Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-4 Dallas Mavericks

Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-2 Dallas Mavericks

Birbirinize hakaret etmeden tartisin.

Merih İnce niye devamlı benim mesajlara muhalefet ediyorsun?

Necati bir yaptırımı yokmu bu işin? Adam gelecek ulu orta liseli gibi hakaretler edecek, sonra konuya dalıp alakasız şekilde konuşup huzur bozacak, sonra üstte çıkmaya çalışacak.Futbol bölümünde konuşamıyoruz böyleleri yüzünden bari basketbola bulaşmasınlar.Tadı kalmıyor forumun.

Necati bir yaptırımı yokmu bu işin? Adam gelecek ulu orta liseli gibi hakaretler edecek, sonra konuya dalıp alakasız şekilde konuşup huzur bozacak, sonra üstte çıkmaya çalışacak.Futbol bölümünde konuşamıyoruz böyleleri yüzünden bari basketbola bulaşmasınlar.Tadı kalmıyor forumun.

Tamam Merih sakin ol. Arkadasi 1 günlük konuya girisini engelledik. :)

Tamam Merih sakin ol. Arkadasi 1 günlük konuya girisini engelledik. :)

Abi konudan atmak yetmez, ne demek küfür ya, amerikada oynanan bir basketbol maçı için burada küfürleşmek ne demek? vallahi billahi ağız tadıyla playoff konuşamıyoruz ona üzülüyorum.

R. Artest bir sonraki maç cezalı mı? :)

Abi konudan atmak yetmez, ne demek küfür ya, amerikada oynanan bir basketbol maçı için burada küfürleşmek ne demek? vallahi billahi ağız tadıyla playoff konuşamıyoruz ona üzülüyorum.

Suanlik bunu uygun gördük. Eger birdaha ayni seyi yaparsa zaten cezasini alir.

Iyi forumlar. :)

P.Jackson'ın oldugu heryerde bı cıkıs vardır antı Lakers'cıda olsam eger 3. macı Lakers Alırsa bu seriyi hala alabılecegını dusunuyorum. Tabii suan Dallas cok avantajlı ve evinde seri 7 ye bıle uzansa 3 macı var 2 sını kazanması yeterlı.

Kobe akıllı olsun ;) Heryerdeyiz, gördüğün gibi. ;) ;) ;) ;) ;)

Hakan bize kadro yap :asd:

lakers alır tabi ki tartışmaya bile gerek yok :)

Jordan > Kobe. Bunu bilmeyenle basket tartışmam.

Jordan>Kobe orasi tmmda simdi bu konuyla ne alakasi var?

lakersin en büyük sorunu gasol bu sene sene başı iyidi sonra bitti gitti sahada uyuyor resmen nowitzki savunmasında elini kaldırmıyor.

Valla los angelesta yaşasam ve o kadar param olsa bana da 1 şampiyonluk yeterdi, ondan sonra lüx arabamla ver elini los angeles geceleri, los angeles melekleri. (Gasol yaptı demiyorum, ama insan zor motive olabilir). Bynum, Odom, Artest hepsi gününü gün ediyor valla. Helal olsun

Aboo burası lakerscı dolmuş,hadi dağılın. 1 miamili 10 lakers'lıya bedel. :)

Valla Novitzki'ye şampiyonluk yakışır. Miami (Lebron'a da acıyorum biraz) ya da Dallas olsun şampiyon.

Herkes resmen bu takımın kaybetmesini bekliyormuş.Kimse çıkıp Mj demiyor.Mj ve diğerleri diye Nba'i ayıran bir insanım ben zaten. Ama şu takım son üç yılın finalisti ve iki şampiyonluk sahibi bir takım.Elenebilir.Başarısızlık gayet doğal. Elendik diye yas tutacak değiliz. Bugün Lakers 4-0 elense ne Kobe'nin, ne de Phil babanın efsaneliğinden birşey gitmeyecek.

Geri
Üst Alt