Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-4 Dallas Mavericks

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-3 Dallas Mavericks

Ayrıca lan şu kadroyu neden beğenmiyorsunuz ?

Nelson - Kobe - Hedo - Odom - Howard

Gayet iyi bir beş. Odom yerine 4 numara da oynayabilecek bir adam bulurlarsa daha da iyi bir kadro olur.

Bynum'ı kafadan verecek Lakers zaten Howard için. Ayrıca Gasol'ü de tutacağını zannetmiyorum Lakers'ın ki zaten asıl onu takas etmek isteyeceklerdir. O yüzden bu ikisini bir paket yaparlar. Ayrıca Orlando gelecek planları için de hem kontratı biten oyuncu isteyecek hem de kontratı uzun adam vermek isteyecekdir. O yüzden Hidayet'i muhakkak bu kadroya dahil etmek isteyecektir ki Howard ile Hedo'nun anlaşmasını göz önüne alarak da Lakers Hedo'yu da ister.

Ayrıca New Jersey free agentsdan iyi adamlar alır bu yaz. Aldığı bu adamları da takasa dahil eder.

Olay Carmelo takasına döner yine ve New York gibi mecburen iyi adamlarını vermek zorunda kalır Lakers.

HoopsHype - NBA Salaries - Los Angeles Lakers

https://hoopshype.com/salaries/orlando.htm

Bynum+P.Gasol+Odom=Howard+Hedo olur diyorsun yani.

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-2 Dallas Mavericks

Totem yapıyoruz bozma totemimi. :cool:

Yine mi yanlis tahmin ya Salih? Doymadin mi kardesim? Bu arada Mavericks'r yaniltmadiklari icin saygilarimi iletiyorum. Dirk tam bir MVP performance.

Gayet iyi bir beş. Odom yerine 4 numara da oynayabilecek bir adam bulurlarsa daha da iyi bir kadro olur.

Oluşturduğunuz şu ilk beşte tek zayıf nokta Nelson. Nelson, tam anlamıyla bir PG değil benim gözümde. Sayı atmaktan çok attırmayı düşünse çok daha iyi yerlerde olabilirdi Orlando (Maç içerisinde sayı atmak adına ne saçmalıklarda bulunduğunu izlediğimiz maçlar hiçte az değil).

Orlando hem Howard'ı gönderecek, hem elinde Arenas gibi bela varken üstüne Ron Artest'i mi alacak?Yapma Salih! :D

Howard'ı alıyorsun dikkatini çekerim. :)

Bynum+Gasol'u veriyor zaten Lakers daha ne olacak ? :D Odom'u da verirlerse çok lüks olur ki vermezler onun yerine Artest'i verirler. Eğer Odom'u verip Hidayet'i alırlarsa o zaman ilk beşde kim çıkacak ? Artest mi Hidayet mi ? İkisi de katkı veremez benchten gelip.

suanki kadrodan kötü.hidayetle howardın anlasması mı kalmıs allah askına.hidonun yuhalanmadıgı bı orlando kalmıstı onuda bu playofflarda basardı .

Howard takasında Orlando'nun istediği gibi olur takas,Melo takasında olduğu gibi.

Bynum+Gasol'u veriyor zaten Lakers daha ne olacak ? :D Odom'u da verirlerse çok lüks olur ki vermezler onun yerine Artest'i verirler. Eğer Odom'u verip Hidayet'i alırlarsa o zaman ilk beşde kim çıkacak ? Artest mi Hidayet mi ? İkisi de katkı veremez benchten gelip.

Howard>P.Gasol+Bynum.:)

Oluşturduğunuz şu ilk beşte tek zayıf nokta Nelson. Nelson, tam anlamıyla bir PG değil benim gözümde. Sayı atmaktan çok attırmayı düşünse çok daha iyi yerlerde olabilirdi Orlando (Maç içerisinde sayı atmak adına ne saçmalıklarda bulunduğunu izlediğimiz maçlar hiçte az değil).

Ona mecbur katlanacaklar. Oyun kurmak için kullanmazlar zaten Nelson'u. Hedo ve Kobe var zaten o konuda olay Nelson'a bakmaz.

