Özgür Şener
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 11.059
- 159
- 1.388
Cevap: Batı K. Y.Final | LA Lakers 0-2 Dallas Mavericks
Lakers buradan seriyi dönüdürürse NBA şampiyonu olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dallas'ın eline çok önemli bir fırsat geçti. Lakers her ne kadar çok potansiyelli bir takım olsa da turu buradan çevirebileceğine ben ihtimal vermiyorum. Dirk artık bu saatten sonra bu turu vermez. Dallas öyle ya da böyle 2 galibiyet daha çıkaracaktır. Başlıkta MJ konusu geçmiş, Kobe ile MJ'nin karşılaştırılması bile benim nezdimde mantıklı değil ama bu noktayı şunun için yazıyorum. Hali hazırda Kobe'nin şanssızlığı Pippen gibi bir tamamlayıcısının bulunmamasıdır.Şayet Kobe'ye de eşlik edebilecek Pippen ayarında bir oyuncu olsaydı Lakers bu turu rahat çevirebilirdi.
adam sampıyonluk verdı dirk midir nedir 2-0dan mıydı 3-1denmıydı
Döndüremezse ne olur?
Ben hali hazırdaki seri üzerine yorum yapıyorum. Bu tarz binlerce örnek çıkarıp konulabilir. Merih'in söylediği gibi her zaman umut vardır. İmkansız değil çevirebilir ama diyorum ki bana göre çok zor. Yine Merih'in verdiği örnekte altını çizdiğim nokta var ki zaten Pippen örneği ile oraya atıf yapmıştım. O zaman verdi şimdi yine verir gibi mantıkla cevaplandırmanın pek bir mantığı yok. Umarım seri gönlünüze göre olurAma bence zor bunu da yazmakta bir beis yok.
Gönüllerin şampiyonu olur
Hangi gönüllerin?

Hangi gönüllerin?
gökhan gönüllerin.
Benim ve diğer lakerslıların.Türkiyede sıralama yapılsa en çok lakerslı var