- 3 Temmuz 2012
- 141.499
- 89.482
- 5.478
herşeyi %100 yapan bi başkan bulursanız seçerizBaşarı görmüyorum ortada Boey yerine adam alınmadığı için 2 sene Avrupa'dan pisi pisine elendik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herşeyi %100 yapan bi başkan bulursanız seçerizBaşarı görmüyorum ortada Boey yerine adam alınmadığı için 2 sene Avrupa'dan pisi pisine elendik.
Öyle bir derdimiz yok. 2 milyara yakın faizi ben ödettirmedim. 2 sene oldu şu sözü vereli.herşeyi %100 yapan bi başkan bulursanız seçeriz
az önce başkanım degil diyordunSağ bek nerede ulan?
bide faiz ödüyorlar sürekliFener hiç ödememiş lan daha, 82 milyon euroymuş bb borçları, oha.
Çıkamaz bunlar.
100 küsur bin yuroymuş o da.bide faiz ödüyorlar sürekli
Guya o hisse satisi muhabbetiyle azaltip bu ay cikacaklari(!) alinin kendini sak saklattigi kongrede.(Acin kapilari duyulsun falan dedigi)Fener hiç ödememiş lan daha, 82 milyon euroymuş bb borçları, oha.
Çıkamaz bunlar.
Guya o hisse satisi muhabbetiyle azaltip bu ay cikacaklari(!) alinin kendini sak saklattigi kongrede.(Acin kapilari duyulsun falan dedigi)
Ctesi toplantisinida maltepe tesisinde yapacaklardi guya..(onlarin kemerburgazi)
Gene sak saklancak ama hic elestirilmeyip
Cumartesi iste.yakında divanları var galiba, orada bol bol alkışa tutarlar.
Samedim çok tatlısın
Samedim çok tatlısın![]()
Bjk gibi biraz öderler sanırım.Fener hiç ödememiş lan daha, 82 milyon euroymuş bb borçları, oha.
Çıkamaz bunlar.
Bjk gibi biraz öderler sanırım.