Başkanımız Trtspor'a Açıklamalarda Bulundu

Bu rte-tff ortakligi olmasaydi baskan bizi coktan baska seviyeye tasimisti..tabii bunu goremeyen taraftarlarin olmasi daha uzucu..bu pislik duzenin tek umut isigidir sayin baskan...

★☆★

Yok suçlu ben olacam İtalyan kovup Alman isteyen sonra Türkte olabilir deyip İtalyan bir hocayla anlaşan Ünal Aysal suçlu değil ben suçluyum..

Ettiğin lafta laf mı Prandelli kim la..

Mancini'den sonra nasıl bu kadar olumlu karşılarsınız..

Aklım almıyor işte bu harika hamle modundasın..

Neye dayanarak..

İtalyan kovup İtalyanla anlaşmak ne yav millet olarak fabrika seri üretim mi bunlar?

O zaman Fatih Hoca'ya hiç dünya para vermeyelim milli takımda, Murhan'ı koyalım o da Türk o da Türk aynı şey.

@Sinan Arslan

Yahu amma uzattın tamam beğenmiyorsun izlemek istemiyorsanda iptal et Digiturk'u veya kombineni insanları yönlendirme anladık yani istemiyorsun. Ayrıca her hocanın farklı bir stili var dünya üstünde bütün İtalyan hocalar aynı mı ?

Reis Almedia'yı istememiş helallll..

Şimdiden doğru işler yapmaya başladı :)

İsim isim diye öleceksiniz zaten..

Riijkaard Mancini Prandelli bunlar bize gitmez bro gitmez..

Böyle ünlü adamlar daha büyük takımları çalıştırırlar..

Profesyonel adamlar..

Bizim topçulardan anlamazlar..

Bu sene lig şampiyonluğu lazım yoksa Ünal Aysal'da istifa eder..

Resmen 5 yıl geriye gider ekonomik olarakta sportif olarakta..

Siz böyle riskli bir hamleyi oo ünlü hoca diye müthiş bir hamleymiş gibi karşılamak gerçekten komik..

Geçen sene Manciniydi takımın hocası Mancini en az Prandelli kadar büyük bir hoca..

Ve Mancini rezalet yönetti ve şimdi kankası diyebileceğimiz bir adam geliyor ve oley Mancini'den fazlası olmayacak göreceksiniz!

Sonra gerizekalı kim kendine bir sorarsın..

beğenmeyenlerde destek olmak zorunda artık 2016ya kadar hocamızdır.

İtalyan kovup İtalyanla anlaşmak ne yav millet olarak fabrika seri üretim mi bunlar?

O zaman Fatih Hoca'ya hiç dünya para vermeyelim milli takımda, Murhan'ı koyalım o da Türk o da Türk aynı şey.

Mancini kalsaydı bari en azından takımı tanıyordu gerek yoktu..

Ve Ünal Aysal açıkladı... Cesare Prandelli ile görüşmelere başlandığını bugün borsaya bildiren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Aysal, İtalyan teknik adamın pazartesi günü takımın başında olacağını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GS TV'ye telefonla bağlanan Ünal Aysal, "Cesare Prandelli pazartesi günü takımın başında olacak. Sezonu oyuncularla birlikte açacak" dedi.

Cesare Prandelli ile İtalya Milli Takımı'nın başında olduğu dönemde irtibata geçtiklerini belirten Aysal "Hoca, İtalya'da kontrat altında olduğu için direkt resmi bir görüşme yapamamıştık. Fakat kontratın iptalinden sonra resmi görüşmeleri başlattık. Cesare Prandelli bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına sahip. Cesur, çalışkan, disiplinli ve başarıya aç. Bizim için cazip bir hedefti. Bu şekilde görüşmelere başladık. 1-2 gün içinde bu transferi resmen açıklarız. Bu sene taraftarlarımıza lig şampiyonluğunu rahatça vadedebilirim. Hocamız pazartesi günü takımın başında olacak. Sezonu oyuncularla birlikte açacak" dedi.

Transfer konusuna da değinen Aysal "Galatasaray'ın bu sezon çok büyük bir transfer çalışması yok. Olcan Adın'ın transferini bugün bitiriyoruz. Yeni hocamız ekstra bir transfer istemedi. Zaten yabancı kısıtlaması sorunu söz konusu. Görüşmelerde bunu da konuştuk. Büyük bir transfer olacağını sanmıyorum. Ama hocamız isterse 1-2 transfer yaparız belki" diye konuştu.

Hugo Almeida ile görüştüklerini doğrulayan Galatasaray Başkanı "Almeida ile böyle bir kontağımız oldu. Fakat hocamızın öncelikli listesinde Almeida yok. Mevlüt konusunda ise hocamızı bekleyeceğiz" dedi.

"Prandelli Pazartesi günü takımın başında olacak" - NTVSpor.net

Hayırlısı olsun bu saatten sonra destek vermekten başka seçeneğimiz yok

umarım ben yanılırım ve çok başarılı olur...

Pirelli gibi ismi var :D inşallah pirelli gibi akar gider ligde...

Extra bir transfer derken ? Yani kendi istediği adamları da mı getirmeyecek ? Bu kadroyla çok zor maalesef .

hoca işini hallettik çok şükür.

Geri
Üst Alt