Başkan Ünal Aysal'a Transfer Konusunda Eleştiri

Cevap: Başkan Ünal Aysal'a Transfer Konusunda Eleştiri

ha ama Muslerada 1. sınıf kalecidir.

Açıkcası hocam İtalya ligini Shevchenko Chelsea'ye gittiği yıldan beri takip etmem,fakat adımız geçtiğinde izlediğim neredeyse bütün maçların özetlerini önemli anlarını hayran kaldım tek kelime..

O yüzden gerçekten merakla bekliyorum açıklanmasını..

Beyler kimse kimsenin taraftarlık duygularını karıştırmasın ayıp oluyor..

Hepimiz Galatasaraylıyız..

Açıkcası hocam İtalya ligini Shevchenko Chelsea'ye gittiği yıldan beri takip etmem,fakat adımız geçtiğinde izlediğim neredeyse bütün maçların özetlerini önemli anlarını hayran kaldım tek kelime..

O yüzden gerçekten merakla bekliyorum açıklanmasını..

25 yaşında olmasıda cabası... :D dün mesela hiç izlememiş olanlara biraz kalitesi göstermiştir herhalde, uruguay o maçı berabere bitirebildiyse Muslera'nın sayesindedir.

Galatasaraylilar dernegi var burda cok güzel oluyor.Seyahat felan çok eglenceli.12 kisi her maca geldik 1.5 senelik kombine almistik:D

uçak akar, hiç çekemem otobüs vs uzun yol eğer otobüs vs ile geliyorsan birtanede psp al bari yolda canın sıkılmaz :D

Aciklamalari yeni gördüm. Dünya Yildizi sözü vermislerdi. Sözü tutamadilar. Neden söz veriyorsun ozaman kardesim ya

20 küsür kisi hemen gaza gelmis. cok kolay ya transfer etmesi. pes gibi fm gibi zaten parayi verince geliyorlar. adam forlan gelsin diye servet mi ödeseydi. gelmek istemeyen drogbayi silah zoruyla mi getirseydi. klubün tomar tomar parasi var ünal aysal zaten oyuncu almak istemiyor. son 3 sene nerede ? ne ? isim yaptik ki dünya yildizi gelsin ? oo vaat verdi, görüstü, kluplerle anlasti ama oyuncu gelmek istemiyor. bazi zamanlar taraftarlik yada anlayisi bilmiyoruz

Ünal Aysal Adnan Polat olma yolunda ilerliyor.. Kendine biran önce gelir umarım..

4-5 yıldız deyip umutlandırdı. Zorluktu, acemilikti kabul ediyoruz ama, Ünal Aysal'ın şimdilik sınıfta kaldığı bir gerçek. Eldeki kadronun yeteceğini, hatta yıldıza gerek olmadığını düşünüyorum, ama bu kadar büyük isimler telaffuz edip, şimdi duruma göre alacağız diyorsa şimdilik Adnan Polat'ın 4 oyuncu alacağız deyip sadece son gün Misimovic ve Insua'yı almasından bir farkı yok.

Ünal Aysal Adnan Polat olma yolunda ilerliyor.. Kendine biran önce gelir umarım..
Kurallara,prosedürlere uymayı çok seven biri olduğundan kendi malvarlığından kulübe kaynak aktaramıyor.Halbuki istese 1 günde 5 transfer yapar ama transferi kulübün kaynaklarıyla yapmaya kalkınca böyle oluyor işte.Zaten mali olarak bataklıktayız.

4-5 yıldız deyip umutlandırdı. Zorluktu, acemilikti kabul ediyoruz ama, Ünal Aysal'ın şimdilik sınıfta kaldığı bir gerçek. Eldeki kadronun yeteceğini, hatta yıldıza gerek olmadığını düşünüyorum, ama bu kadar büyük isimler telaffuz edip, şimdi duruma göre alacağız diyorsa şimdilik Adnan Polat'ın 4 oyuncu alacağız deyip sadece son gün Misimovic ve Insua'yı almasından bir farkı yok.

borclanma yetkisini aldi, eger yildizlar gelirse o zaman görcem ben seni

Bir de şu görüşe katılmıyorum. "transfer bu kadar kolay mı" . O zaman söz vermeyecekti, beklentileri havalara çıkarmayacaktı.

Bir de şu görüşe katılmıyorum. "transfer bu kadar kolay mı" . O zaman söz vermeyecekti, beklentileri havalara çıkarmayacaktı.

bitti mi transfer sezonu ? nerden biliyorsun alamayacaklarini ? ben bir günde iki günde olmaz acisindan kolayligindan bahsediyorum

büyük hayal kirikligi, baska ne diyebilirim ki.

"seneye avrupada yokuz bahane olamaz, simdiden yildizlar alip, cl icin kadro kuracagim ki, hazir, oturmus bir takimla gidelim ch lige"

diyen adam buguün sunu dedi:

"fener küme düserse, transferlere gerek yok, bekleyip görmek lazim 15 temuza kadar ne oluyor"

ne diyelimki simdi biz bu duruma ...

Geri
Üst Alt