Başkan Ünal Aysal'a Transfer Konusunda Eleştiri

Cevap: Başkan Ünal Aysal'a Transfer Konusunda Eleştiri

Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Fatih Terim faktörünü işin içine katmadan gönül rahatlığıyla kadromuz geçen sezon başındaki kadroya göre daha güçlendi diyebilir miyiz? Kesinlikle hayır. O zaman şöyle iyi transferler yaptık, böyle iyi transferler yaptık diye de kendimizi kandırmaktan vazgeçelim artık. Bu kadro geçen sezonki Elano'lu, Misimovic'li, Cana'lı kadrodan kesinlikle daha iyi değil şu haliyle.

Başarıyı unutalım, kadroya bakıyorum hiçbir değişiklik yok, hatta daha bile kötü denilebilir. Lüzumsuz insanlar tarafından yönetilmeye devam ediyoruz...

Şu ana kadar ben de hayal kırıklığına uğradım ama hala geç değil.Biraz daha beklemek lazım.

Cambiasso volkan sen muslera nei ve bir forvet daha gelirse takim seviye atladi derim. Aksi takdirde bu sene pek bisey beklemeyin. Fatih hocanin ilk senesiydi de efendim uefa sampiyonlugu bile 4 sene sonra gelmisti de, siz takimi seneye gorun falan yine kandirir dururuz kendimizi.

Gonul isterki bir stoper daha alinsin ama sanirim olmayacak

Başarıyı unutalım, kadroya bakıyorum hiçbir değişiklik yok, hatta daha bile kötü denilebilir. Lüzumsuz insanlar tarafından yönetilmeye devam ediyoruz...

Nasıl değişiklik yok ya..

-Selçuk İnan yıllardır arzuladığımız oyuncu tipi

-Elmander Baros'tan bile daha çok verimli olacağını düşünüyorum

-Ujfalusi Neill'den iyi oyuncudur..

-Muslera yıllar sonra aldığımız gerçek anlamda ''kaleci''

Hak yemeyin kardeşim bu kadarda..

Ben size son bir özet geçeyim, Muslera çok iyi kalecidir, buna kimsenin inkarı yok. Ujfalusi sezon içinde büyük ihtimal taraftarın en sevdiği isim olacak. En sonunda burada atıp tutanlar "Büyük Başkan Ünal Aysal" diyecek.

dipnot; Ben tarafsız yaklaşıyorum hele bir 1-2 sene bir görelim başkanı ne yapacak.

Verilen sözleri biz vermedik sinan.Kimse yildiz istemedi.Dünya yildizi getirecez diyen yönetim ve baskandir.Kampa yetisek tüm futbolcular diyende yönetimdir.Bu kadar söz tutulmadi taraftarda ümitsizlige kapılır.

Verilen sözleri biz vermedik sinan.Kimse yildiz istemedi.Dünya yildizi getirecez diyen yönetim ve baskandir.Kampa yetisek tüm futbolcular diyende yönetimdir.Bu kadar söz tutulmadi taraftarda ümitsizlige kapılır.

Taraftar değil, senin gibiler yapar bunu ancak. Kendi yaptığını bütün taraftara mâl etme.

tam bir hayal kırıklığı

Bana göre Muslera dünya yıldızıdır.

Cambiasso volkan sen muslera nei ve bir forvet daha gelirse takim seviye atladi derim. Aksi takdirde bu sene pek bisey beklemeyin. Fatih hocanin ilk senesiydi de efendim uefa sampiyonlugu bile 4 sene sonra gelmisti de, siz takimi seneye gorun falan yine kandirir dururuz kendimizi.

Gonul isterki bir stoper daha alinsin ama sanirim olmayacak

Muslera tamam

Orta saha ve forvet yabancı alacağız..

Sağ bek diyor Ali Dürüst yani biraz sabır hocam..

Kulübün para akışı yok şimdi yetkiyide aldılar bekleyin bakalım..

Doğru haklısın çok pembe sözler sarfetti ama bu Ünal Aysal için acımasız olmayalım daha 2 ayı tamamlamadılar..

Muslera tamam

Orta saha ve forvet yabancı alacağız..

Sağ bek diyor Ali Dürüst yani biraz sabır hocam..

Kulübün para akışı yok şimdi yetkiyide aldılar bekleyin bakalım..

Doğru haklısın çok pembe sözler sarfetti ama bu Ünal Aysal için acımasız olmayalım daha 2 ayı tamamlamadılar..

Sabretmekte fayda var, omg adaş coştun heee 2 dakikada bir sürü taktir topladın benden :D

bize daha minimum 3 yabanci sart, yoksa sampiyonlugu unutun..

Taraftar değil, senin gibiler yapar bunu ancak. Kendi yaptığını bütün taraftara mâl etme.

Senin gibilerde oturur bilgisayar basina boyle atip tutar.Benim gibilerde alir kombinesi takimina destek olur.Ben sen degilim dogru.

Sabretmekte fayda var, omg adaş coştun heee 2 dakikada bir sürü taktir topladın benden :D

:animation:

Senin gibilerde oturur bilgisayar basina boyle atip tutar.Benim gibilerde alir kombinesi takimina destek olur.Ben sen degilim dogru.

Zonguldak'tan zor oluyodur git gel asdasf

Geri
Üst Alt