GSC Haber Başkanımız Divan Kurulu Toplantısında Konuştu!

Kımse Galatasaray'ın aleyhıne calısmıyor orda senden benden fazla emegı olan insanlar..riva en onemlı varlıgımız elbette hesap soracaklar anlamıyorum bu mantıgı..kımseye hesap vermeden yonetım mı olur?
Başkan ordaki dedelerden daha vizyonlu daha ileri görüşlü bir adam , Başkan diye oraya oturtuyorsan bir zahmet önünü açacaksın. Yada neden hala borç azalmadı demeyeceksin.

Bu adamların içi geçmiş içi. Bu adamlardan ne bekleyebilirsin ki ? Adam önünü göremiyor klüpte söz hakkı var. Tamam otursun divanda yine söz hakkı olsun ama canları istediği gibi başkanla oynamasınlar.

Kimse başkan olmak istemezken Ünal Başkan a rica minnet verdiler görevi. Adamda bana göre başarılı olmuştur 3 senelik süreçte. Biz ne başkanlar gördük ya sen ne anlatıyorsun arkadaşım bana dinazorları mı savunuyorsun ?

Galatasarayın ilerleyişini engelleyen herkes Galatasarayın aleyhine çalışıyordur.

NET!!!!!

Başkan ordaki dedelerden daha vizyonlu daha ileri görüşlü bir adam , Başkan diye oraya oturtuyorsan bir zahmet önünü açacaksın. Yada neden hala borç azalmadı demeyeceksin.

Bu adamların içi geçmiş içi. Bu adamlardan ne bekleyebilirsin ki ? Adam önünü göremiyor klüpte söz hakkı var. Tamam otursun divanda yine söz hakkı olsun ama canları istediği gibi başkanla oynamasınlar.

Kimse başkan olmak istemezken Ünal Başkan a rica minnet verdiler görevi. Adamda bana göre başarılı olmuştur 3 senelik süreçte. Biz ne başkanlar gördük ya sen ne anlatıyorsun arkadaşım bana dinazorları mı savunuyorsun ?

Galatasarayın ilerleyişini engelleyen herkes Galatasarayın aleyhine çalışıyordur.

NET!!!!!

ordaki dinosor dediginiz kisilerden kac kisiyi taniyorsunuz ? Ordaki cogu kisi okumus, doktor, memur, hakim ve saire kisiler.

Başkanı istemeyen ya Fenerlidir ya da Fatih Terimspor'ludur.
Ünal Aysal geldikten sonra klübe bir ivme kattı bu bir gerçek.
Klübün çehresini değiştirdi,büyüme yolunda adım attı.
Önümüze sürekli koyulan engeller olmasaydı şuan çok daha büyük bir kadro kurulurdu eminim.
Fenerbahçe avrupa kupasına gitmiyor diye kaldırılmayan yabancı sınırı (arada kadro olarak bir uçurum olacağı için kaldırılmadı) spk da önümüze koyulan engeller daha niceleri.
Başkanı hala seviyorum güvenim tam ama seçim kararı alıp güçlü ve uyumlu bir yönetim oluşturmalı.
Ondan beklentim bu inşallah istifa falan etmez.

Son düzenleme:
Başkanı istemeyen ya Fenerlidir ya da Fatih Terimspor'ludur.
Ünal Aysal geldikten sonra takıma bir ivme kattı bu bir gerçek.
Klübün çehresini değiştirdi,büyüme yolunda adım attı.
Önümüze sürekli koyulan engeller olmasaydı şuan çok daha büyük bir kadro kurulurdu eminim.
Fenerbahçe avrupa kupasına gitmiyor diye kaldırılmayan yabancı sınırı (arada kadro olarak bir uçurum olacağı için kaldırılmadı) spk da önümüze koyulan engeller daha niceleri.
Başkanı hala seviyorum güvenim tam ama seçim kararı alıp güçlü ve uyumlu bir yönetim oluşturmalı.
Ondan beklentim bu inşallah istifa falan etmez.

güclü yönetim kurmasi gerekiyor kesinlikle kalacaksada.
bu cok kirli ve zort ortamda bukadar sayif yönetim kurulu ile yola devam etmesi cok yanlis olur ve Galatasarayimiz kaybede bilir maalesef.

Hangi kararlar bunlar ?

Yönetim'i değiştirmesi -> Mehmet Karlı, Emir Sarıgül gibi iktidar=futbol ortamında aleyhimize çalışacağı aşikar yönetici profili seçimi

Fatih Terim'i göndermesi -> Haz etmez gönderir, ama arada resmen nefret vardı.

Basketbol final maçına çıkmama -> Taraftar'ın dediklerine göre alınmış bir karar tamamen, borçlar nedeni ile ligden çekilmeyi haklı göstermek istedi bence, ama taraftar kabul etmeyince geri adım attı.

Taraftar istedi diye Lucescu'yu getirmeye çalışması, Denizli'yi hiç düşünmemesi.

ordaki dinosor dediginiz kisilerden kac kisiyi taniyorsunuz ? Ordaki cogu kisi okumus, doktor, memur, hakim ve saire kisiler.

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Benim dedem de Tuğamiral idi. Ama vizyonsuz bir adamdı , Amcam yıllarca C.Başsavcısı olarak calıstı ama vizyonsuz , ileri görüşlü bir adam değildi.

Şu durumda böyle bir Başkan'ın arkasında durmak yerine eleştiriyorlar ise kusura bakma yerim öyle dinazorları.

Fenerbahçeli kongre üyeleri koy bu dinazorların yaptığını yapmaz şuanda.

Kin ve öfke kusuyorum bu canlı cenazelere

Aslinda taraftar olarakte elimizi tasin altina koymamiz lazim, elimizden geldigince forma ve urun almamiz lazim

Yönetim'i değiştirmesi -> Mehmet Karlı, Emir Sarıgül gibi iktidar=futbol ortamında aleyhimize çalışacağı aşikar yönetici profili seçimi

Fatih Terim'i göndermesi -> Haz etmez gönderir, ama arada resmen nefret vardı.

Basketbol final maçına çıkmama -> Taraftar'ın dediklerine göre alınmış bir karar tamamen, borçlar nedeni ile ligden çekilmeyi haklı göstermek istedi bence, ama taraftar kabul etmeyince geri adım attı.

Taraftar istedi diye Lucescu'yu getirmeye çalışması, Denizli'yi hiç düşünmemesi.

Dünyadaki bir numaralı klüpler herzaman olmasada çoğu zaman taraftarın sözünü dikkate alırlar.

Basketbol final maçına çıkmama belki 3 senelik başkanlık süresi boyunca yaptığı en iyi şeylerden biridir.

Fatih Terim i göndermek futbolun önünü açacaktı. Fakat yerli futbolcular sağolsun bu yapıyı yerle bir ettiler.

Fatih Terim asla taktisyen bir hoca olamadı. 2000 yılında o efsane jenerasyon ve haginin verdikleriye güzel başarılar elde etti.

Fatih Terim futbol takımını biryere kadar taşırdı. Avrupa ya çıktığında '' hadi aslanım saldır al bu maçı'' dediğin an Real acımaz 6 tane çakar.

Fatih Terim in gönderilmesi %100 doğru bir karardı. Fakat zaman ve gönderiliş biçimi fiyaskoydu.

Yönetimin değiştirilmesi hakkında ne sen ne ben bir yorum yapamayız. Kapalı kapılar arkasında neler oldu neler bitti kimse bilemez.

Siyaset sporu bukadar hapsetmişken. Temiz kalabilen bu pisliklere biat etmeyen Başkan' ı yem etmeyelim.

Geri
Üst Alt