GSC Haber Başkanımız Divan Kurulu Toplantısında Konuştu!

Aynen öyle renkdaş! İster bu forumda olsun ister kongre üyeleri arasında net fenerlidir bende aynı görüşteyim ki bu forumda bu profile uyanlar malesef var. Daha iki ay önce şikeciler "Siz bizi değiştiremezsiniz ama biz sizi değiştireceğiz" derken burada Ünal Aysal ve Yönetiminden bahsediyorlardı. O açıklamadan sonra şikeci ve rüşvetçilerin basını medyası tam tekmil üzerimize gelmeye başladılar ve bunu aleni bir şekilde yapmaya başladılar. Tayyip ve Aziz çözüm ortaklığına bağlı güçler tam anlamıyla hareket geçti.

Herşeyi geçtim Galatasaraylı olarak bir savaş varsa Tayyip&Aziz çözüm ortaklığımı kazansın istersiniz yoksa Galatasaray Başkanı mı? Şöyle bir durumda dahi herşey bu kadar barizken bu forumda dahi Başkan istifa etsin diyen Galatasaraylı görünümlü gizli fenerliler var. Bu adam 18 sene başkanlık yapıp 9 kez ezeli rakip şampiyonluğu görmedi, kulübünün adını şikeye şaibeye bulaştırmadı, şaibeli siyasilere rüşvetçilere biat ederek kulübünü utandırmadı, Atatürkçülüğü veya Dindarlığı kendisine kalkan yaparak binbir türlü nane yemedi... Kulübü ayağa kaldırdı. Dik durdu ve düşman kazandı. Hataları da olmuştur elbet... O kadar kusur kadı kızında da olur...

Sonuç olarak tüm gerçek Galatasaraylılara(Fasulyeden Galatasaraylılar üzerine alınmasın) tek birşey sormak istiyorum; Eğer başkan şikeci medyası tarafından yansıtılmaya çalışıldığı kadar başarısız bir başkan olsaydı, Galatasaray düşmanı şikeciler ve rüşvetçilerin basını medyası bu kadar üzerine giderler miydi? Sadece buna cevap verin başka birşey istemiyorum...

Beni üzen konu Divan toplantısında GALATASARAYLIYIM diye geçinen dinazor heriflerin başkana haksız yere yüklenmesiydi.

Başkan gelmeden 1 hafta önceyi hatırlayalım. Kimse klube başkan olmak bile istemiyordu. Taşı elinin altına kimse sokmadı , sokamadı maçası yemedi.

Ben şahsen Belçika Kraliyet Ailesinden nişan almış , dünya üstünde şirketleri ve kendi iş adamı profili olsun belli bir çizginin üstünde olan Saygıdeğer başkanımızın istifa etmesini istemiyorum.

İstifasını isteyenlere de binbir lanet okuyorum:38573:

13393-baskanimiz-divan-kurulu-toplantisinda-konustu-10629807_807751099283587_1191654707977903359_n-jpg

şu amca kimse toplantı boyunca sinirliydi
başkanı öldürecek gibi baktı

Onlar dinazor , onlar klübe 1 kuruş para kazandıramayan adamlar , onlar bu klübün sözde! değerleri , onlar bu klübün bana göre en büyük kamburu.

Başkan bile dedi '' kimse önümüze 1 dolar bile para getirmedi ''

Bunlar Galatasaraylı değil , bunlar oligarşik patatesler

su dinazorların yarısı ölse kulüp düzlüge cıkar

Onlar dinazor , onlar klübe 1 kuruş para kazandıramayan adamlar , onlar bu klübün sözde! değerleri , onlar bu klübün bana göre en büyük kamburu.

Başkan bile dedi '' kimse önümüze 1 dolar bile para getirmedi ''

Bunlar Galatasaraylı değil , bunlar oligarşik patatesler

la varsınlar ölmeye gitsinler arkadaş divan onların neyine nefes alacak dermanı yok... akşam akşam günaha sokuyorlar adamı

Şu adamlara bak arkadaş, ne kadar ihtiyar varsa bir araya gelmiş. Sanki Kurtuluş Savaşı Gazileri toplantısı gibi. :)

Galatasarayın belki de vitesi 5 e takıp uçamamasının sebebi bu dinazor amcalar.

Yetki vermezler , para vermezler , kurumsallıktan yana değiller ama Başkandan borçsuz Galatasaray isterler.

Abicim ben sana un vermesem şeker vermesem yağ vermesem al bana pasta yap bakalım desem ne yaparsın ?

Bence klübümüze bir dinamizm lazım. Bu herifler mezara mı girer , yoksa Bodrum gümbette villalarında patlıcan mı yetiştirir bilemem.

Ama ciddi olarak klübe ve değerlerimize 1 gram katkısı olmayan bu heriflerin söz sahibi olması benim kanıma dokunuyor

Yokmu yardimsever zengin gsli ya

En büyük yardımsever Galatasaraylı , Cem Uzan idi.

Onuda hacamat edip ülkeden sürdüler.

Diğer Galatasaraylıyım diyip sadece lafta Galatasaraylı olan zengin işadamlarının bu dinazorlardan tek farkı genç yaşlarıdır.

Ulan okadar meteor yağdı bunlar nasıl hayatta kaldı kafam almıyor ha:38573:

Bu taraftar arkanda başkan başın öne eğilmesin Allahın izniyle çıkacaz bu kaostan

divan uyesi tabıkı yaslı olacak beyler sacmalamayın :/ 25 yıllık uyelık sartı aranıyor

Ya arkadas ben bunlarin yasinda olsam giderim hayatimin son günlerini yasarim. Ne bilim ailem ile vakit geciririm, ne geziyorlar hala her toplantida. Biraksinlar artik bu isi.

Zaten bi boka yaradiklari yok, elimizi kolumuzu bagliyorlar saygideger dinazorlar. Dünyada belki mal mülkü en fazla olan kulubüz diye övünürler her yerde ama borc niye erimiyor diye zirvalarlar.

Kafaya gel kafaya.

divan uyesi tabıkı yaslı olacak beyler sacmalamayın :/ 25 yıllık uyelık sartı aranıyor
25 yıllık üye olsun tabiki ama vizyonu olsun.

Başkanın önünü açmadan Başkandan başarı beklemesinler , sonra eleştirmesinler.

Nedir bu dinazorlardan çektiğimiz senelerdir hep el freni oldular klubümüze

Yeni gördüm açıklamaları.Muhalif olalım olmayalım şimdi köstek zamanı değil.Şimdi destek zamanı.Şampiyon olamasak da başarısız da olsak istifa çığırtkanlığı yapmamak gerek.Sene sonu usulüne uygun olarak bıraksın başkan da, eğer bırakacaksa.

Ani kararların kulübe verdiği zararları bizden iyi kimse bilemez.Mantıklı hareket edilmeli.

2 senedir verdiği bütün kararlarda mantık değil duygu var.

Yarın da istifa ederse çok büyük bir yanlış yapmış olur.

25 yıllık üye olsun tabiki ama vizyonu olsun.

Başkanın önünü açmadan Başkandan başarı beklemesinler , sonra eleştirmesinler.

Nedir bu dinazorlardan çektiğimiz senelerdir hep el freni oldular klubümüze

Kımse Galatasaray'ın aleyhıne calısmıyor orda senden benden fazla emegı olan insanlar..riva en onemlı varlıgımız elbette hesap soracaklar anlamıyorum bu mantıgı..kımseye hesap vermeden yonetım mı olur?

Geri
Üst Alt