"Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler”

Cevap: "Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler”

Hakemin oyle bariz hatalari yok ki fener aleyhinde renkdas. Hepsi tartisilir. Ama Lugano denyosunun hareketi tartisilmaz.

Hayri arkadasim, zaten anlamissindir diye dusunuyorum ama renkdas yazdigin icin tekrar soyliyim dedim ben Fenerbahce'liyim. Yani hem biz sen siz objektif olamiyorsunuz derken iki takimdan da bahsediyorum.

Gercekten fikrim sudurki:

1) Alex'in ve Niang'in pozisyon'u %100 penalti

2) Lugano'nun ki ayni sekilde %100 kirmizi kart (+2-3 mac ceza)

Ama demek istedigim sudurki hakem rezil otesi bir mac yonetti. Bizim aleyhimize de onlarin aleyhine de kararlar da verdi. Eyyam yapti. Penaltiyi 1. dakkada calmaya yemedi (klasik kotu turk hakem mantigi) sonra da bu penaltiydi diye aklinda kaldi %100 kirmizi karti gormezden geldi. Benim son zamanlarda gordugum acik ara en kotu hakem. Ama sizin dediginiz gibi Fenerbahce kollaniyor olsa o 2 penalti pozisyonunda hic tereddut etmeden calardi. Bizi kolluyor olsalar neden calmasin. Bunu demek istiyorum sadece.

İyiki hakem bir penaltınızı vermedi.Ortalığı ayağı kaldırdınız.

Lugano,emre her maç en az 2 kez kırmızı kart görmeli ama ne hikmetse ikiside sarı kart görmeden maçı tamamlıyorlar.

Tarafsızlıksa tarafsız ol,objektif bak.

Ben Emre gormemeli demedimki hic. Keske hakemlerimiz avrupa'daki gibi olsa da futbolcular cesaret bile edemese oyle yapmaya. Sizin icin de bizim icin de gecerli.

Lugano'yu ise farkli dusunuyorum hakem gormeden yapmasini biliyor az cok. (Bu mactakini gormemesine imkan yok hakemin) Materazzi gibi bir nevi. O da hep boyle sert, itip kakarak oynar ama hep kirmizi karttan kurtarirdi bir sekilde.

Ortaligi ayaga kaldirmamizin sebebini sen de biliyorsun, bu isler psikolojik. Trabzon baskani da yapti karsiliginda bizim de yapmamiz lazim. Her takim baski altina almak icin ugrasiyor sonucta. Siz de iyi yapardiniz bunu Ozhan Canaydin ve Adnan Polat'tan oncesine kadar.

Hayri arkadasim, zaten anlamissindir diye dusunuyorum ama renkdas yazdigin icin tekrar soyliyim dedim ben Fenerbahce'liyim. Yani hem biz sen siz objektif olamiyorsunuz derken iki takimdan da bahsediyorum.

Gercekten fikrim sudurki:

1) Alex'in ve Niang'in pozisyon'u %100 penalti

2) Lugano'nun ki ayni sekilde %100 kirmizi kart (+2-3 mac ceza)

Ama demek istedigim sudurki hakem rezil otesi bir mac yonetti. Bizim aleyhimize de onlarin aleyhine de kararlar da verdi. Eyyam yapti. Penaltiyi 1. dakkada calmaya yemedi (klasik kotu turk hakem mantigi) sonra da bu penaltiydi diye aklinda kaldi %100 kirmizi karti gormezden geldi. Benim son zamanlarda gordugum acik ara en kotu hakem. Ama sizin dediginiz gibi Fenerbahce kollaniyor olsa o 2 penalti pozisyonunda hic tereddut etmeden calardi. Bizi kolluyor olsalar neden calmasin. Bunu demek istiyorum sadece.

Nasil %100 olabiliyor o pozisyonlar? Ikisi de penalti degil. Semih'in iptal edilen golu bunlardan cok daha tartisilacak bir pozisyon.

Cristian çizgide adamı dövüyor net kırmızı.

Mehmet Topuz Murat Ceylan'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonda Muat'a arkadan vuruyor.Sarı-kırmızı arası

Semih topa vurmadan gol atıyor ama bu 7bahçelilere göre nizami oluyor.

Semih yeni giren çocuğu yere atıyor çocuk kart görüyor.

Emre'nin her maç atılması lazım.

Lugano'yu saymıyorum bile.

Alex'e yapılan müdaheleden önce Niang topu elle alıyor.

Niang'ın pozisyonu penaltıysa her pozisyon paneltı.

Cevap: Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler.”

İsmail efendi demek ki kendisi için değil, başkaları için oynamış zamanında.

