Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açtım albayrak bu takım daha fatih hocanın idmanı yemedi donk monk dedi.anladım ki transfer yapmayacaklar.

bu kafa anlayışından hiçbir şey olmaz demiştim Cengiz büyük çuvallayacak diye.

Iyi ndiaye'ye para gömmeyecegiz

başkanda apoda dürüst insanlar güvenilir insanlar öbür hırsızlar gibi çalmayacaklar bence dedikleri gibi sabr etmemiz lazım

hırsızlara sabr ettik biz be ,az düsünün

açtım albayrak bu takım daha fatih hocanın idmanı yemedi donk monk dedi.anladım ki transfer yapmayacaklar.

bu kafa anlayışından hiçbir şey olmaz demiştim Cengiz büyük çuvallayacak diye.
Para varda transfer yapmıyorlar.

Sergen zerenlik yapmayın yahu. Çocukça hareketler bunlar.

bazen cok basit cumleler kurmak gerekiyor ,ndiaye de onu yapti guzel oldu , kazandigi parayi veremeyiz , nokta dedi

transfere de paramiz yok , dolayisi ile yapamayacagiz ,bu da mevcut yonetimin sucu olmadigi gibi ,eger zorlarlarsa avrupa kapisi da kapanir

bunu anlamak cok zor olmamali

Emre için takas kabul edilirse alırız ki zor , Musa kiralık istiyoruz ama gelir mi , Ndiaye çok para istemiş, Trezuget için değişik yöntemler ile olur mu. Özetle Baskan'in dediği gibi bu kadroyla şampiyon oluruz diyeceğiz gibi, yapacak bir şey yok .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Para yok diyip umut satmadı yeterlidir

Zaten beklentilerimiz yeterince düşüktü transfer dönemiyle alakalı

para var ama oyuncu satmadan alamıyoruz hocada oyuncu sattırmak istemiyor bunu anlamak cok zor degil bence

tolga ya ne dedi merak ettim

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari kiralık bir 8 ve stoper alsak yeter

Gerçekçi olmak güvensiz olmak olarak nitelendiriliyor. Dursun Özbek gibi yoklukta milyonlar harcanmalıydı.

ahmed musa,ndiaye görünüşe göre imkansız gibi ndiaye 3 milyon civarı istiyosa a.musa altında mümkün değil zaten,city ikna edilirse denayer 8 numara ve forvet alın bari...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt