Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 3-4 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 2-1 Oklahoma City Thunder

Belirtmeye unuttum. Maci son ceyrekten itibaren izledigim icinde benim görüs acim sizinkinden farkli olabilir.

Yalnız Westbrook falan suçluyoruz da Durant'a top aldırmayan Tony Allen'ı da es geçmemek gerek. Memphis son çeyrekte mükemmel savunma yaptı. Durant'ın en büyük eksiği bu zaten. Böyle savunma yapılınca o fiziksel temastan kaçıyor. Lebron James gibi, Kobe gibi, Wade gibi bu fiziksel temaslara girmeyi sevmiyor ve hiç girmiyor. O zaman da böyle Westbrook saçmalıyor işte.

Harden mı Evans mı?

Güzel seri oluyor. Bence Memphis çıkacak konferans finaline.

Bu playofflarda oturun Zach reisi izleyin.İnanılmaz estetik bir oyunu var.Sol bileği ile deliksiz orta mesafe atışlarına hasta olmamak mümkün değil.Resmen Dirk seviyesine geldi adam.

Westbrook resmen takımına zarar veriyor.

Takım çok tecrübesiz.16 sayıdan maçmı verilir?

Chucker Durant, ne olacak? Ligin en clutch'larindan biriymis? kimi kandiriyorsunuz acaba :D

Durant'a sen az birsey dokun, macta kayboluyor yada hakemler sayesinde kral oluyor. Carmelo karsisinda hic galibiyeti olmayan ve her seferinde ezilen Durant bu.

Z-Bo harikasin.. yine bir 20-20 oyun, helal olsun be :D

P.S son posizyonda Ibaka faul yapiyor Z-Bo'ya.

La şu maçta Durant'ı suçlamayın kardeşler Allah çarpar. Maçı izlemeden veya sadece son çeyreği izlemiş gibi yorum yapıyorsunuz ayıptır yazıktır günahtır. Chucker dediğiniz adam daha iki hafta önce son 3 dakikada takımı 9 sayı gerideyken bir anda coşup maçı kazandırdı takımına. Chucker dediğiniz adam şu anda playofflarda son çeyreklerde en yüksek sayı ortalamasıyla oynayan adam. Hem de %60 ile.

Dünkü maçtan sonra Durant'ı suçlamak gerçekten ayıp. Dünkü maçın iki sorumlusu var biri Westbrook malı birisi de koç.

Şunu da belirteyim Zach Randolph Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gidene kadar öyle ahım şahım oyun oynamıyordu. Ne zaman Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gitti ve döndükten sonra sakatlığının etkisiyle etkisiz oldu o zaman Randolph coştu. Eğer Ibaka dün sakatlanmasaydı ne Randolph bu kadar etkili olurdu ne de Memphis kazanırdı.

Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gitmeden önceki performansı : 12 sayı 6 reb 6 blok. Sakatlanıp döndükten sonra 2 sayı 2 reb.

Sakatlık her takımın başına geliyor.Memphis'de play-off boyunca yıldızı Gay'den yararlanamıyor.Yapacak birşey yok Salih.:) Duran konusunda da dediğim gibi, oyununu değil ama liderliğini eleştiriyorum.

Şunu da belirteyim Zach Randolph Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gidene kadar öyle ahım şahım oyun oynamıyordu. Ne zaman Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gitti ve döndükten sonra sakatlığının etkisiyle etkisiz oldu o zaman Randolph coştu. Eğer Ibaka dün sakatlanmasaydı ne Randolph bu kadar etkili olurdu ne de Memphis kazanırdı.

Ibaka sakatlanıp soyunma odasına gitmeden önceki performansı : 12 sayı 6 reb 6 blok. Sakatlanıp döndükten sonra 2 sayı 2 reb.

Önemli olan sonus eninde sonunda :D Bana gw'yi atacak adam verin, isterse 4.ceyrekte 13323 sayi atsin, en önemli anda son sutu kaciran degil.

Sakatlık her takımın başına geliyor.Memphis'de play-off boyunca yıldızı Gay'den yararlanamıyor.Yapacak birşey yok Salih.:) Duran konusunda da dediğim gibi, oyununu değil ama liderliğini eleştiriyorum.

Ben birşey demiyorum zaten. Benim dediğim Memphis'in pota altında o kadar ezici oynamadığı. Hatta OKC'nin pota altında aslında daha iyi oynadığı yönünde. Zaten sakatlanmadan önceki maça bakarsan Ibaka'nın performansı ortada. Aynı şekilde Randolph'un da.

Aga bir oyuncuya chucker demek başka ya da bir oyuncuya son dakikaları hiç iyi oynamıyor demek başka o oyuncunun liderliğini eleştirmek başka.

Ona bakarsan Kobe dün son 4 dakikada neredeyse hücumda hiç top kullanmadı aynı şekilde ilk turda Nowitzki o Portland'ın o mükemmel geri dönüşünde hiç top kullanmamıştı. Peki biz bu oyuncuların liderliğine bir şey diyor muyuz ?

