GSCimbom
Basketbol Kombinelerine Görülmemiş Zam!
Danyal Artemis

Basketbol Kombinelerine Görülmemiş Zam! Sayfa 2

Danyal Artemis ·

Cevap
70
Okunma
3,9K
Sayfa
2/4
Bunlardsn tiksiniyorum . Ulan ayıptır orada en düşüğünüz bizim yıllardır çalışıp kazanacağımız parayı 1 haftada mezede yiyorsunuz ama kombineyi 30 milyarlarla satıyorsunuz. Allah büyük , Allah adaletli . Bu dünyada değilse öbür dünyada Hakkı'mı helal etmiyorum . Dursun ne kadar kombine alınırsa ben aynısını koyacağım diyeceğine direkt koysana . Sen hayatında yapamayacağın reklamı bu vasıfsızlıkla GS gibi bir markada yapıyorsun . Neyse bunlardan gelecek iyilik Allah'tan gelsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manyak mı lan bunlar
normalde 250 tl değil mi kombineler?
nasıl bir anda 1500 liraya çıkıyor,bunlar tarftarı tribüne çekeceğine soğutuyor

yüzde 1000 zam ile heralde full tribüne oynarsak, tüm basketcilerin yıllık kazancları cıkmıs olur.

basketbol takımının tüm parasını seyirci ödemis olur. üzerine kar'da ederiz bence.

tabi tribünlerin % kaçı dolar???

Bu takım hak ettiği için, kombine+Eurocup tişörtü alarak destek verecektim, ama bu yönetim abartmış işi fazla uçmuşlar.

yüzde 1000 zam ile heralde full tribüne oynarsak, tüm basketcilerin yıllık kazancları cıkmıs olur.

basketbol takımının tüm parasını seyirci ödemis olur. üzerine kar'da ederiz bence.

Sen , ben o parayı veremeyeceğimiz ve zenginlerin de gitmeyeceğine göre dolar mı??? Cevabını sen de herkes de çok iyi biliyor.

Zaten amaç başarısız olunması yoksa böyle bir zam nerde görülmüş tribünler dolmasın takım maç alamasın bende dağıtayım takımı diyodur.

Tribun fiyatlari fazla ama butce yok taraftarda zorlayacak biraz sartlarini futbolda avrupada yokuz ,
Euroleague 15
Lig normal sezon 15
En az 30 mac var
ama courtside abarti olmus tabi yinede satilir diye dusunuyorum

Resmen soygun bu yaptiklari.

Göreve geldiklerinden beri taraftarlari adam yerine kovmayan hainler bunlar.

O değil de "sıra" bölümündeki saçma tarihler nedir yahu?Bir işi de düzgün yapın.

42d5012be93640a28bf7577056a87a98.jpeg

Geri