GSC Haber Başkanımız Divan Kurulu Toplantısında Konuştu!

Başkan varya çok güzel konuşuyor. Ama bizim FT sempatizanı taraftarlar bunu anlayamazlar.

Onlara 3 acılı kebap vericeksin İzlandadan.

Başkan : Bende geri hamle olmaz hep ileri hamlem vardır :hat:

konuyla pek alakası olmasada başlığına giremediğim için buraya yazayım.2016 da bırakıncada, ölmezsem buralarda olurum herhalde,bugün istifa etsin diyenlerin geri dön diye yalvarışlarını ibretle okuyacağım

İstifa edeceğini sanmıyorum da iyi sinirlenmiş eleştirilere

tapatalk

Ünal Aysal: "Benim hayatımda geri vitesi olmadı, ben hep ileri gittim. Projelerim bu yönde olacaktır."

Adam taraftara da cevap veriyor şuan birileri iyi dinlesin

Şurada oturanların çoğunun bişey anladığını zannetmiyorum. Max 3-5 kişi anlamıştır gerisi leyla

rok dansözü yarın istifa edecek demişti umarım doğru çıkmaz başkan da o paralelde konuştu

Anlamıyorum abi..
40 yıllık kulübünü şike lobisine satan herif yerine bu adamın yüzünü Galatasaray taraftarına gösteren başkan eleştiriliyor..
Çevrenize bakın, başkanın istifa etmesini kimler istiyor diye, işte o zaman niçin gitmemesi gerektiğini anlayacaksınız zaten..

Bu adam istifa etmek zorunda kalır da yerine Polat veya Polat gibi hükümet destekli bir adam getirilirse ciddi anlamda buna neden olan taraftar ve kongre üyelerine ağır küfür edeceğim ve Galatasaraylılığımı askıya alacağım.

Bir başka konuda yazdığım yazı...
Padişaha telefonda ağlayan şerefsizin emrindeki kulu ne bekliyordun ki başka renkdaş? :red: Sorun şu ki aynı kullardan veya kıllardan bu forumda da var. İşin kötüsü "Ünal Aysal kulübe ne ekonomik ne sportif olarak birşey katmadı istifa etsin" diyebilecek yüzsüzlüğe de sahipler. Allah ıslah etsin başka birşey demiyorum. Sizin gibilere Polatlar Sezginler müstehaktır. Bu adamlar Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı değilim.

2011-2012 sezonu başında takım ligi 8. bitirmiş tel tel dökülüyor. Bırak şampiyonlar ligini avrupa kupalarına katılamayan bir Galatasaray var. Buna rağmen o şartlarda Ujfaluji, Muslera, Eboue, Melo, Elmander, Riera, Selçuk İnan vs.. tranferleri gibi nokta atışı transferler yaparak o kritik sezonda çatır çatır top oynayıp şampiyon olduk. Şikecilerin sahasında kupa kaldırdık. Eğer o zor dönemde o transferleri yapabilecek vizyona sahip bir başkanımız olmasaydı nah şampiyon olurduk. Bir de 15 ay sonra gitti Sneijder, Drogba'yı paket halinde aldı bu adam. Fatih Terim'in katkısını inkar etmiyorum ama geçen iki sezonda gelen iki şampiyonluğu tamamen FT'ye bağlamak acizliktir tıynetsizliktir. FT'yi teknik direktör olarak getiren de Ünal Aysal'dır. Madem o kadar iyiydi Canaydın döneminde de 50 tane transfer yapıldı. O zaman da şampiyon yapaydı ya? Hadi yapamadı bari 6 yemeseydi de şikecilerin eline koz vermeseydi ona da razıydık.

Basketbol branşında 30 sene sonra şampiyon oldun EL de çeyrek yaptın. Kadın Basketbol da şampiyon oldun ve avrupanın en büyük kupasını aldın. İkisini de ezeli rakibini yenerek yaptın. Ünal Aysal döneminden önce Futbol dışındaki branşların esamesi okunuyor muydu? Gerçi futbolunda okunmuyordu ya neyse :)

Ünal Aysal'ın istifası demek şikeci şerefsizlerin zaferi demek.Yerine gelecek adam da azize ve tffye biat edecek pısırık biri olur büyük ihtimalle

Anlamıyorum abi..
40 yıllık kulübünü şike lobisine satan herif yerine bu adamın yüzünü Galatasaray taraftarına gösteren başkan eleştiriliyor..
Çevrenize bakın, başkanın istifa etmesini kimler istiyor diye, işte o zaman niçin gitmemesi gerektiğini anlayacaksınız zaten..

zaten daha önce gitmesini istedigim birisi icin su an kalmasini istiyorum dememin ana nedeni bunlar oldu benim icin :D

Bıraksın falan diyodum da bu adamın mutlaka kalması lazım, şöyle bir gazetelere ve yazarlara baktım neden bu kadar uğraşıldığı ortada, kalsın ve hatalarını düzeltsin, güçlü bir yönetim kursun,giderse hazmedemeyeceğimiz birinin gelmesi muhtemel.

Göndersinlerde görelim bizde klubümüzde. Biz paralelci değiliz,yeni Türkiye yeni Gassaray naralarını duyalım

Geri
Üst Alt