Hatta Durant'ın olayı daha farklı. Oynadığı adam Westbrook daha 22 yaşında. Adamı önceki maçtaki bu tarz oyunlarından sonra Durant bu adamın arkasında durmuş bir adam. Çünkü eğer o adama bir şey derse takım içindeki kimya bozulabilir ki bu konuda gayet haklı Durant. Eğer bu takım biraz daha olgun olsa o zaman Durant'ın masaya yumruğunu vurmasını bekleyebilirsin ama bu kadar genç bir takımda bunu yaparsan hem Westbrook'u küstürürsün hem de takımdaki tüm havayı bozarsın.

Burada görev koça düşüyor işte. Onu yapan da bir koç yok.

Önemli olan sonus eninde sonunda :D Bana gw'yi atacak adam verin, isterse 4.ceyrekte 13323 sayi atsin, en önemli anda son sutu kaciran degil.

Kobe de son şutu kaçırdı 2. Dallas maçında o da mı chucker oluyor o zaman ??? Hatta 3 maçın ikisinde çok leş oynadı Lakers maçın son dakikalarını. Takımın lideri de Kobe o zaman o da leş oluyor.

3 çeyrek boyunca gayet yüzdeli oynayan Durant'a son çeyrekte hiç bir top indirilmedi verilmedi. Son 1-2 dakikada zor toplar verildi. O zaman da adamın tüm konsantrasyonu ve şut düzeni bozulmuştu. Doğal olarak kaçırdı onları. Şuta dayalı adamlarda bunlar önemlidir. Eğer sen bu adamları oyundan soğutursan o topları da sokmasını bekleyemezsin doğal olarak ki zaten denediği şutlar da gayet zor şutlardı. Aynısını uzatma için de söyleyebiliriz.

Devre arasında uyumaya gittim, olanlara bak. Tövbe tövbeee...

memphis3_SZ8PB.JPG

Seride durumu 2-1 yaptı Memphis. İlk eşleşmede San Antonio'yu geçmelerini kimse beklemiyordu.

Bu seriyi geçmelerine ben imkansız olarak bakıyordum.

Ama şuan içimde bir 'acaba' oluştu.

Acaba Memphis bunuda yapabilir mi?Aslında çoğu takıma karşı bir antitez durumunda Memphis ve bunu çok iyi kullanıyorlar. Savunmayı o kadar bunaltıcı şekilde yapıyorlarki,rakibin hali kalmıyor adeta ve bundan yararlanmasını da iyi biliyorlar.

Neyse.. İşin teknik kısmından anlamam fakat,iş buraya geldi ve Memphis bu turu geçip batı finaline çıkarsa,rüyanın son bulacağını düşünüyorum..

Kolektifutbol

Tyreke Evans'dan mı bahsediyorsun ??? Tyreke Evans üç seneye ligin en iyilerinden biri olabilir o potansiyel var o adamda. Harden ise belli bir yere kadar gelişim gösterebilir.

Evet, Tyreke'tı. Geçen gün nba'nin resmi sitesindeydi sanırım, draft sıralamalarına falan bakıyorduk arkadaşla. OKC Harden'ı birden, Sacramento Evans'ı 2'den draft etmiş sanırım. Sence de acayip değil mi?:)

Evet, Tyreke'tı. Geçen gün nba'nin resmi sitesindeydi sanırım, draft sıralamalarına falan bakıyorduk arkadaşla. OKC Harden'ı birden, Sacramento Evans'ı 2'den draft etmiş sanırım. Sence de acayip değil mi?:)

Yok öyle bir dünya Sertaç, yanlış bakmışsınız.

Harden 3., Evans 4. seçilmiş. Harden'ın 1. seçildiği bir draft fiyasko falan olurdu zaten sanırım.

O draftın fiyaskosu 2. sıradan seçilip hiçbir şey yapamayan Hasheem Thabeet'tir.

Yok öyle bir dünya Sertaç, yanlış bakmışsınız.

Harden 3., Evans 4. seçilmiş. Harden'ın 1. seçildiği bir draft fiyasko falan olurdu zaten sanırım.

O draftın fiyaskosu 2. sıradan seçilip hiçbir şey yapamayan Hasheem Thabeet'tir.

Bak o da olabilir, zaten tam emin olamadım sıralamadan. Ama Harden, Evans'ın üstündeydi eminim ona. Benim derdim zaten sıralamaları değil, bu ikilinin tercih sırası.:)

Bak o da olabilir, zaten tam emin olamadım sıralamadan. Ama Harden, Evans'ın üstündeydi eminim ona. Benim derdim zaten sıralamaları değil, bu ikilinin tercih sırası.:)

OKC'yi bu karar yüzünden eleştiremeyiz ama. Westbrook varken Evans gibi başka bir PG'nin 3. sıradan seçilmesi mantıksızca olurdu.

Geri
Üst Alt