Orlando hem Howard'ı gönderecek, hem elinde Arenas gibi bela varken üstüne Ron Artest'i mi alacak?Yapma Salih! :D

Mecbur kalırlar. Howard resti çekerse mecbur öyle bir takasa girerler. Otis Smith şu kontratıyla Arenas'ı alan bir adam Artest'i hayli hayli alır.

suanki kadrodan kötü.hidayetle howardın anlasması mı kalmıs allah askına.hidonun yuhalanmadıgı bı orlando kalmıstı onuda bu playofflarda basardı .

Kötü mötü o kadroda Howard dışında katkı veren tek adam. Son elendikleri maçta da en çok direnen Hidayet'di. Ne olursa olsun Howard ile Hidayet iyi anlaşıyor.

Mecbur kalırlar. Howard resti çekerse mecbur öyle bir takasa girerler. Otis Smith şu kontratıyla Arenas'ı alan bir adam Artest'i hayli hayli alır.

Mecbur falan kalmazlar.Melo'da gitmek için yırtındı ama dediğim gibi takas Denver'ın istediği gibi oldu.Lakers Howard'ı almak istiyorsa Orlando'yu tatmin etmek zorunda.Kobe ile Howard'ı bir araya getirmekten bahsediyoruz,bu o kadar ucuz olmaz.

Kötü mötü o kadroda Howard dışında katkı veren tek adam. Son elendikleri maçta da en çok direnen Hidayet'di. Ne olursa olsun Howard ile Hidayet iyi anlaşıyor.

ben katılmıyorum,hidayet hala fınal oynadıgı senenin ekmegını yiyor.gecen sen bu sene cok kotuydu.o anlasma olaylarıda pek kalmams bana göre

lakersın yanlısı ,bu sene eli ayagı duzgun artık bı guard alacaktı

ha tabı bu serinin 3-0 olmasına sebeb değil.lakers yuzunden bu halde seri

lakersta bi bıkmışlık bosvermişlik var.bu sezon sanırım bıraz daha uzun tatil istiyorlar

Mecbur falan kalmazlar.Melo'da gitmek için yırtındı ama dediğim gibi takas Denver'ın istediği gibi oldu.Lakers Howard'ı almak istiyorsa Orlando'yu tatmin etmek zorunda.Kobe ile Howard'ı bir araya getirmekten bahsediyoruz,bu o kadar ucuz olmaz.

Gasol ve Bynum'u veriyor Lakers daha ne kadar ucuz olacak ? Odom'u da verirlerse Orlando yüksek kontratlı bir adam vermek zorunda oluyor takas koşulları nedeniyle. O da Hidayet'e tekabül ediyor. Lakers'ın elinde hem Artest hem de Hidayet olmuş oluyor. O zaman bu konuda sıkıntı olur Lakers adına. Lakers Artest'i verir Orlando da kabul eder. Çünkü diğer taraftan da New Jersey'in daha kötü bir teklifi gelir Orlando'ya Orlando da bedavaya kaptırmamak için daha fazlasını isteyemez. Çünkü Lakers seneye Fisher yerine gelecek vasat bir PG ile yine şampiyonluk adayı olur. Onlar için fark eden bir şey olmaz yani.

ben katılmıyorum,hidayet hala fınal oynadıgı senenin ekmegını yiyor.gecen sen bu sene cok kotuydu.o anlasma olaylarıda pek kalmams bana göre

Hidayet zaten iyi oynamıyor ama ne olursa olsun iyi anlaşıyor Howard ile ki her maç iki üç alley-oop yapıyorlar kafadan. Howard'a diğer adamların indiremediği gibi topları da iyi indiriyor Hidayet ki şunu da unutmamak gerek Hidayet bu iki yıl çok yıprandı ve sezonun ortasında geldi Orlando'ya. Böyle bir anda iyi katkı vermesini beklemek hayalcilik olurdu zaten. Bu sene yazı iyi geçirirse eskisi gibi olmasa da oynadığı takıma iyi katkı verebilir.

Ayrıca yeter la bıktım takas konuşmaktan. :D

Şu an ntvspor da sabahki maçın özeti var.

Geri
Üst Alt