Başkanımız Mustafa Cengiz'den, Ali Koç'a Ağır Gönderme!

Emre Mor mal
babel yaşlı
adem büyük çöp
jimmy durmaz hem yaşlı hem çöp

fatih terim transfer yapmayı bilmez
emre utkucan nasıl bir scout

biraz fazla eleştiri yapmıyormuyuz.

biz febeş gibi ligi son sıralarda bitirmedik + onlar olmayan parayı harcıyor

her transfer dönemi aynı şeyler

SAKİN BEYLER SAKİN

Bu zaten eleştiri değil ki millet buraya gündelik hayattaki negatifliğini kusmaya geliyor daha çok. Eleştiri yapıcı olur yıkıcı oldu mu eleştiri değil hakarete dönüyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor mal
babel yaşlı
adem büyük çöp
jimmy durmaz hem yaşlı hem çöp

fatih terim transfer yapmayı bilmez
emre utkucan nasıl bir scout

biraz fazla eleştiri yapmıyormuyuz.

biz febeş gibi ligi son sıralarda bitirmedik + onlar olmayan parayı harcıyor

her transfer dönemi aynı şeyler

SAKİN BEYLER SAKİN

Ben şampiyonlar Ligi'nde başarı istiyorum olmuyorsa hiç transfer yapmayalım parayı altyapıya harcayalım.

Ben şampiyonlar Ligi'nde başarı istiyorum olmuyorsa hiç transfer yapmayalım parayı altyapıya harcayalım.
Ben daha genel tutayım Avrupa'da başarı istiyorum ama.gercekci olalım UEFA bile zor artık şampiyonlar Ligi'nde başarı hayal aradaki makas açıldıkça açıldı yetisemeyiz onlara şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkmak bizim için başarıdır fazlasını yapmak artık imkansız gibi
Uefada daha gerçekçi hayaller kurabiliriz

çok şık bırakmış başkan. ali k. mutlaka cevap vermeye çalısacaktır

Nasıl bir başarı dostum ortada gerçekler var sattıgın kadar alacaksın
bütçeni sınırlı tutacaksın her ikisini aynı anda yapıp bir de başrı için uğraşacaksın o yuzden transfer de zor oluyor yoksa transferden kolay olanı ne

Realist davranmamız lazım ve idarecilere de teknik heyetede destek vermemiz lazım

bakıyorumda sürekli alınan topculara çöp
yöneticilere VİZYONSUZ

hoş olmuyor yani

Abi iyi güzel de cl'de başarı için sağlam finansal yapı, sağlam finansal yapı için de yerelde şampiyon olmak lazım. Binevi zincirleme reaksiyon.

50582

KAP bildirimi: an itibariyle camia olarak Fenere geçirmiş bulunmaktayiz. Ilgililere duyurulur. Saygılar

Geri
Üst Alt