- 9 Ağustos 2011
- 60.410
- 33.746
- 3.408
twiter dan takip ediliyor zaten resmi site gündemi. gerek yok 1000 dolar 1000 dolardır. günde 1000 kişinin girmediği site için fazla bile.1000 dolar veripte şu resmi siteyi güzel bir hale getiremediler yıllardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twiter dan takip ediliyor zaten resmi site gündemi. gerek yok 1000 dolar 1000 dolardır. günde 1000 kişinin girmediği site için fazla bile.1000 dolar veripte şu resmi siteyi güzel bir hale getiremediler yıllardır
1000 dolara gerek yok ya Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü var Ver Öğrencilere proje olarak bitirsinler buradan çıkanlar havada kapılan kişiler, başlarına bir tane web tasarım üzerine çalışan danışman neler çıkar neler1000 dolar veripte şu resmi siteyi güzel bir hale getiremediler yıllardır
1000 dolara gerek yok ya Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü var Ver Öğrencilere proje olarak bitirsinler buradan çıkanlar havada kapılan kişiler, başlarına bir tane web tasarım üzerine çalışan danışman neler çıkar neler
Ha üniversiteyle olmaz dersler sırf bu siteyi referans olarak yapacak yüzlerce yazilim firması çıkar yeter ki istensin.
sağlam fırsatcısın üstad. ali koçun başkanlığını kutlayıp şampiyonluklarda ölen tiplere de ses çıkarsaydın keşke.Allah şifa versin.
Ayrıca Terim'in başkan hakkında geçmiş olsun mesajı yayınlamamasi bir tek bana mı iğreti geliyor?
Medyatik olan biz değiliz.İnternet'den mesaj atmasına gerek yok hocanın aradığını da bilmediğinize yada bilginiz olmadığına göre çenenizi kapatın. Twitter'dan mesaj dileyeceğine arar halini hatırını sorar. Amma medyatiksiniz.
Sen kendine mektup yazacağın zaman sosyal medya üzerinden mi yazarsın?aile içerisinde biri rahatsız olsa sosyal medyadan mı geçmiş olsun dersin?
Bununla o aynı mı ? Ahmed Arif yaMedyatik olan biz değiliz.
Medyatik olan kendi kendine Instagram üzerinden mektup yazan kişidir.
Ayrıca bunu sosyal medya üzerinden yapmak; başkanla aramızda sorun yok demenin herkese ilanıdır en başta liselilere ve rakiplere.
_
Renktaş bunlar halka mal olmuş kişiler ve şu an aralarının kötü olduğu düşünülüyorBununla o aynı mı ? Ahmed Arif yaŞimdi Allah göstermesin ben bir rahatsızlık geçirsem ve yakın çalışsak senle arayıp mı sorarsın Twitter'dan mesaj mı atarsın ? Hangisi samimi ?
Ben hala Twitter'dan geçmiş olsun mesajı yayınlamanın reklam kokan hareket olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar araları kötü de olsa işin içinde sağlık varsa bu gözardı edilir. İnsanlar bazen düşmanlarına bile geçmiş olsun diyor. Twitter'dan paylaşması da çok gereksiz, benim tahminim Fatih Terim hocamız Başkanımızı yada eşini arayıp durumu ile bilgi almıştır. Fatih TERİM vefa konusunda oldukça duyarlı birisidir. Aralarında sorun olması bu gerçeği değiştirmez.Renktaş bunlar halka mal olmuş kişiler ve şu an aralarının kötü olduğu düşünülüyor
Bunları engellemek adına ve msj vermek adına çok güzel bir fırsat.
Yiyici olmayan bir başkanımız var ve arkasında tek bir kişi bile yok.
kanlı bıçaklı olsalar (aysal-terim gibi) gene de bu tarz konularda vicdan ağır basar ve normal olması gibi işler süreç. sosyal medya fazla önemseniyor.Sen kendine mektup yazacağın zaman sosyal medya üzerinden mi yazarsın?
Bazıları halka mal olmuş ise bizzat aramak dışında sosyal meedya üzerinden de mesaj vermeli ki akıldan ki soru işaretleri silinsin.