Başkanımızın Selçuk İnan'la Görüştüğü İddiası

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Yasaklı medyada var. İçeriği o yüzden eklemedim.

Başkanımızın Selçuk'la görüşüp son dönem performansını sorduğu ve onu motive edici bir konuşma yaptığı iddiası var.

selçukun sorunu manciniyle bunu herkes biliyor bu sene toparlayamaz artık

Selçuk'un sorunu Mancini ile felan değil onu her maç oynatan adamla niye sorunu olsun..

Selçuk kıskanç bir oyuncu Sneijder'i kıskanıyor ve madem ben varken onu aldılar diyor..

Şimdi etliye sütlüye karışmıyor komik bir şekilde istemiyor yani..

Selçuk'un sorunu Mancini ile felan değil onu her maç oynatan adamla niye sorunu olsun..

Selçuk kıskanç bir oyuncu Sneijder'i kıskanıyor ve madem ben varken onu aldılar diyor..

Şimdi etliye sütlüye karışmıyor komik bir şekilde istemiyor yani..

yok daha neler... profosyonel futbolcu kıskanmak filan nedir ozaman messide neymarı kıskanıyor

Selçuk'un sorununa başlayacağım şimdi!!! Adamın sorunu yüzünden bizim takım sorunumuz oluyor. Defolsun gitsin takımdan. Bu adamı oynatanda defolsun gitsin.

Not: Hala Selçuk savunucusu futboldan zerre çakmayan adamlar var. Bir de suçu dış etkenlere bağlıyorlar, insan deli oluyor.

Kurumsallık akıyor damarlarımızdan.Başkanın futbolcuyla görüştüğü nerde görülmüş.

Kötüyse çekersin kenara verirsin cezasını.

Takımda değil aslında sıkıntı Florya'da belli.

(Umarım haber doğru değildir.)

Is ısten gectı baskan sampıyonlr lıgı ve lıg bıttı. Gec kaldın

saçmalık sezonu kapatıncamı görüşülür ? devre arası ocakta kampta özel görüşmeleri lazımdı

Desene bugün oynayacak biz de saç baş yolmaya devam edeceğiz.

Selçuk bu kötü performansına rağmen kadroya girerse Mancini tdliği bıraksın

Melo agzina caksin iki tane kendine gelir belki kücük beyefendi.

Mancini efendi giderse Selçuk eskisinden daha da sağlam futbolla geri gelir.

baskan kesin cebine 500 bin dolarlik bi para vermistir, sonucta para kendisinin degil !

Geri
Üst Alt