Batı K. Ç.Final | SA Spurs 2-4 Memphis Grizzlies

Cevap: Batı K. Ç.Final | SA Spurs (0)98-101(1) Memphis Grizzlies | 17 Nisan | 20.00

Avrupa Basketbol'una yakın oynayan hiçbir takımı NBA finalinde görmek istemiyorum.

Görmek istememek ile hak etmemek arasında fark var. Görmek istemezsen anlarım da hak etmiyor dersen orada durman gerek.

Cevap: Batı K. Ç.Final | SA Spurs (0)98-101(1) Memphis Grizzlies | 17 Nisan | 20.00

Linki verenden Allah razı olsun. Sas'ın yenilişine tanıklık etmek bir zevkti.

geçmiş olsun saslılar. rudy gay sağlam olsa idi memphis batı finali bile yapabilirdi çok sağlam kadro var. pota altı ciddi iyi. battier allen mayo dış oyuncular da fena değil. gay de olsa süper olurdu

La bizde de Manu yoktu artislik yapmayın. Manu olsa maç bizimdi. :D

Pota altı der kaçarım, Duncan da bir yere kadar o ikisine.

Yalnız işin tuhafı hakikaten tepedeki takımlar çok zorlanıyor. Çok acayip play-off dönemi olacak, hissediyorum.

Duncan'ı ikinci yarıda hiç kullanamadı Spurs. İlk yarıda galiba 16 sayı attı ikinci yarıda top hiç inmedi ve sayı atamadı. Tony Parker'ı özellikle hiç beğenmedim bugün.

Blair,mcdysess falan yetersiz kalıyor

Görmek istememek ile hak etmemek arasında fark var. Görmek istemezsen anlarım da hak etmiyor dersen orada durman gerek.

O benim kişisel görüşüm benim gözümde bu tarz basket oynayan hiçbir takım haketmiyor.

Manu dönerse işler değişir ama Memphis de pota altında çok üstün kalıyor.Beklediğimden zevkli bir seri olacak.

Memphiste Rudy Gay olsaydı kesinlikle 7 maça giderdi bu seri belkide 6 maçta seriyi bile geçebilirlerdi bile.

Tabiki Spurs Ginobiliyi aradı ama eğer büyük takımsan play off serisi olmayan Memphisi yeneceksin hemde evinde maç bile vermemen gerek.Memphisi kutlamak gerek.

Son topu jefferson, Bonner a vermeliydi extra pası yapıp.

Deplasmanda yenmis hemde

Memphis'in turu gececegini bile hayal edemiyorum

Cevap: Batı K. Ç.Final | SA Spurs 0-1 Memphis Grizzlies

Bu gece Ginobili oynayacakmış. :)

Memphis tam bela takım ha.

Spurs 93-87 Memphis

1-1 oldu seri.

Son çeyreği izledim ve müthişti açıkçası. İnanılmaz güzel bir seri oluyor. Memphis çok ama çok zorluyor Spurs'u. Evlerinde oynayacakları 2 maçı da alabilirler ama tam tersi de olabilir.

Manu çok farkediyor.Üstelik dizlik ile oynamasına rağmen herşeyi yaptı sabah.Memphis de sonuna kadar zorlayacak.Karakter koyuyorlar ortaya.

Manu çok farkediyor.Üstelik dizlik ile oynamasına rağmen herşeyi yaptı sabah.Memphis de sonuna kadar zorlayacak.Karakter koyuyorlar ortaya.

Aynen, Ginobili dün çok istekliydi. Pota altında Spurs çok iyi savundu. Ayrıca Rudy Gay'siz bir Memphis, sonuna kadar mücadele ediyor. Takdire değer.

Cevap: Batı K. Ç.Final | SA Spurs 1-1 Memphis Grizzlies

Ginobili varsa galibiyet de var, Ginobili yoksa galibiyet de yok. İşte Ginobili farkı bu !!!

:asd:

Cevap: Batı K. Ç.Final | SA Spurs 1-1 Memphis Grizzlies

Bi ara aha 2-0 olacak dedim ama Allahtan toparladı spurs :D

Geri
Üst Alt