Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 3-4 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 2-1 Oklahoma City Thunder

Golden State Warriors.

Wikipediayi kullandirma simdi :D

Bana görede Westbrook Memphisin kahramanidir bu macta,ama Durant birkez daha acemiligini konusturdu. Önemli anlarda takimini sirtlayamiyor ve kötü tercihler yapiyor,veya cok kacirmaya basliyor.

Uçururdu la şu takımı. Sıfır ego mükemmel bilekler ve mükemmel zeka. Oyun kuruculuk vasıflarını da saymıyorum. Durant'a maç başı 5-6 assist yapardı.

Haklısın ben de severim Curry'i,kompleksi yoktur en azından.

Maçı izlemeyi bıraktığımda 15 sayı falan fark vardı ve oyunun üstünlüğü tamamen Thunder'daydı. Mempis efsane dönüşlerinden birini yapmış olsa gerek.

Golden State Warriors.

Bana görede Westbrook Memphisin kahramanidir bu macta,ama Durant birkez daha acemiligini konusturdu. Önemli anlarda takimini sirtlayamiyor ve kötü tercihler yapiyor,veya cok kacirmaya basliyor.

Durant mı acemiliğini konuşturdu ???

Vay arkadaş ya biz bırakalım bu işi. :D

Golden State Warriors.

Tamam biliyoruz Curry'i sadece Salih'in 'Durant???' mesajına gönderme yapmıştım.Ulan açıklama yaptırdınız ya bana! :D

Tamam biliyoruz Curry'i sadece Salih'in 'Durant???' mesajına gönderme yapmıştım.Ulan açıklama yaptırdınız ya bana! :D

Ben anladım da yine de bilgi vereyim dedim içimde kalmasın da o değil de millet Durant'ı suçluyor hacı ne diyorsun bu konu hakkında :D

Westbrook'un takımına yaptığı assist, rakibe yaptığından az :D

Ben anladım da yine de bilgi vereyim dedim içimde kalmasın da o değil de millet Durant'ı suçluyor hacı ne diyorsun bu konu hakkında :D

Aga, Durant'ın da suçu var bence.Şöyle ki; madem takımın liderisin bunu herkese kabul ettireceksin.En önemli anlarda top alamayıp ezikler gibi dolanıp durursan olmaz bu iş.Ama en büyük suçlu tabii ki Westbrook.

Golden State Warriors.

Adam ligin en clutch adamlarından biri(son atış istatistiklerinden bahsetmiyorum),playofflarda sadece son çeyreklerde 10 sayı ortalamasıyla oynuyor :o

Memphis 2-1 OKC

Durum budur.

Aga, Durant'ın da suçu var bence.Şöyle ki; madem takımın liderisin bunu herkese kabul ettireceksin.En önemli anlarda top alamayıp ezikler gibi dolanıp durursan olmaz bu iş.Ama en büyük suçlu tabii ki Westbrook.

Alamadı ki. Görmedin mi Westbrook'un dengesizliğini. Durant bomboş pozisyonda duruyor dışarıda Westbrook kafasını bile kaldırmadan şut atıyor. Sıfır pas direk şut. Durant'ın tek suçu Duncan vari sessiz lider olmaya çalışması. Duncan'ın en büyük şansı onu dinleyecek adamlar var takımda ve mükemmel bir koça sahipti.

Durant bu konuda şanssız. Kafasını kaldırmayan bir oyun kurucu ve koçluktan uzaktan yakından alakası olmayan bir koç. Bu maçtan en son suçlanacak adam Durant.

Tüm takım şuan Westbrook'u dövüyor olabilir. :p

Alamadı ki. Görmedin mi Westbrook'un dengesizliğini. Durant bomboş pozisyonda duruyor dışarıda Westbrook kafasını bile kaldırmadan şut atıyor. Sıfır pas direk şut. Durant'ın tek suçu Duncan vari sessiz lider olmaya çalışması. Duncan'ın en büyük şansı onu dinleyecek adamlar var takımda ve mükemmel bir koça sahipti.

Durant bu konuda şanssız. Kafasını kaldırmayan bir oyun kurucu ve koçluktan uzaktan yakından alakası olmayan bir koç. Bu maçtan en son suçlanacak adam Durant.

Ben de bunu diyorum işte.Kobe'ye öyle bir durumda pas vermesinler bak neler yapıyor. :) Koç, Westbrook'u çıkarmalıydı ama yemedi niyeyse.

Yalnız Westbrook falan suçluyoruz da Durant'a top aldırmayan Tony Allen'ı da es geçmemek gerek. Memphis son çeyrekte mükemmel savunma yaptı. Durant'ın en büyük eksiği bu zaten. Böyle savunma yapılınca o fiziksel temastan kaçıyor. Lebron James gibi, Kobe gibi, Wade gibi bu fiziksel temaslara girmeyi sevmiyor ve hiç girmiyor. O zaman da böyle Westbrook saçmalıyor işte.

Ya Durantin yeteneklerine laf söylemedimki.

Westbrook sucludur dedim hatta. Ama Durant topuda istemeli be.

Sanki biraz sorumluluktan kacti bugün.

Geri
Üst Alt