Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-4 Dallas Mavericks

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-2 Dallas Mavericks

Yunus böyle bir kanıya nasıl varabiliyorsun yahu? İnanmak istemiyorum gerçekten! Aldırdığın kanlardan mı oldu bu anlamadım ama gidişat iyi değil.

Jordan>Kobe olmaz. İkisi de çok büyük ,çok yetenekli oyuncu. İkisi de benim gözümde efsanedir. Jordan ile Kobe arasında çok az fark vardır.

Ya hay küfür edeceğim. Konu dışına çıkmayın laaaan

Jordan>Kobe olmaz. İkisi de çok büyük ,çok yetenekli oyuncu. İkisi de benim gözümde efsanedir. Jordan ile Kobe arasında çok az fark vardır.

Kobe kesinlikle daha iyi kabul edelim bence uzatmayalım. Jordan hayranı olabilirsin ama bu kadar polyannacılık fazla gibi.

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-1 Dallas Mavericks

Şansa bak. İzlerim ki.p

Vallahi uykusuz kalmama değdi. Dallas mükemmel paylaşıyor topu ve küçük adam Barea harika işler yaptı. Nowitzki adamsın. Lakers taraftarı bile sırt çevirdi takımına çünkü Kobe tek başına ancak bu kadar oynayabiliyor ve ona takım arkadaşları yardım getiremezse işler Mustafa Sarpa saracak. Artık Teksas'ta neler olacağına bakacağız.

mantıga bak abi.o donem galatasaraylılarıda sadece guce tapınmak ıcın mı galatasaraylı olmus?

Reklam onemli, o donem popüler olan takımın 5- 10 sene sonra taraftarı artıyor. Ben de mj zamanında Chicagolu olmuştum, gerçi şimdi tarafsız oldum.

Kobe kesinlikle daha iyi kabul edelim bence uzatmayalım. Jordan hayranı olabilirsin ama bu kadar polyannacılık fazla gibi.

Sen de iyi abarttın hocam, mj basketbolcu olarak degil, tüm sporcular arasında ilk 3 de sayılıyor. ( Muhammed ali 30 larda yaşayan efsane bir beyzbolcu sanırım )

nasil yani, konuyu biraz daha acarmisin

Bugün maç yayınlanıyor mu?

04:30 da Ntvspor'da.

Artest'in yokluğu, Lakers'ı etkileyecektir. Kırılma anı..

5.30 daymış maç :asd:

04:30 olması lazım. NBA.com'da 09:30 yazıyor.

Geri
Üst Alt