Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulu üyelerimiz Florya Metin Oktay Tesislerinde teknik heyet, oyuncular ve personelle bir araya geldi.
Haberin Devami GSC Portal'da
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskanla selcugum prandeliinin tabaginda gozu var galiba yada yemezsen olumu gor der gibi bakiyorlar![]()
![]()
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulu üyelerimiz Florya Metin Oktay Tesislerinde teknik heyet, oyuncular ve personelle bir araya geldi.
Haberin Devami GSC Portal'da
Bu kaçıncı moral yemeği ben sayamadım. Her başarısızlıktan sonra aynı saçma tablo. Ve yine unutulan rezillikler hezimetler.
'Hem suçlu, hem güçlü' diye buna denir!...Adamlar bizim bozduğumuz Selçuk - Burak ın morallerini ancak böyle düzeltebiliyorlar, aslında para olsa da yıllık ücretlerini biraz daha artırsalar takımı uçuracak kadar morallenirler, umuyorlardır da belki..
ulan hocanın yanında bu selçuk ruhsuzunu görünce ne umut kaldı ne yaşama hevesi..adam yanpastan başka bi ok yapmıyor hala moral destek..
bu adamı skordan bağımsız ıslık yuh istemezük yapmadan defolmayacak bu yeni yönetim bu adam için şans oldu bu adam ömür törpüm oldu.
kasımpaşaya farklı yenilip selçuktan kurtulmayı 3 puandan çok istiyorum.
bu adam yakamızdan düşmedikçe başarı hayal huzur hayal..bu adam firavun..