugunu bılmıyordu...baskan futbolu bılmıyordu..baskan neyı bılıo Allah aşkına? Fener ıstedıgı an m. aydınları degıstırebılıo ama bızım neden yok bu lobımız? sıkecı rusvetcı lobı baskanı yedı o konuda haklısın..ama dha guclu yonetımle saldırılar daha kolay atlatılabılırdı dıye dusunuyorum..klupte ılla kı eleştırı olacak bı Allahın kulu da eleştırmesın mı yahu adamı..bu kadar mı biat kulturune alısıgız
Aynen öyle güzel kardeşim aynen öyle! Ben bizim taraftarı gözümde fazla büyütmüşüm. Bu taraftara 3 senede 2 şampiyonluk cl çeyrek finali falan fazla onu anladım. Bu taraftar beşiktaşlılar gibi 8 senede 1 şampiyonluk falan hakediyor, avrupada trömsö karpaty liviv kepazeliklerini hakediyor. Bundan sonra bulsunlar bakalım 3 senede 2 şampiyonluk. Kıymetini anlayacaklar da iş işten geçmiş olacak. Müstehaktır ama onu gördüm bugün!!Erman ağabey bırak, kendini yorma. Bunlara A.Yıldırım'ın RTE'nin kucağından inmeyecek başkan lazım. Bknz : A.Polat.
Ünal Aysal'ın onlarca hatası vardır elbette ama özellikle son 1 sene içinde yaşananlar Ünal Aysal'a karşı, aslında Galatasaray'ın büyümesine karşı komplodur. Bunları görmez onlar , umursamazlar. Muhtemelen siyasi görüşlerinden dolayı.
Şike süreci, gerekirse 5 sene Avrupa'ya topluca gitmeyelim ingilizler gibi ne olacak diyenleri unutmadım ben bir Galatasaray taraftarı olarak. TFF TBF eliyle nasıl haklarımıza tecavüz edildiğini unutmadım. Sizi değiştireceğiz diyenleri unutmadım. Sermaye artırımında türlü hukuksuzluklarla, hukuk katledilerek verilen kararları , Galatasaray'ın nasıl engellendiğini unutmadım. Başkanımızı resmen bunlara yedirdik , iç ve dış düşmanlara. Bunlar hala Burak'ın sözleşmesiymiş şuymuş buymuş. Elbette hataları vardır Ünal Aysal'ın her yönetici gibi, ama "tezgah ve plan'ı" görmeli Galatasaray taraftarı.