Bu tür şerefsizliği bilenlerin, zamanında bu tür şerefsizlikler yapmış olması lazım.

alinti yaparak yazmak istemistim ama cikmamis. arkadas demistiki Antep size karsi daha direncli oynuyor cunku siz daha tempolu bir takimsiniz, macin temposu yuksek oluyor dolayisiyla antep de o tempoya ayak uyduruyor. Alex'e yapilan markajin Alanzinho'ya yapilmamasi normal ama siz objectif bakamiyorsunuz demis.

Bende kesinlikle katildigimi soyledim ama karsiliginda da nasil biz bakamiyorsak sizlerin de + medyanin da hakem konusunda objektif olamadigini soyledim. Nasil Antep Fener'e oynuyor Trabzon'a yaticak soylemi bana sacma geliyor ise hakemler Fenerbahce'yi kolluyor demek de o kadar sacmadir. Hele boyle bir mac uzerine bunu soyliyebilmek artik fanatiklik yuzunden gercekleri gorememenin son noktasidir bana gore. Tabi bunu zaman zaman bizler de yapiyoruz sizler de.

Lugano forma çıkardı net sarı kart.

Lugano taç çizgisinin orada Olcanı düşürdü(aynısını zurita yaptı sarı verdi).Yani sarı kart.Etti mi 2 sarı kart

Olcana attığı dirsek direk kırmızı.

Wagnere yaptığı faul sarı kart.

Devamında wagneri biçmesi direk kırmızı kart.Yani şu an 3 sarı 2 kırmızı.3 sarı(1kırmızı 1 sarı demek).Yani 3 kırmızı 1 sarı kart görmeliydi.

Maçı nasıl tamamladı 1 sarıyla.Yani 4 tane fener lehine inanılmaz hata yaptı.

Semih ilk yarıda hakemi aldatmaktan sarı kart görmeli.2.yarıda da rakiple tartışıyor ve sarıyı görüyor.İlk yarıda da sarıyı görse o dakikada oyundan atılması gerekir.

Alex-Topuz-Cristian(olcanı sürüklemesi) sarı kart bunlar.

Şu an 8 tane lehinize hata yapmış.

Fenerin golünde faul var.Orta hakem golü veriyor.Yan hakem iptal ediyor.Adam size faulden gol vermiş.Penaltıya sayın.Yan hakem olmasa ne olacaktı.

Emre'nin sarı kartı vardı.2.yarıda sert bir faul yaptı.Uyarması gerekir ama fb düşmanı biri olsaydı direk çıkarırdı.2.sarı kartı

Murat ceylanın atılması komedi.M.ceylanın atılmasından önce Semihe yapılmış herhangi bir faul yok.

Yani Fb lehine tam tamına 10 tane hata yapmış.

Bir ikisi dışında dediklerime katılıyorsun değil mi ? :)

Kuddüsüyü de yazayım mı?

Dakika 9 Semihe verilmeyen net sarı kart.

40.dakikada Volkan şene yapılan ama verilmeyen net faul(Aynı pozisyonda alex yere düşerken topu eline aldı faul çaldı ki değildi)

Volkan şene çıkan sarı kart yanlış.

Özer top çıkmadan eline aldı karar yanlış.

Luganonun verilmeyen net sarı kartı var,vermedi.

Niangın Semihin sahtekarlıklarına çok dayandı.

46.dakikada Semih'in hakemin üzerine yürümesi net sarı kart.

46.dakikada Alex'in hakeme aşırı tepki göstermesi net sarı kart.

90.dakikada Yobo'nun yan hakeme yaptığı el kol hareketi net sarı kart.

48.dakikada wedersona yaptığı faul sonras yan hakeme el kol hareketi yapan Semihin hareketi net sarı kart.

Dakikasını bilmiyorum alex hakemin üzerine yürüdü 2.yarıda net sarı kart

90.dakikada alex yerde haklı olarak yatan Bursalının üzerine yürüyüp tartışma çıkardı net sarı kart.

İbrahimle Niang arasındaki kafa topunda faul yok ama karar fener lehine faul ve i.öztürke sarı kart

2.yarıda son 20 dakikada fenere verdiği faullerin yüzde doksanı faul değil.

Alex'in en net pozisyonunda ivankovun kurtardığı pozisyonda gol olabilirdi.Orda alexin s.azize yaptığı net faulü vermedi.

90.dakikada fener lehine verdiği çift vuruş komedi.

Aliye çıkardığın kartın 10 katını semih alex yapınca çıkarmaması,volkan düşerken eline alınca aleyhine karar,alex düşerken eline alınca faul vermesi çifte standarttır.

