Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 3-4 Oklahoma City Thunder

Cevap: Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 2-1 Oklahoma City Thunder

OKC'yi bu karar yüzünden eleştiremeyiz ama. Westbrook varken Evans gibi başka bir PG'nin 3. sıradan seçilmesi mantıksızca olurdu.

Valla ben görünce çok şaşırdım. Buna benzer çok enteresan şeyler de gördüm doğrusu. Adam Morrison'ın Rudy Gay'in üstünde olması mesela. Igoudala'nın sıralaması vs. Belki bilmediğim detaylar vardır, tam hakim değilim konuya ama cidden çok enteresan tercihler olmuş geçmişte.

Bir de ben Evans'ı SG biliyorum, yanlış mıyım?:o

Valla ben görünce çok şaşırdım. Buna benzer çok enteresan şeyler de gördüm doğrusu. Adam Morrison'ın Rudy Gay'in üstünde olması mesela. Igoudala'nın sıralaması vs. Belki bilmediğim detaylar vardır, tam hakim değilim konuya ama cidden çok enteresan tercihler olmuş geçmişte.

Bir de ben Evans'ı SG biliyorum, yanlış mıyım?:o

En efsanesi 84'te Sam Bowie'nin 2. sırada, MJ'in 3. sırada seçilmesidir. Ve evet Evans, PG'dır.

1. Griffin

2. Hasheem Tabeet

3. Harden

4. Tyreke Evans.

5. Rubio

6. Flynn

7. Curry

şeklinde gerçekleşmiş 2009 draftı.

OKC önceden Westbrook'u draft etmeseydi geçen sene Evans'ı draft etseydi şu an Memphis serisinde 2-1 yenik durumda olmazlardı.

Draft sıralarına o kadar takılmamak lazım aslında. Özellikle Harden ve Evans'ın. Muhtemelen Sam Presti'nin o draftı yaparkenki amacı takıma şut adan bir adam arayışı içerisinde oluşudur. Sonuçta Oyunu kuran Westrbook var 1. opsiyon olarak. Bir de üzerine Evans geldi mi iyice cıngar çıkardı OKC'de.

ve zaten o draftlar yapılırken kimse Evans'ın bu kadar iyi olacağını beklemiyordu.

Salih de dediklerimi doğrulamış. Aferin goççum.

En efsanesi 84'te Sam Bowie'nin 2. sırada, MJ'in 3. sırada seçilmesidir. Ve evet Evans, PG'dır.

Senin söylediğin de efsaneymiş harbi.:asd:

Yalnız şöyle son 7-8 seneyi detaylı bi inceleyip hatırlayın derim. Hafızanızı yenilerseniz nelerle karşılaşacağınıza inanamazsınız.:) Yani her gördüğümün üstüne şok yaşadım, net.:D

En efsanelerden bir tanesi Detroit'in Wade, Carmelo gibi adamları seçmeyip Milicic'i seçmesi.

SG-PG her ikisinde de oynar. Oyun kurma özelliği de var. Biraz daha uzun olsaydı boyun 3 numara bile oynardı.

İşte ben de SG oynayabildiğini bildiğim için "neden Harden?" diye düşündüm. Ama senin dediğin "beklenti" olayı sanırım açıklama olabilir. Gerçi sırf Harden'ı düşündüğümde onun 3'ten draft olması her türlü skandal bana göre. Yani 3. sırayı hakedecek müthiş bir kapasitesi yok zannımca.

Konuya dalayım balıklama, bugün okuduğum haberlerde yaz dönemi için Iggy-Gay takasının yapılacağı söyleniyor.

Konuya dalayım balıklama, bugün okuduğum haberlerde yaz dönemi için Iggy-Gay takasının yapılacağı söyleniyor.

Memphis kolayına kabul etmez zannımca. Üstüne bir iki tane iyi şutör vereceklerse Memphis'e kabul ederler ancak.

İşte ben de SG oynayabildiğini bildiğim için "neden Harden?" diye düşündüm. Ama senin dediğin "beklenti" olayı sanırım açıklama olabilir. Gerçi sırf Harden'ı düşündüğümde onun 3'ten draft olması her türlü skandal bana göre. Yani 3. sırayı hakedecek müthiş bir kapasitesi yok zannımca.

O biraz da o seneki draftla alakalı sonuçta. Harden o kadar da kötü bir adam değil hatta ama tabii ki Evans'ın üstünde draft edilecek bir adam da değil.

Bu playofflarda izlediğim en iyi basketbolu bence memphis oynuyor.Gerçekten baskılı savunmayı çok iyi yapıyorlar.İzlemesi çok zevkli bir takım.Bence thunder ı 4 2 le geçiceklerdir.

4.30 Nba tv.Serinin dördüncü maçı.

Insallah Memphis alir :)

Westbrook kaldığı yerden devam ediyor. :D Bu maçı mümkün değil OKC alamaz. Alırlarsa büyük sürpriz olur heralde. Westbrook denen herif savunma direncini de kırıyor, Perkins ve Ibaka'nın da defansif isteğini azaltıyor. Yazık oluyor şu takımın potansiyeline.

2 uzatma sonunda durum 119-119 :)

maçı izleyemiyorum beyler, nba tv vermemiş maçı.

Cevap: Batı K. Y.Final | Memphis Grizzlies 2-2 Oklahoma City Thunder

Memphis 123 - 133 Oklahoma

133 - 123 Okc kazandı. Memphis'de gözyaşları sel oldu.

Ne playoff oluyor be. Bu seri inşallah 7. Maca gider

Geri
Üst Alt