Batı K. Final | Dallas Mavericks 4-1 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Final | Dallas Mavericks 2-1 Oklahoma City Thunder

Durant bu playoff serisinde son 13 üçlük atışından hiçbirisini sokamadı. Toplamda da 18'de 2'yle üçlük atıyor Dallas'a karşı.

Rose ile Westbrook'un yerlerini değiştir, Oklahama şampiyon olurdu.

genel anlamda söylemiyorum ama dün durant westbroktan kötü oynadı inanılmaz kötü şut attı. dün için duranta top gelmedi diyemeyiz.westbrok onu frenleyebilecek yeteneklerini kullandırabilecek bir koçun elinde durdurulamaz bir güce dönüşür ama şu an ki hali takıma zarardan başka şey getirmiyor

Durant bu playoff serisinde son 13 üçlük atışından hiçbirisini sokamadı. Toplamda da 18'de 2'yle üçlük atıyor Dallas'a karşı.

Peki genel şut yüzdesi ne diyor?

OKC'nin oyun kurucusu Dallas serisinde 3.7 assist ile oynuyor. O assist yönünü küçümsdeğimiz Durant'ın bile 4.7.

Peki genel şut yüzdesi ne diyor?

OKC'nin oyun kurucusu Dallas serisinde 3.7 assist ile oynuyor. O assist yönünü küçümsdeğimiz Durant'ın bile 4.7.

1 - Durant'in genel şut yüzdesi 28/63. Yani 0,44'le şut atıyormuş. İdare eder ama boş smaçlarla, turnikelerle falan yükseldi bu kadar. Şutları iyi değil.

2 - Westbrook'u medya ve Scott Brooks el ele verip bitirince, Westbrook'tan da verim alamazsın tabi ki.

1 - Durant'in genel şut yüzdesi 28/63. Yani 0,44'le şut atıyormuş. İdare eder ama boş smaçlarla, turnikelerle falan yükseldi bu kadar. Şutları iyi değil.

2 - Westbrook'u medya ve Scott Brooks el ele verip bitirince, Westbrook'tan da verim alamazsın tabi ki.

Hahahaha medya el ele verip bitirmiş.Sen bi gece kalkıp maç izlesen problem felan kalmayacak ortada :m26:

Komiksin Serhat komik! :D

Savunayım derken sıvayıp duruyorsun.

Serhat, troll falan değilsin. Bildiğin bilgisizsin, maç izlemeden yorum yapıyorsun.

Westbrook maçin içine etti fastbreakte yolladigi 3lukle. O pozisyonda sayi çikartsalar maçi alabilirlerdi

OKC, bu sene belki de en leş maçını oynadı.

İdare eder ama boş smaçlarla, turnikelerle falan yükseldi bu kadar. Şutları iyi değil.

Bos smaçlar?

302146162.jpg

Bron ve Wade'de çogu sayilarini turnikelerle buluyor, onlara laf eden varmi? yok.

Durant'e sutlari kötu demissin :Z3:

Bos smaçlar?

302146162.jpg

Bron ve Wade'de çogu sayilarini turnikelerle buluyor, onlara laf eden varmi? yok.

Durant'e sutlari kötu demissin :Z3:

Ohoho :D Maçı izlemeyen bunu nerden bilsin.Adam kağıtta bunu sadece 2 sayı ve smaç olarak görüyor.İstatistik ya hani

Troll neutralised :cool:

seri 4-2 Dallas üstünlüğüyle biter

NBA.com StatsCube: Player Analysis - Advanced basketball statistics for NBA players and teams on NBA.com

Buyrun bu linkten girip bakın Durant'ın şut istatistiklerine. En çok nerelerden isabet bulmuş, en yüzdeli nerelerden atıyormuş vs...

Aklınızda soru kalmasın.

Ondan sonra bunları Ray Allen, Kobe, LeBron, Westbrook, Wade gibi adamlarla kıyaslayın.

En çok pota altından sokmuş. %75'le. Beni doğrulayan bir istatistik, sağol.

Ayrıca Haywood'un üzerinden vurduğu smacı görmüştüm. Sonrasında teknik faul aldı hatta Durant.

En çok pota altından sokmuş. %75'le. Beni doğrulayan bir istatistik, sağol.

Ayrıca Haywood'un üzerinden vurduğu smacı görmüştüm. Sonrasında teknik faul aldı hatta Durant.

51-114 orta mesafe şut (Yukarıda yazdığım tüm süperstarlardan daha iyi yüzde olarak da sayı olarak da)

41-55 pota altı.

Susmamaya kararlı mısın?

51-114 orta mesafe şut (Yukarıda yazdığım tüm süperstarlardan daha iyi yüzde olarak da sayı olarak da)

41-55 pota altı.

Susmamaya kararlı mısın?

Orta mesafe şutu başkalarından iyi değil demedim ki. Benim yazdığım şuydu: "...boş smaçlarla, turnikelerle falan yükseldi bu kadar. Şutları iyi değil.". Gayet açık ve net bir şey yazmışım.

Kaldı ki şut demişim ben, sen ise "orta mesafe" diye indirgemişsin. 3'lükler de dahil olmalı. Nowitzki'yi, Ray'i ve hatta Pierce gibi iyi şutörleri geçebileceğini sanmıyorum dış şutlarda. İstatistikleri dök ortaya istersen. Yine ben haklı çıkarım. LeBron ve Wade'in dış şutlarının daha kötü olabileceğine ihtimal veriyorum bu arada. Çünkü dış şutları istikrarsızdır bu adamların. İçeri girmeyi severler daha çok. Kendilerini bu yönden kompanse ediyorlar. Ve yanlış bilmiyorsam saha içi isabeti olarak Durant'ten iyi durumda ikisi de. Hatta Bosh'u da ekleyebiliriz.

^^^

:2aloh1:

Bosh fln diyor ya adam :2aloh1:

Geri
Üst Alt