Siz bu 2 maçta hakem açıklaması yaptınız.Sizin doğranmış haliniz bu mu

+

Fener'in her maçında baraj 6 metre olmak zorunda mı.Buna önlem alan yok mu.Bir zamanlarda böyle yaptınız.Barajı bozdunuz Jedinak frikikten gol attı yenildiniz.Barajı bozdunuz Ozan ipek golü yaptı şampiyonluk gitti.Yine olacak.

Ben maç esnasında dedim abi eğer fener maçı kaybetseydi bildiğin darbe yapardı bunlar.Kazanmalarına ve en az aleyhlerine yaplan hatalar kadar lehlerine hata yapılmasına rağmen ortalığı yıktılar.Bunlar kadar çirkef bi camia dünyanın hiç bi yerinde yok.Sonra da diyolar neden herkes fenerbahçeden nefret ediyo?

Penaltı pozisyonuna bakmaya gerek yok,Aziz Yıldırım'ın şerefsiz olduğunu cümle alem biliyor zaten.

Nasil %100 olabiliyor o pozisyonlar? Ikisi de penalti degil. Semih'in iptal edilen golu bunlardan cok daha tartisilacak bir pozisyon.

Yok Semih'inki de net faul bence. Gol verilmemesi normal. Ama penaltilardan ikiside tereddutsuz verilmesi gerekli bence.

Kuddüsüyü de yazayım mı?

Siz bu 2 maçta hakem açıklaması yaptınız.Sizin doğranmış haliniz bu mu

+

Fener'in her maçında baraj 6 metre olmak zorunda mı.Buna önlem alan yok mu.Bir zamanlarda böyle yaptınız.Barajı bozdunuz Jedinak frikikten gol attı yenildiniz.Barajı bozdunuz Ozan ipek golü yaptı şampiyonluk gitti.Yine olacak.

Arkadasim 10 tane filan hata yazmissin, 3-4 tanesine katilmiyorum ama gerisine katiliyorum evet. Ama asagilarda da yazdim dedimki:

Hakem rezildi, eyyam yapti. 2 tane net penaltimizi vermedi ortami gerdi sonra aklinda kaldi bunlar Lugano'yu bir turlu atamadi kendi kafasinda dengelemeye calisti. Eger dediginiz gibi Fenerbahce'yi korumak icin cikmis olsa cok net o 2 penaltiyi verirdi yanlis miyim?

Ayni sekilde bizi bitirmek istese Lugano'yu da cok net atardi. Dogru mu?

Sonuc olarak demek istedigim sizin dediginiz gibi bir kollama yapilmadi ve aleyhimize de lehimize de hata yapildi.

Hakem aciklamalarinin da sebebi zaten baski altina almaktir, trabzon yapiyorsa biz nasil yapmiyalim? Neden yapmiyalim? Siz de zamaninda bunlari iyi yapiyordunuz.

Dediklerinin 2'si de penaltı değil. Birisinde Niang kendini yere bırakıyor kararı doğru. Alex'e yapılan hareket faul ama top ona Niang'ın kolundan geliyor. Yani 2si de penaltı değil.

Su basligi kilitleyin yahu. Her gördügümde Aziz dene herife içimden binbir küfür edip bosuna günaha giriyorum.

Cevap: Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler.”

İsmail efendi demek ki kendisi için değil, başkaları için oynamış zamanında.

Bu tür şerefsizliği bilenlerin, zamanında bu tür şerefsizlikler yapmış olması lazım.

Abi, bir Antepli olarak bu laf bana pis koyuyor... Simdi Gaziantepspor'un Trabzonspor'a karsi maci var... Diyelim Antep o maci kazandi... Ozaman bu Serefsiz ne diyecek..?? Söyledigi laf kendisine karmi kalacak...???

Arkadas ben hayatimdan sükür ettigim nedenlerden Bir durumda Fenerbahceli olmamam... Ne Mutlu bana...

Soyunma odalarının oralarda dolaşmayın şerefsizler!

Dediklerinin 2'si de penaltı değil. Birisinde Niang kendini yere bırakıyor kararı doğru. Alex'e yapılan hareket faul ama top ona Niang'ın kolundan geliyor. Yani 2si de penaltı değil.

Kusura bakma ama kör müsün kardeşim derler adama, o kadar net penaltılar ki tolunay kafkas bile kabul etti.

Dinime küfreden müslüman olsa bunu söyleyenin her tarafından seref onur ve haysiyetmi fıskırıyormus o yuzden Tesvik primleri ortalara sacıldı 5 sene üst üste sampiyon olucakken resmilendi adamı al assagı ettiniz yok oldu gitti herif

baskasi icin degil kendin icin oynasana serefsiz bulent

Geri
Üst Alt