Başkanımız Dursun Özbek, Hacıosmanoğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Sedat Yıldız

10 Numara!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından İstanbul Adalet Sarayı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

"Bildiğiniz gibi TFF Başkanı dün TRT Spor'da katıldığı bir yayında şahsım hakkında tehditkar ifadeler kullanmıştır. Galatasaray başkanına yapılan tehdit, tüm camiaya yapılmış sayılır. Biz konuyla ilgili olarak bugün Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk.

"TÜRK HUKUKUNA GÜVENİYORUM"

Türk hukukunun gerekeni yapacağından eminim. Burada futbolun bu seviye gelmemesi gerektiğini düşünüyorum ve Türk hukukuna güveniyorum.

"TFF'YE GÜVENMEDİĞİMİ İFADE ETMİŞTİM"

Biz istifa çağrımızı yaptık dolayısıyla Türk spor kamuoyu bu konuda gerekeni yapar. TFF'ye güvenmediğimi ifade etmiştim.

"GALATASARAY OLARAK DURUŞUMUZU SERGİLEDİK"

Bu federasyon bizim oy verdiğimiz bir federasyon. Ama seçimden sonraki uygulamaları adaletten yoksun uygulamalar hale gelmiştir. Dolayısıyla kullanılan ifadeler Galatasaray Spor Kulübü'nü ve Türk futbol kamuoyunu rahatsız etmiştir. Galatasaray olarak biz duruşumuzu sergiledik. Galatasaray camiası olarak gereken ifademi ben başsavcılığa verdim onların da gerekeni yapacağından eminim.

"ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR"

Ben takımıma son derece güveniyorum herhangi bir endişe de taşımıyorum. Camiamızın desteği tam şampiyonluk yürüyüşümüz devam ediyor."

gidip tffyi basmanız gerekirdi yönetim olarak
suç duyurusu lüzumsuz iş
Hayır tffye gitme artık olmaz ,tükürdüğünü yalamaya benzer ,bundan önce olsa belki olurdu
Şu an aslında yapması gereken tek şey vardı hazır elide guckuyken rte den randevu alıp direkt ona gidecekti,neden yapmıyor anlamiyorum

Hayır tffye gitme artık olmaz ,tükürdüğünü yalamaya benzer ,bundan önce olsa belki olurdu
Şu an aslında yapması gereken tek şey vardı hazır elide guckuyken rte den randevu alıp direkt ona gidecekti,neden yapmıyor anlamiyorum

tffye gidip herifle görüşsün demiom ki
tff binasının önünde basını toplayıp kimse beni tehtit edemez çık lan dışarı diyecek
bi nevi süloyu döğmeğe giden prof özdağ gibi

tffye gidip herifle görüşsün demiom ki
tff binasının önünde basını toplayıp kimse beni tehtit edemez çık lan dışarı diyecek
bi nevi süloyu döğmeğe giden prof özdağ gibi
Geldin gene kasip kavuruyon ortaligi yazilarinlan ahbap. Cok begenerek takip ediyorum yazilarini

hiç bir şey değişmeyecek
hiç girmememiz lazımdı bu işe
şimdi güçsüzlüğümüzü herkes görecek

Olmasi gereken taraftari tffnin önüne cağirmak haciosmanoglunuda tff önüne davet etmekti.Olacak etkiden 3 gün sonra istifa etmek zorunda kalirdi.Suc duyurusu boş iş.

hiç bir şey değişmeyecek
hiç girmememiz lazımdı bu işe
şimdi güçsüzlüğümüzü herkes görecek

Olayın dallanıp budaklanması bizim için önemli. Güçten kastınız evinden aldırmak mı yoksa istifa ettirmek mi? Bu ülkede istifa etmek istesen bile izin almak zorundasın. Senin iradenle olan bir şey değil. RTE ne derse o olacak. Ya anlaş barış diyecek ya susacak ya da çekilecek. Göreceğiz.

Kimse atamayla gelene suç işledi diye bu ülkede görevinden indiremez.

Öyle bir güç yok.
Öyle bir gücün varolmasına izin vermez hükümet.

Geri
Üst Alt