GSC Haber Başkanımız Divan Kurulu Toplantısında Konuştu!

Getdikdən sonra kıymeti bilinir.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkanla uğraşan adamlara bakıyorum da durulması gereken taraf belli.

Başkana en muhalif olan kesim bile bu taarruz karşısında başkanın yanında yer almalı.

Ondan sonra kendi içimizde eleştirilecek bir şey varsa eleştiririz. Şu an çok çirkin biçimde saldırı var malum kesim tarafından. GS'ye başkan "atanmak" isteniyor, akıllı olmak lazım.

tapatalk

Başkanı ilk defa bu kadar sinirli gördüm. Ama kendini bozmadı yine. Kendine yakıştığı gibi cevap verdi.

Ünal Başkanın istifasını isteyenler NET FENERBAHCELİDİR.

ben ihtimal vermiyorum
eğer böyle sezon başında istifa edecekse kusura bakmasın çok ağır eleştiririm. Bırakacaksa illaki sezon sonu bıraksın

Ne istifası yahu, öyle bir şey asla yapmaz, yapamaz.

Yarı yolda bırakılacak kurum değildir Galatasaray.

istifa etmeyeceksede yönetimi değiştirmeli . eğer istifa edecekse yeni gelen yönetimde albayrak ve ali dürüst kesinlikle olmalıdır.

Bazı yorumlar çok ateşli :)

Görünüşe göre başkan yönetemez hale gelmiş. Bu noktaya gelinmesinde kendi hatalarının da payı az değil maalesef.

Her şeye rağmen sevapları bence günahlarından daha fazla.

Seçim kararı alıp, daha güçlü bir yönetimle yeniden aday olması bence en doğru çözüm olacaktır.

Ben istifa edeceğini düşünmüyorum. Hem niye istifa etsin ki yahu? Sadece eleştirilere kulak versin.

Yoksa biraz mübalağa yapacağım affedin beni ama kulübün başına Atatürk'ü getirseniz bu kadar saldırı varken sağlı sollu ne yapacağını şaşırır. Öyle böyle bir baskı yok. Askere diz çöktüren bir kitleden bahsediyoruz.

Yönetim kurulunu değiştirmek zorunda. Bu şekilde devam edemez.

Yönetimdekilerin çoğu divana katılmamış bile. Bu yönetimde zaten bütünlük yok. Seçim kesin gibi de yönetimi yenileyip yola devam etmeli. Ama "ben 2016ya kadar görevde kalacağım demedim" cümlesi pek umut verici değil.

Tapa

ohaaaaaaaaaa durum ciddi 338m dolar borç çok kötü lanet olsun

Borcun fazla olması mesele değil, kısa dönemde ödenmesi gereken borç çok fazla. Başkan bu şekile bırakıp kaçamaz, çalışacak bu problemi kendisi halledecek. Gerekirse kendi cebinden ödemeli gerekirse divan kurulu, başkanı mahkemeye vermeli bunun için. Hiç mi sorgu sual yok anasını satayım, babasının çiftliği gibi gelen geçiriyor kulübe... Yasal olarak elbet bir hesap sorma olmalı.

Bazı yorumlar çok ateşli :)

Görünüşe göre başkan yönetemez hale gelmiş. Bu noktaya gelinmesinde kendi hatalarının da payı az değil maalesef.

Her şeye rağmen sevapları bence günahlarından daha fazla.

Seçim kararı alıp, daha güçlü bir yönetimle yeniden aday olması bence en doğru çözüm olacaktır.

Bahsettiğin seçimi geçen sene yaptılar, kusura bakma çocuk oyuncağı değil. Yolda at değiştirilmez.

attachment.php

şu amca kimse toplantı boyunca sinirliydi
başkanı öldürecek gibi baktı

Ekli dosyalar

• 10629807_807751099283587_1191654707977903359_n.webp
    10629807_807751099283587_1191654707977903359_n.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 292
Ünal Başkanın istifasını isteyenler NET FENERBAHCELİDİR.
Aynen öyle renkdaş! İster bu forumda olsun ister kongre üyeleri arasında net fenerlidir bende aynı görüşteyim ki bu forumda bu profile uyanlar malesef var. Daha iki ay önce şikeciler "Siz bizi değiştiremezsiniz ama biz sizi değiştireceğiz" derken burada Ünal Aysal ve Yönetiminden bahsediyorlardı. O açıklamadan sonra şikeci ve rüşvetçilerin basını medyası tam tekmil üzerimize gelmeye başladılar ve bunu aleni bir şekilde yapmaya başladılar. Tayyip ve Aziz çözüm ortaklığına bağlı güçler tam anlamıyla hareket geçti.

Herşeyi geçtim Galatasaraylı olarak bir savaş varsa Tayyip&Aziz çözüm ortaklığımı kazansın istersiniz yoksa Galatasaray Başkanı mı? Şöyle bir durumda dahi herşey bu kadar barizken bu forumda dahi Başkan istifa etsin diyen Galatasaraylı görünümlü gizli fenerliler var. Bu adam 18 sene başkanlık yapıp 9 kez ezeli rakip şampiyonluğu görmedi, kulübünün adını şikeye şaibeye bulaştırmadı, şaibeli siyasilere rüşvetçilere biat ederek kulübünü utandırmadı, Atatürkçülüğü veya Dindarlığı kendisine kalkan yaparak binbir türlü nane yemedi... Kulübü ayağa kaldırdı. Dik durdu ve düşman kazandı. Hataları da olmuştur elbet... O kadar kusur kadı kızında da olur...

Sonuç olarak tüm gerçek Galatasaraylılara(Fasulyeden Galatasaraylılar üzerine alınmasın) tek birşey sormak istiyorum; Eğer başkan şikeci medyası tarafından yansıtılmaya çalışıldığı kadar başarısız bir başkan olsaydı, Galatasaray düşmanı şikeciler ve rüşvetçilerin basını medyası bu kadar üzerine giderler miydi? Sadece buna cevap verin başka birşey istemiyorum...

Geri
Üst Alt