Basketbol Dünya Kupası MVP?

ABD'nin kadrosu netleşti mi?

Listeye Antony Davis ve James Harden'ı ekleyip, Lillard'ı diğere koymakta fayda var bence.

İspanya şampiyon olursa Marc Gasol olur muhtemelen. Hazırlık maclarında takımın herşeyi görüntüsü veriyordu. ABD şampiyon olur ise Damian Lillard diye düşünüyorum. Portland'da harika bir sezon gecirdi, üstüne milli takımda Durant'ın sakatlığıyla sorumluluğu iyice artacaktır. Ayrıca MVP olmak dısında turnuvanın sayı kralıda olabilir Damian Lillard.

İspanya şampiyon olursa Marc Gasol olur muhtemelen. Hazırlık maclarında takımın herşeyi görüntüsü veriyordu. ABD şampiyon olur ise Damian Lillard diye düşünüyorum. Portland'da harika bir sezon gecirdi, üstüne milli takımda Durant'ın sakatlığıyla sorumluluğu iyice artacaktır. Ayrıca MVP olmak dısında turnuvanın sayı kralıda olabilir Damian Lillard.

Durant sakat mı ciddi değildir umarım?

Lillard'ın pek süre alabileceğini düşünmüyorum, önünde Rose, İrving ve Curry var. Hatta kadrodan çıkarılacak isimlerden biri olur muhtemelen.

Durant sakat değilmiş pardon. Ben birkaç yerde sakat diye okumustum ama fiziksel ve mental sorunları varmıs, kendi istemiş ayrılmayı.

Lillard'ın pek süre alabileceğini düşünmüyorum, önünde Rose, İrving ve Curry var. Hatta kadrodan çıkarılacak isimlerden biri olur muhtemelen.

Portland'da gecirdiği harika sezondan sonra ben cok sey bekliyordum bu yaz için Lillard'dan. Umarım dediğin gibi olmaz :)

LeBron falan yok mu ?

ABD'de de yıldız oyuncular zaten pek istemez milli takımı.Gençlerin oynaması falan için.Tabi sakatlık riski falan da var.Kendine özel bakım falan yapıyorlar.Mesela Lebron şu an karbonhidratı kesmiş baya zayıflamış.

Lebron,Durant,Love,Carmelo,Westbrook,Paul,Griffin çıktılar kadrodan.

Damian Lillard'tan ümitliyim ben bu sene.

Kewhi Leonard olsaydı büyük ihtimalle MVP o olurdu ama katılmamış o da.

ersan ilyasova yada barıs hersek

İspanya şampiyon olursa Marc Gasol, ABD şampiyon olursa Farried

brow dediydik ama şampiyon ispanya olacağına göre gasollardan biri olarak düzeltiyorum. abi olan daha yakın şu an.

Geri
Üst Alt