Başkanımız Mustafa Cengiz’den Yeni Açıklamalar!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Mustafa Cengiz: "Ceza beklemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım. Ne olacağını zamanla göreceğiz."
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "UEFA ile yürütülen ilişkilerde avukatlarımız Türk değil. İnşallah, Allah utandırmasın bu süreci de başarıyla atlatacağız."
Mustafa Cengiz: "Yaklaşık 3,5 ay önce UEFA ile anlaşmayı yaptık. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kendi topumuzu oynuyoruz. Stratejimiz var ve ona göre hareket ediyoruz."

Ceza alacağımıza inanmıyordum ama şu açıklama insanın içine kuşku düşürüyor tabi. Sanki ceza geliyor gibi.

Ne demek avukatlarimiz Turk degil? Yabanci avukat olunca ceza yemeyecekmiyiz?

Ben yavas yavas semsiyenin acilacagi hissine kapilmaya basladim, hep bi soru isareti. Adam gibi desene 'ceza yemeyecegiz, yersekte CAS a basvurup itiraz edecegiz. Biz anlasmamizi 3 ay once yaptik ve ona gore de hem kadro planlamasi hem calisma seklimizi yonlendirdik' diye. Ne bu kivirmalar :s

10 milyon kar etmesi gereken yilda 140 milyon euro zarar eden herif ve daha onemlisi o herife oy veren 1380 kisi tespit edilip uyelikten atilmalidir.

ceza yok ama olabilir

Dursun malının yaptığı şeyler yüzünden ceza yiyecez ( yiyebiliriz) başkan günah keçisi ilan edilecek ve yollanacak , liseliler istediği bir başkan gelecek.

Takımın motivasyonu düşücek, şampiyonluk zora gidicek, sezon sonu topçular takımdan ayrılacak bilemiyorum altan bilemiyorum.

Dursun malının yaptığı şeyler yüzünden ceza yiyecez ( yiyebiliriz) başkan günah keçisi ilan edilecek ve yollanacak , liseliler istediği bir başkan gelecek.

Takımın motivasyonu düşücek, şampiyonluk zora gidicek, sezon sonu topçular takımdan ayrılacak bilemiyorum altan bilemiyorum.

Bizim camia o kadar kokusmus o kadar pislikle dolu ki Dursunu tekrardan aday gösterip secerlerse zerre sasirmam öyle bir durumda.

Galatasaray kazanacaktır merak etmeyin. atlatmamız gereken sene bu sene. bu sene her şey değişecek. bu sene imparatorluğumuzun yükselişe geçeceği sene olacak.

düşmanlarımız bekleyedursun. muhakkak Galatasaray kazanacak.

taraftarlar olarak filmimiz yapılsa adı belli

Diken Üstünde Hayatlar

Başkanın açıklamaları her geçen gün daha mı kötüye gidiyor bana mı öyle geliyor...

Konusmaya bakarsak maalesef bir cisim yaklasiyor gibi.

yagli surati ibra edenlerin Allah belasini versin

Sadece bizim ölçekte takımlara ceza verin zaten.

Rezalet üç ay önce sözleşme imzalayan kendisi değil miydi sayın başkanın zaten boşuna gidilmedi CAS a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hemen ortalığı yangın yerine döndürmesek? Bunuda atlatırız.

Yönetim elinden geleni yapiyor,helal olsun

145 milyon euro Zarar aciklamis bir takimin ceza almamasi icin savas veriyorlar,kolay is degil

Geri
Üst Alt